🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 324
  • 644
  •   1
Отговори
# 105
Мисля, че 13 са епизодите.
Антон много се оплете в “Маските падат”, сам си противоречи. А отделно почти не даде думата на Тино. Двамата са гости, но говори само Антон.

Звънял е на 5-6 души преди снимките, да ги  проучва, подпитва и пазари, но чете морал. Неве явно му е сърдита. Имат си някаква  затворена група, в която си пишат участниците и Неве му е забранила да й споменава името Grinning

Edit: Емо, писали сме едновременно, хаха.

# 106
  • Другата България
Антон говорил с трима-четирима (но без уговорки), знаел обаче за други трима (с уговорки - ама да си кажат сами)... дотук стават 7-8 (с него) от 20-и-няколко. Една трета са си писали сценарии у дома предварително.

КАжи честно!
МилиНкия той!
Всичко си каза, без бой се предаде!
Не, че ни изненада с нещо....той същото си каза и тук, в темата.
Въпреки недоверието на потребители, фактите са си факти.
Само се чудя - тези тримата, с уговорките, помежду си ли са те, или всеки е с уговорки с още поне трима?

# 107
Мисля, че 13 са епизодите.
Антон много се оплете в “Маските падат”, сам си противоречи. А отделно почти не даде думата на Тино. Двамата са гости, но говори само Антон.

Звънял е на 5-6 души преди снимките, да ги  проучва, подпитва и пазари, но чете морал. Неве явно му е сърдита.
Не само не даде Тино дума да каже, ми и ОЗЛОБЕН, че го извадили!

# 108
Антоончо, Антончо, педя човек без лакът брада!

Антон направо се обърка като пиле в кълчища, няма какво да го коментирам, безразличен ми е и не го харесвам, ако трябва да съм до болка откровена, той си е жива мижитурка (кафе за шеф, кафе за мижитурка - Бог да го прости Тодор Колев, още помня тази песен). Тино е красив и приятен младеж, не видях много от него в играта. Вижда ми се нерешителен и конформист.

# 109
  • София
... и след като вече всеки участник (сегашен) има списъци по гилдия/профилиране с новите мераклии, направо идния сезон да правят отбор Черешка с/у отбор Ягодка, да им раздадат разпечатка с телефоните на съотборниците седмица преди началото и да снимат.

# 110
Водещата страхотна! Изненадана съм от щекотливите теми, които засегна.
 Тино ми направи голямо впечатление. Нищо не дадоха от него в предаването..
"Онзи" няма нужда да го коментирам

# 111
He знам защо така се е получило,че Тино говори малко. Записвахме близо час. Тино си говореше доста. И аз съм изненадан, че не са оставили повече от него. Съжалявам наистина. Тино е страхотен

# 112
  • Другата България
Я кажи сега кои са тримата с уговорките.
И само помежду им ли са, или с още ....участници?

# 113

Антон направо се обърка като пиле в кълчища, няма какво да го коментирам, безразличен ми е и не го харесвам, ако трябва да съм до болка откровена, той си е жива мижитурка (кафе за шеф, кафе за мижитурка - Бог да го прости Тодор Колев, още помня тази песен). Тино е красив и приятен младеж, не видях много от него в играта. Вижда ми се нерешителен и конформист.
Аз, някак си, работя на една улица в центъра на София и често се разминавам с него, та знам докъде ми стига Антончо! Пък и аз не ставам за макененка, щот съм някъде 167-168 сантима! А той ми е някъде докъм зорлем веждата!
И понеже по същата логика засичам и Патрашкова, мога само да й благодаря, че си изплетох същия златен клъч, като нейния!
Тино влезе със заявкаа да ни се ревеншира за Сървайвъра, но пак остана мизансцена! Съвет от мен - Свири , свири, момче! Ах , подлудявай ни, не спирай! Но сал да знайш ти - в игри ти повече не влизай!

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 23:45 от Anhela_a

# 114

Аз, някак си, работя на една улица в центъра на София и често се разминавам с него, та знам докъде ми стига Антонмо! Пък и аз не ставам за макененка, щот съм някъде 167-168 сантима! А той ми е някъде докъм зорлем веждата!
И понеже по същата логика засичам и Патрашкова, мога само да й благодаря, че си изплетох същия златен клъч, като нейния!
Тино влезе със заявкаа да ни се ревеншира за Сървайвъра, но пак остана мизансцена! Съвет от мен - Свири , свири, момче! Ах , подлудявай ни, не спирай! Но сал да знайш ти - в игри ти повече не влизай!
Ама обаждайте се като сме на една улица. Очи в очи може да кажете всичко

# 115

Аз, някак си, работя на една улица в центъра на София и често се разминавам с него, та знам докъде ми стига Антонмо! Пък и аз не ставам за макененка, щот съм някъде 167-168 сантима! А той ми е някъде докъм зорлем веждата!
Ми да обядваме тая седмица!

# 116

Ми да обядваме тая седмица!
ок. Само се обадете

# 117
Уговорките започват направо на улицата. 😂

# 118
  • софия
И то пред очите ни, черно на бяло!! Joy

# 119
  • София
По-интересното е, че Антон спомена, че е имало истинска уговорка между трима човека (ама баш уговорка, а не просто се чуваме и да се знае, че ще влизаме в Трейтърс) и един от тях не си е спазил думата. Т.е. истинско, житейско предателство. 🤔
Кои са тези тримата и кой не си е спазил думата?
Има няколко вариант. Спечелил е Предател и няма да има делба на пари. Спечелил е Праведен, но другите двама са отпаднали преди това по негова вина или просто няма да им даде от общия награден фонд.
А може да е нещо по-дребно. На някоя кръгла маса един от тази тройна коалиция да е гласувал срещу неин член и така човека да си е тръгнал.
В Сървайвър едно време имаше големи скандали с подобни уговорки и дори са пращали безврати момчета да сплашват един, който не е си е спазил уговороката... Едно стриптийзьорче...
После и драмите с Агонцеви и т.н.

Даянка явно ще е тровят. Това от промото което се видя.
Или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт