🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 350
  • 644
  •   1
Отговори
# 150
Някой може ли да ми обясни “Маските падат” непосредствено след отпадането на играчите ли се снима? Или след като е приключила играта? Нещо не мога да пекна 😀 реално те знаят, че Бачорски и Мая са предатели, но пък ако е снимано след играта трябва да внимават да не издадът как се развива играта по нататък.

# 151
Маските се снимат няколко дена преди излъчването в неделя.

# 152
  • София
Маските се снимат няколко дена преди излъчването в неделя.
Така обаче се губи доста според мен. Реално еуфорията когато излезеш, пресните спомени, моментите, когато не знаеш какво се случва след това - това би било по-интересно.

# 153
  • София
Merri, Надкаст е само един - Неделчо и Туджаров 😉

# 154
  • Другата България
Merri, Надкаст е само един - Неделчо и Туджаров 😉
Много мерси, с толкова храсти /по Емо/ понякога се бъркам, то вече не остана някой, който да няма някакъв каст. Blush

# 155
Гледам Маските. Ох, тоя Антон е много зле! Не мога да повярвам, че дори се обсъжда това дали ако в играта си предател, то и в реалния живот си такъв. Пълен тъпизъм. Антоне, ако четеш, повече не приемай публични изяви, в които да коментираш Трейтърс, не коментирай неща, които очеизвадно не разбираш.
Тино е пич!
П.п. Сега видях, че има и Надкаст с Антон. Не знам дали ще си го причиня.
Към Продукцията, моля ви! В следващия сезон да НЯМА хора с мисленето на Антон.

# 156
Гледах днес анонса за утрешния епизод, дето ще счупят играта. Ами предателите ще я счупят, пък и Дяволчето го е написал - играта се счупва, когато няма предател. Та ще имат тайна мисия " убийство очи в очи", Майчето ще трябва да целуне / убие/ например Дани Петканов, а тя ще целуне /убие /  Бачорски.  Не съм я гледала досега, ама от това, което казвате за нея, оставам с впечатлението, че е неконтрулируема, хитра, тиха вода и си прави, каквото си иска. Балканска работа..........Simple Smile)))))

# 157
  • Другата България
Въпреки, че безрезервно вярвам на Клоуди, превантивно взех един Нурофен и ще се насиля да го чуя Антон, само защото ми беше и е най-антипатичния /за мен/ и неподходящ участник за този формат. Аз обичам да издевателствам над себе си понякога.
И преди да съм го започнала, хвърлих едно око на коментарите отдолу, под записа, и се подписвам под този:
Цитат
Антон Стефанов е обида за предаване като Трейтърс. Потресаващо неадекватен човек. Като си помисля, че Диляна Попова отпадна, а участват хора като този или Даяна примерно. Неве била лоша и предателка затова, че си игра ролята както е по концепцията на предаването. А Бачорски - човека с кинтите е чуден направо /според Антон/ - целия в  бяло.
Като за Даяна не съм съгласна, тя е класи над този...човек.
Освен външно, и вътрешно неприятен.
Имало два лагера вътре - едните, които смятали, че това е само игра, а другите - че игра и реален живот се припокриват. WTF??? Какви лагери, това да не е пионерски сбор? От друга страна обаче, ако някой е имал уговорка ПРЕДИ формата, и вътре НЕ Я Е изпълнил, той всъщност е предател! За втори път WTF??? Тотално сбъркана концепция, тотално!
Не влязъл, за да играе, а от любопитство - да види как е “отвътре“, чисто журналистически.....
/Ох, още не съм го започнала, и лявото слепоочие ми пулсира, да започва по-бързо действието на Нурофена..../

# 158
Предател НЕ МОЖЕ да бъде убит. Може да бъде изгонен само на кръгла маса.
Гледах днес анонса за утрешния епизод, дето ще счупят играта. Ами предателите ще я счупят, пък и Дяволчето го е написал - играта се счупва, когато няма предател. Та ще имат тайна мисия " убийство очи в очи", Майчето ще трябва да целуне / убие/ например Дани Петканов, а тя ще целуне /убие /  Бачорски.  Не съм я гледала досега, ама от това, което казвате за нея, оставам с впечатлението, че е неконтрулируема, хитра, тиха вода и си прави, каквото си иска. Балканска работа..........Simple Smile)))))

# 159
Ох, то и сезон с неизвестни не е имунизиран срещу предварителни уговорки. Те още по кастингите се запознават, разменят си телефоните и докато започнат снимките, вече са си дружки. Все пак и известни, и неизвестни от един народ идват и не е като да са възпитавани и расли в различна среда.
Освен продукцията да ги тества в групи по десетина и от всяка група да избира само по един, и кандидатите да са наясно, че с никой от останалите няма да са заедно в предаването, друг вариант не виждам.

# 160
Предател НЕ МОЖЕ да бъде убит. Може да бъде изгонен само на кръгла маса.
Гледах днес анонса за утрешния епизод, дето ще счупят играта. Ами предателите ще я счупят, пък и Дяволчето го е написал - играта се счупва, когато няма предател. Та ще имат тайна мисия " убийство очи в очи", Майчето ще трябва да целуне / убие/ например Дани Петканов, а тя ще целуне /убие /  Бачорски.  Не съм я гледала досега, ама от това, което казвате за нея, оставам с впечатлението, че е неконтрулируема, хитра, тиха вода и си прави, каквото си иска. Балканска работа..........Simple Smile)))))

Тъй де. Иначе какво би "счупило" играта. На Майчето кво й пука за правилата. Как ви звучи - всичко ще се преобърне. Това преобръщане го виждам от предателите и от никой друг.

# 161
Е как какво й пука за правилата? И да целуне Предател, той няма как да бъде изгонен с целувка.

# 162
Според анонса, поне аз така го разбирам, въпросното счупване се случва на кръглата маса. Кой знае каква глупост ще се окаже накрая Grinning

# 163
  • София
(Знаете, че обичам да "пиша сценарии" - невъзможни за възможни окепазени ситуации, Херои, епизоди или формати..., вече предложих вариант с целувка, чаша вино и "Обичам те, скъпи, приеми или смъртта ще ни раздели" - и възможното: - Ти, семейството ли искаш да ми развалиш, бе...)
Сега сериозно. Подхвърлихте, че предател не може да убие предател с "чаша отрова", поднесена сред статуите в двора на шатото. Но и, че Майчето нехае за правилата.
Предлагам такъв (съвсем кратък):
Скрит текст:
Мая - запленена от идеята си, и Бъч - ошашавен от разиграващото се - изобщо забравят къде се намират. Мая "посяга с камата" на двора или в лобито пред хората. Въх, убих тъ - казва! Бъч почервенява, заеква един-два пъти и все пак отчетливо отвръща: - Не можеш, аз съм предател, забрави ли?
Окръжаващия жив интериор от неостри инфантилки се вкаменява. С прескачане на няколко фрейма (в монтажната още не са се окопитили) - видими за драгия телЕзрител - сцената се повтаря, но Мая се приближава към друг и... черен екран. Пускат реклама за памет и оросяване.

# 164
Да не се отказват няколко човека на самата маса? Примерно трима да искат да си ходят и да се скарат силно? Групово да напускат?

Общи условия

Активация на акаунт