🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 368
  • 644
  •   1
Отговори
# 360
Искам си медала, че ви казвах как ще е нещо дето се е случвало в чуждестранни сезони Grinning но все пак се надявах, че ще е нещо дето не се е случвало повече от веднъж, и то в някоя забутана версия на предаването, а не просто равенство в гласовете.

Счупването май е, че нашите продуценти си съчиниха правило, вместо да следват зададения правилник.

# 361
Добре де, каква беше логиката на Мая в първото гласуване?
Да се случи великият им прецедент Satisfied

# 362
Ако Мая беше гласувала като Бачо, трябваше да им светне лампата на останалите веднага, защото тя никога не гласува с групата. Проблемът е, че никой нямаше да се усети. 🤣

# 363
Това ли е великото счупване на играта, което е без прецедент? Всъщност прецедент има и не са нашите….

Къде се е случвало досега?

# 364
  • София
Сега ще превърнат в летален обект някой, който се е спасил (временно до преди малко). И какво - дано ме опровергаят! Вярвате ли, че гласувал за двете и обсъждал цял следобед АМ или Магьосника, или Петканов - ще гласува изведнъж за Мая или Бъч, или Вл Гуруто? Да бе, ама надали.

# 365
  • софия
Много ми хареса счупването на играта. Доволна съм. Не исках някаква безумна балканска изцепка с биене в гърдите и отиване пак в посока воля и чест.

# 366
  • Другата България
Да не гласува като Бачо, щото има хора, които броят гласовете, а така се набиват на очи.
Само че забрави, че на “слепи“ хора няма как да им се набиеш където и да е, не само в очите.
Кой ти брои гласове, след като колкото повече време минава, толкова повече се оказва, че всеки с всеки играе и се гласува просто щото “не ме кефиш, коте“, а не защото същото “коте“ може и да е предател.
Или пък например друг мотив - “има хора, на които съм дал дума много преди ти да влезеш в играта, разбери ме.....“

# 367
  • София
Хора, най-адекватната - Глория !!!
Това момиче вЕрно има мисъл в главата си👏🏻 За пореден път се убеждавам. Само тя ли може да мисли?…

# 368
Що за глупост, този сезон в Celebrity Traitors UK равните гласове ги разрешиха с най-обикновен жребий.

# 369
  • София
Мая сглупи много.
И тя нещо не е оценила или преброила точно гласовете и искаше да излезе суха от водата. А може Оля да я е докоснала чисто по женски с наистина много добрата си защита.
И така тя гласува срещу коалицията си.
Това е грешка, която може да и коства главата.

# 370
Точно си мислех, че нашите играчи в шоуто пак не си ползват главичките. Като никой не се сети да си смени гласа, сега ще изгори някой от другите. Така им се пада.

# 371
Да се случи великият им прецедент Satisfied
Все ми е тая за Оля, но съе се разбрали, играете заедно, ти казваш за Оля или Ева и накрая Данчо...

# 372
  • София
Много са зле всичките.
Само Глория ми хареса. И как се защити на масата Оля. Евала.

Сега под обстрел са много хора, всичко може да стане.
Но Йордан, Анна-Мария и Владо са най-застрашени.

# 373
  • софия
Точно си мислех, че нашите играчи в шоуто пак не си ползват главичките. Като никой не се сети да си смени гласа, сега ще изгори някой от другите. Така им се пада.
На мен точно това ми хареса. Не избягаха от убежденията си. Никой не отстъпи за да спаси задника си. А беше лесен ход.
 Ако им бяха дали да теглят жребий, отговорността на гласуващите заминаваше по дяволите.

# 374
  • България
Разгеле, изгониха човек.

Общи условия

Активация на акаунт