🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 260
  • 644
  •   1
Отговори
# 75
  • Валенсия
Скрит текст:
Как можаха да съберат всички участници от риалитита, които не харесвам Trollface Чакам от първи епизод да изгонят Ана-Мария - толкова ми е антипатична, че когато започне да говори направо слухът ми се изключва и отмествам поглед от екрана. Тино не го харесвам от Сървайвър, където стратегията му беше само да се страхува и да не смее да направи никакъв интересен ход - и тук не показа нещо различно. Мая не я харесвам от ОСГ, когато изключително подло изгони един от най-добрите участници. В този аспект тук може и да стигне до финала, още повече, че това не зависи от някакви физически усилия, с които тя не иска да си цапа ръцете. Венци Венц също ми е неприятен, фен съм на другата половинка от бившия дует Simple Smile А Мирелка всеки път като я дадат се опитвам да разбера защо минава за красива, на мен ми е толкова безлична, че въобще не мога да я запомня. Никой от другите участници не успя да ме грабне и да му стана фен, което да ме накара да гледам с интерес, а форматът определено има потенциал. Явно ще чакам следващия сезон, а на този ще гледам само закуската и кръглата маса Smile И силно се надявам следващият сезон да е с неизвестни хора, а не с такива, носещи негативи от предишни предавания за хора като мен, които не са ги запомнили с добро и не искат въобще да им се мяркат на екраните вечер.

То бива, бива никой да не ти харесва, ама чак пък един да не назовеш, от над 20 участници, че най-малкото леко му симпатизираш...На крива ракета космоса й е крив!

Относно "Мирелка", момичето си е хубавелка! Като млада дама може би е неопитна, първична, разсеяна и блейка, но на външен вид е хубавица, и тепърва ще развива още повече женската си хубост.

# 76
  • Stockholm
Все пропускам да отбележа, че корицата на темата е УНИКАЛНА Joy Колко нагличко го изгледа Йордан, а физиономията на Капитан Планета- незабравима Joy

# 77
  • Другата България
Бачорски със 151 синхрона, следващият активен участник Глория с повече от два пъти по-малко - 67. Даяна - 19, Йордан - 17. Какво се случва? Възможно ли е тези хора наистина да не изразяват мнения през целия си престой, че чак толкова да няма какво да ни покажат от тях? Разбирам, че предателите са основните герои, но някакси в чуждестранните формати не ни ги набиват толкова в лицата и всичките праведни получат сравнително еднакво ефирно време на излъчените синхрони (не боравя със статистика, но съм с такова усещане, а и в нашия сезон усещането ми съвпада със статистиката).

Скрит текст:
Няма да коментирам дали АМ подхвана Владо на лична основа, въпреки че и аз имам мнение по темата, но определено ми е по-интересно да гледам и слушам участници като нея, Глория, Ева, Оля, които ясно заявяват позиция и аргументират избора си на кръглата маса ДОРИ и да не са на правилен път, отколкото други, чиито гласове почти не се чуват, или правят съвсем нелогични действия. Венци като праведен да сподели на всеослушание къде има щит. Допускам, че монтажът играе ключова роля, а не че тези участници наистина не изказват своите гледни точки. Допускам и обратното Joy, че ако наистина се скатават, това е защото да си прекалено гласен не е най-подходящата стратегия за спечелване на формата. Но виждаме, че и съвсем да се скатаваш също не е печелившо.
Не е възможно, разбира се.
Като Даяна последните три мисля епизода е с точно 0 /нула/ синхрони.
И това е едно от нещата, които доста коментирахме - постоянното присъствие на Бачорски във всеки един епизод, в 90% от времето му прави участието и представянето му да изглеждат малко  /не/истински относно суперлативи.

# 78
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Линкове за международните формати вече съм давала поне 3 пъти и отново ще ви го дам.
Букмарквате си го и когато имате време,си пускайте епизоди.
Норвежците и Холандия вече с 5 сезона като французите,тези 3 държави май са с най-много сезони?

