🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 256
  • 644
  •   1
Отговори
# 90
Гледам Неве в Надкаст. И продължавам да си разсъждавам защо Бачо нарочи колегите си толкова рано и толкова брутално. И тук се намесва човешкият егоизъм, либидо, макиавелизъм и подобни характеристики, силно изразени при Бачо. Според мен силно харесва Мая и изживявайки се като шеф и лидер, направи всичко възможно да разчисти досадните пречки и да си я направи секретарка. Странен вкус да изпитва привличане към  тази безжизнена риба, но пък и той е далеч от женския идеал за мъж.
Тя прилича доста на жена му, може това да му е типа.

# 91
  • Другата България
Скрит текст:
Благодаря за новата тема!

Има и друго обяснение: първоначалните предатели не са били част от уговорката отвън. Я Мая как си хареса Бачорски още със свалянето на превръзката и си се сдушиха от раз.

Но друго ми е интересно. Ако приемем, че Владо Николов не е част от тази уговорка и вътре в предаването отведнъж толкова се сприятелява с Бачора, че той започва да го брани със зъби и нокти, на останалите от заверата не им ли прави впечатление, че в групичката им се е намърдал нов човек?
Владо Николов /според мен/ е напълно самостоятелен електрон. Влязъл като такъв, вътре също такъв, видяхме, че проявява някакъв афинитет към Мирелката /вероятно му допада като жена и поведение, няма лошо/, но дотук. Оттук насетне кептънА е бил с нагласата да е кептън на някакъв отбор “Бързи, смели, сръчни“, да, ама като влязоха се оказа, че отборът е всъщност “Не се сърди, човече“, като някои от участниците вероятно са освен късогледи, и далтонисти. Blush
Егото на Владо му пречи да се понапъне малко и да остави “честта, достойнството и морала“ да отлежат в някоя от бъчвите на Бонония Естейт, да забрави за деколтето на Мирела и да оправдае доверието на част от зрителите, защото видно има такива, които го харесват като участник.
Та, в тази връзка геометричната фигура на Бачо /пак подчертавам, според мен/ е наясно, че Владо просто е удобен за него, а следователно и за тях. Според мен и Мая го осъзнава това нещо, познавайки Бачорски мисля схваща, че с манипулациите и галенето на въпросното Владово его Николов може само да им е полезен. Докато не му дойде реда, и на него.
Надеждата ми е той пръв да се усети.

# 92
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Когато Бачорски каза,че жена му ще го убие ако избере Мая,за мен това е красноречиво,че и Мая и Бачорски са знаели,че ще участват,дори да се виждали/писали са си да обсъдят възможна игра заедно.
Жена му не е била очарована нейната приятелка да е Предател,че съвсем да си докопае имиджа (който държи да изчисти).
Тоест, между тримата е имало разговори и уговорки.

# 93
  • Stockholm
Разговори, уговорки и ... флирт Dizzy Face Joy

И отново за прецедента На промото се вижда някакво писмо, което Мая носи, а Бачо чете. След това Майчето минава покрай него, без да го погледне. Той скубе коси "в какво се набърка момчето" JoyJoyJoy Да не би жена му да си го изисква спешно вкъщи Joy Какво по-балканско от това?

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 19:45 от silsto

# 94
Отново чудесно поднесена темата, привет Дяволо!
Някой назад писа, че е тъпо, че Владо води играта в ракурса на достойни-недостойни. Но то точно такава е играта! Достойните да изгонят недостойните. В този смисъл Владо е най-в-час. Ако няма да я играят сериозно тази игра, а са там да се кефят, да ги гърмят един по един и толкова. Но не това е замисълът, мисля аз.
Според мен тук е важно да се види възможността на обществото да надушва черните овце и да ги отстранява, което както виждаме не върви особено успешно. То си е доказано и по принцип, де. Кажи за някого, че сестра му е к...ва, пък после да ходи да доказва, че не е. До тук изгонването на всички праведни почива на този принцип. Без никакви съществени доказателства, само от чута от тук, от там дума се пишат смъртни присъди на праведни. Тъжно е, но това е положението.

Колкото за бъдещия разврат на събитията смятам, че ако Владо не се усъмни в Бачорски, друг не може да го мръдне. Ева спомена, но нейния статут в играта не е на лидер и едва ли някой ще я последва точно, защото се държи като невротичка (на няколко пъти чух играчи да я споменават, че крещи). Самоконтролът е от изключително значение за човек и Владо Николов това го доказа брилянтно, устоявайки на наглостта на Анна-Мария спрямо него. Тя се държа като простакеса и нищо не може да ме убеди в обратното. Не се говори така на никой, просто не се говори така, колкото и двулично да й изглежда, има едно нещо, което се нарича "добри обноски". За някои неща човек трябва да има мяра в живота, дори и спрямо приятели, нежели пред непознати, а не да пляска каквото му мине през акъла. Също така тя е единственият човек, който си държи сгънат и вдигнат на пейката крака по време на закуска. Извинете, що за възпитание е това? Какво цели да покаже, че е над нещата ли? Ами не, не е, показва само, че е простакеса и нищо повече.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 20:05 от Janelle

# 95
  • Другата България
Май 4 епизода остават, по някое време казаха, че са 11.
Скрит текст:
Най-сетне успях да изчета всичко, което бях пропуснала в предишната тема.
Понеже в промото виждаме, че Ева на масата се чуди "това досега случвало ли се е", явно прецедентът става на масата.
Аз си мислех, че Бачо се разкайва и напуска, но сега се сетих, че още не е минала една игра от трейлъра в първи епизод и Бачо е на нея. Играта с погребението - тя трябва да е в 9ти епизод, ако правилно разчитаме, че в 8ми ще убиват на открито.
Продукцията друг сезон моля не давайте кадри от толкова напред в играта.