🚨   https://gofile.io/d/LJBdym

# 79
  • Stockholm
Имам чувството, че продукцията са някакви неопитни младежи Joy Не са наясно с основни принципи, например че всичко пркалено води до обратен ефект. Освен това участниците са напълно неподготвени и висок процент от тях дори не знаят правилата. И най-недопустимото- имали са възможност да си контактуват и групират преди предаването. И куп други недообмислени и недоизпипани неща. Спасява ги единствено Владо Карамазов.

# 80
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aпропо синхроните,ясно се вижда колко небалансирано монтират и фокусират над сюжетните линии,които нека си кажем - ни показват само тези,които се въртят около Бачорски.
Заради това сезона им ще е добър,а не много добър или отличен.

10 + сезона съм изгледала по света, такова чудо никога не е имало. Нормално е да се фокусират повече около Предателите,но 150 синхрона срещу 65 за втория по популярност участник - това е аматьорщина и нищо друго.

# 81
  • Другата България
Очаквам в останалите 5 епизода /нали така, 7 минаха, 5 останаха/, тоест, повече от половината са минали, но аз все пак очаквам в останалите 5 да се наблегне и на синхрони и участие и на други хора, различни от Бачо.
Последния епизод беше най-добрия им до момента, а всъщност беше епизодът с най-малко Бачорски. Blush

# 82
Май 4 епизода остават, по някое време казаха, че са 11.

Най-сетне успях да изчета всичко, което бях пропуснала в предишната тема.
Понеже в промото виждаме, че Ева на масата се чуди "това досега случвало ли се е", явно прецедентът става на масата.
Аз си мислех, че Бачо се разкайва и напуска, но сега се сетих, че още не е минала една игра от трейлъра в първи епизод и Бачо е на нея. Играта с погребението - тя трябва да е в 9ти епизод, ако правилно разчитаме, че в 8ми ще убиват на открито.
Продукцията друг сезон моля не давайте кадри от толкова напред в играта.

Скрит текст:
в американския 2ри сезон дадоха кадър от последната игра в първи епизод ...  та и по-зле може

Та може друг да иска да напуска, за да защити някой ... или срещнах една готина идея в миналата тема, някой да гласува за себе си, може да не са се сетили да го споменат в правилата.

Също Бачо сега каквото и да казва за Владо, на първи конклав искаше него да трепят, заради влиянието му. Към момента му е общо взето последен параван, защото Оля и още няколко търсят хора с влияние и след Владо, то не остана друг.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 07:28 от Одри ♡

# 83
Благодаря за новата тема, Дяволче😊Синхроните са повече от показателни, дори когато Неве и Жорката бяха в играта, техните синхрони са двойно по-малко от на Бачо😒За мен единственото, дето куца освен 2-3 от праведните е монтажа!Така в зрителите остава едно чувство, че сме в пореден сезон на реалитито на Бачорски, а не в Трейтърс, където има още 15 човека.
Чакам подкастите с Неве, Тино и Антон - Неделчо и Туджарката казаха, че от днес ще ги пускат, та да видим. Нямам търпение за вторник вече🤩

# 84
  • Sofia
Това, което виждаме е следствие на слаба режисура и слаба драматургия. А много вероятно и слаб продуцент, който се меси на горните.
Монтажистите, особено в едно риалити, не си монтират, както им хрумне.
Има едни други хора там, които не са си свършили добре работата и те са в горната част на пирамидата.
Сезонът е приличен, но е далече от много добър. Все се надявам да ме изненадат приятно в оставащите епизоди.

# 85
Като за първи път е окей, мисля че общо взето правилно са предали на БГ аудиторията атмосферата на шоуто. Ясно е, че няма как да бъде като версията на BBC, защото по начало нямаме чак такива спецове, но определено е по-добре от австралийските версии, например.

# 86
  • София
За другата седмица:
Ще убият Даяна
На кръглата маса ще отстрелят Анна-Мария.
Виждам трибой между нея, Петканов и Владо. Много трудно е да се предвиди как ще се развият нещата. Но очаквам ответен удар по АМ след кашата която сътвори.
Йордан също може да е изненадващия елиминиран. Изненадващ силно казано, защото си е подозрителен, а и вече елиминираха Тино.

Мисля, че Бачорски ще надживее Мая, но ми е на кантар. Почти 50 на 50.
Просто Мая все едно не участваше в този сезон. И изведнъж става Предател. Нищо не дават от нея. Може би тихичко е отпаднала по пътя и така... Към момента за нея няма подозрения, но тя е твърде тиха и неактивна и ако продължи с тази си игра много лесно могат да я нарочат и то така става обикновено. Уж си в идеална позиция, но не си бил активен, не си член на коалиция, изведнъж те нарочват и те погват просто защото си дълбоко под радара, а това буди съмнения.
А и вече има няколко сигурни Праведни (сигурни за тези в Къщата), които на този етап никой не желае да закача, а и няма за какво: Глория, Мирела и Венци. Венци всъщност трябва да го изгонят, защото пречи на играта на Предателите, но къде ти такъв ход. Никакъв шанс с този каст, а и то вече не остава много време... Има твърде подозрителни или активни хора, които са се набили на очи: Анна-Мария, Ева, Йордан, Петканов и Владо Николов.
Тук някъде могат да гръмнат и Бачорски или Мая.

Генерални прогнози
Праведни ще спечелят

Топ 5:
Венци Венц, Глория, Мирела, Дани Петканов (Коджабашев) и Владо Николов
Тук очаквам ако Петканов оцелее на следвашата кръгла маса да бъде също вербуван като Предател. Ако ли не, то остава вариант - Коджабашев.
Тези варианти са ако Бачорски остане сам или ако Мая остане сама. Но всичко това да се случи идните 3, 4 епизода. Бачорката си дърпа Дани, а Мая си дърпа Жорката.

Владо Николов за първи път ми попада сред твърдите финалисти, защото както се вижда има сериозна протекция и няма бутане на кръглата маса. Ако не погне Бачорски и оцелее на следващата кръгла (доста вероятно, защото Оля ще се нахвърли срещу Петканов) шансовете му се увеличават.
Аз все още недоумявам как могат да го заподозрат за Предател... Просто нямам думи.

+/-

++
Нямам

+
Глория и Бачорски

= / +
Владо Николов, Йордан, Оля, Ева и Мирела

=
Мая, Коджабашев и Петканов

= / -
Анна-Мария и Даяна

-
Венци Венц

--
Нямам

# 87
  • Stockholm
Гледам Неве в Надкаст. И продължавам да си разсъждавам защо Бачо нарочи колегите си толкова рано и толкова брутално. И тук се намесва човешкият егоизъм, либидо, макиавелизъм и подобни характеристики, силно изразени при Бачо. Според мен силно харесва Мая и изживявайки се като шеф и лидер, направи всичко възможно да разчисти досадните пречки и да си я направи секретарка. Странен вкус да изпитва привличане към  тази безжизнена риба, но пък и той е далеч от женския идеал за мъж.

# 88
Благодаря за новата тема!

Има и друго обяснение: първоначалните предатели не са били част от уговорката отвън. Я Мая как си хареса Бачорски още със свалянето на превръзката и си се сдушиха от раз.

Но друго ми е интересно. Ако приемем, че Владо Николов не е част от тази уговорка и вътре в предаването отведнъж толкова се сприятелява с Бачора, че той започва да го брани със зъби и нокти, на останалите от заверата не им ли прави впечатление, че в групичката им се е намърдал нов човек?

# 89
  • Stockholm
Е, те не проявяват някаква мисловна дейност. Сляпо вярват на лидера си, че ще ги заведе на финал и това им стига. И аз си мисля струва ли си човек да е такова мекотело, независимо за каква кауза?

Общи условия

Активация на акаунт