Скрит текст:
в американския 2ри сезон дадоха кадър от последната игра в първи епизод ...  та и по-зле може

Та може друг да иска да напуска, за да защити някой ... или срещнах една готина идея в миналата тема, някой да гласува за себе си, може да не са се сетили да го споменат в правилата.

Също Бачо сега каквото и да казва за Владо, на първи конклав искаше него да трепят, заради влиянието му. Към момента му е общо взето последен параван, защото Оля и още няколко търсят хора с влияние и след Владо, то не остана друг.
Кога това?
Нали 12, и в Уики пише 12?
Че то не остана ако са 11....не, че един епизод щеше да реши трупани недомислици в 11, ама все пак 5>4.....

# 96
  • София
Вярвайте на мен, не на Уикито Wink
На 1 стр. съмн записал 11 епизода.

Лично Владо Карамазов го беше обявил.
Явно пак е казано някъде.
Не знам кой списва в Уикито, но е редно да се коригира.

Неве беше интересна в Надкаст.

Но така не и зададоха директно най-важния за мен въпрос:
Защо се съгласи да убият Иван и Силвия. Трябва да има единодушие. Така че тя е отстъпила.
Трябваше да се запъне. За нея по-добре да има повече актьори, а и за тях. След като ги бяха набелязали останалите, за тях като трейтърси си е една седмица айляк.

Неве е фенка на Бачорски. Много го хвали колко бил харизматичен и омайвал всичко.
Абсолютно никой вътре не го е подозирал.
Дори Гъмов и викал, никакъв шанс, той е наш човек...

# 97
  • Stockholm
Не останах с впечатлението , че е фенка на Бачорски. Пускаше иронични забележки  за него на няколко пъти. Все пак на никой не му е приятно така да го изпързалят, колкото и на широкоскроена да се прави.

# 98
  • Другата България
Скрит текст:

Защо се съгласи да убият Иван и Силвия. Трябва да има единодушие. Така че тя е отстъпила.
Трябваше да се запъне. За нея по-добре да има повече актьори, а и за тях. След като ги бяха набелязали останалите, за тях като трейтърси си е една седмица айляк.

Неве е фенка на Бачорски. Много го хвали колко бил харизматичен и омайвал всичко.
Аз не вярвам само на Уикито, затова написах, че И там пише 12. Blush
И не, че не ти вярвам, но вярвам повече на своите източници, които отново ми казват, че епизодите са именно 12.
Не смятам да споря, то ще стане ясно все пак след има-няма месец време.

# 99
  • София
Скрит текст:

Аз не вярвам само на Уикито, затова написах, че И там пише 12. Blush
И не, че не ти вярвам, но вярвам повече на своите източници, които отново ми казват, че епизодите са именно 12.
Не смятам да споря, то ще стане ясно все пак след има-няма месец време.

Според мен объркването идва от първите два епизода, които реално бяха един разделен на две, така че подозирам че и двете неща са верни. Общо ще са 11 епизода, но ще са излъчени 12 серии.

# 100
  • Другата България
Тоест, остават още 5 серии?
Ако това казваш, аз казвам същото.
Разбира се, допускам и да греша, ако са подвели мен, значи подвеждам вас. Blush
Но не мисля.

# 101
  • София
Тоест, остават още 5 серии?
Ако това казваш, аз казвам същото.
Разбира се, допускам и да греша, ако са подвели мен, значи подвеждам вас. Blush
Но не мисля.

Ами аз такава информация имам от позната, не претендирам, че е 100%, но да - 12 серии, 11 епизода, остават още 5 серии.

# 102
Един българин - хъш
Двама българи - чета (под клетва и с уговорки)
Трима българи - чета с предател Joy

# 103
Един българин - хъш
Двама българи - чета (под клетва и с уговорки)
Трима българи - чета с предател Joy
А един  няма да е у четата превантивно, щот пърда и ке я издаде!

# 104
  • София
Антон говорил с трима-четирима (но без уговорки), знаел обаче за други трима (с уговорки - ама да си кажат сами)... дотук стават 7-8 (с него) от 20-и-няколко. Една трета са си писали сценарии у дома предварително.

Продукцията! Вместо следващ каст, направо вземете по 3-4 от моментно представените парламентарни групи в НС. Те поне няма да имат дилема дали в живота или в играта - ще са си автентични Smiling Imp

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 23:16 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт