🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 281
  • 644
  •   1
Отговори
# 480
За Глория и Мая
Аз изобщо не видях да я следи изкъсо. 🤣 До пред 5 минути беше сигурна в Данчо, че бил out of the box. На играта уцели Петканов за да му го върне еж. Изобщо я няма и нея в играта и просто имаше късмет да е наблизо и да ги подслуша. Тя дори не знаеше какво подслушва и че нещо прави, защото нямаше да им се натресе и да седне до тях, и да мълчи като .. няма да продължавам. Ако тя беше наясно какво се случва, защото подозира Мая, щеше да я проследи тънко и деликатно, да подслуша, да седне да ги оплете в разговор и да получи това, което иска като информация. Просто малшанс. По същия начин Владо “ги позна” предателите без да знае къде се намира. 🤣

Съжалявам, за мен Глория изобщо не знае къде се намира също и не е изобщо “играч” и “стратег”.

# 481
И да не изневеря на себе си:
Лаф на епизода - "Вчера, ще го кажа още един път, деликатно, в рап стил - Насрахме се!" – Владо пред Венци и Ева за прогонването на Тино

Тотал: 71 300 лв.

# 482
  • София
Не е стратег, но просто ме кефи, кака Гло.
Такива хора като нея са непредвидими и живота има нужда от тях.
Ако всички бяха стратези тежко ни и горко...
Глория е оцеляващ човек и си има ангел хранител. Може да не знае къде се намира, но нейната игра е много по-смислена и важна отколкото празните дитирамби на великите умове водачи на Праведните - АМ, Оля и т.н.
Такива хора като Глория не можеш да ги сложиш в нито един калъп, нито да ги предвидиш. Те са просто природна стихия.

# 483
Много интересен епизод . И как последни за щит останаха само имената на Мая и Бачорски 😃. Браво на Жоро и Глория. Някой най-после започна да подозира Бачорски. Глория ме изненада приятно. Прави се на заблудена, но излезе много умна. Мая голям гаф направи и може и на следващата кръгла маса да изхвърчи. Трябваше по -прикрито да обсъждат "целувката". Бачорски се справя много добре с ролята на предател. Почака Мая и накрая сам си свърши работата, бързо и леко с финес целуна Оля. Интересно е Оля ще възкръсне ли в следващия епизод. Но ако я върнат в предаването , няма смисъл, защото всички ще знаят, че не е предател.

# 484
  • На морето!
Е, как да не знае къде се намира. Супер е Гло. Подозира Мая и я следи и дебне.
Другите като подозират някой го избягват или нападат. Точно обратното би трябвало да правят, да се приближат максимално без да се набиват на очи и да си играят ролята на шматки до момента, в който вече е безопасно и по-сигурно да стрелят.

Бачората беше по-логично да целуне Оля, близки са си, имаха конфронтация, естествено че той ще я целуне, Мая щеше да е странно дя го направи.

# 485
Супер епизод!
Мая няма дълбоко стратегическо мислене. Очаквам да я насоли Ряпата.
Кой/коя е Ряпата?

# 486
Владо не е предател.
Аз се уморих да пиша това и защо не трябва да се подозира за такъв.
От там за мен всички, които го позодират са ДЕЛУЛУ (Оля и Анна-Мария ; бтв: харесвам Оля и мисленето и извън това за Владо).

Нали знаете за ефекта на доминото? Ако си бяха изгонили Оля (имаха кворума), нямаше да го има този разговор между Коджабашев и Оля. А също така нямаше да има и целувка на смъртта.

Е, Оля не е искала да гонят Владо, защото е сигурна, че е предател, а защото усети че неговата групичка гонят по списък, без да ги интересува кой е предател и кой не, и че всеки момент ще изпуснат възможността изобщо да им се противопоставят, заради дисбаланса на силите.

Защо да няма целувка на смъртта, ако бяха изгонили Оля?

# 487
  • Другата България
Ако трябва да се върна на един синхрон на Мирела, всъщност на оня синхрон, в който директно си каза, че играе и с двамата предатели - с единия от самото начало, с другия от средата на формата, то и Мирела си каза, при това без да е следила тоя или оня в къщата :„ Играя и с двамата, но си мисля, че и двамата може да са предатели.“
Тоест, не е само Глория, просто Мирела е избрала /може и без да го иска/ за мен по-подходящата стратегия за този тип формат, която ще я доведе /вероятно/ до финал.

# 488
Този т.нар. Кръг на доверие, не е никаква коалиция. Аз ви писах няколко пъти, че редовно гласуват за различни хора, но викам айде не са важни маси. Исках да видя как ще се държат на една истински важна Кръгла маса и какво стана? Едно голямо нищо.
Венци гласува за Ева, а не с Бачорски.
Толкоз по великата им коалиция.
А Георги Янев беше казал, че този Кръг на доверие бил основан от Венци. Аз не знам дали Венци може да основе каквото и да е. Хахаха, но това е друг въпрос.
Сега обаче не се разкри дали Ева е Предател, т.е. Анна-Мария също поне засега спаси кожата.

Апропо Глория също не гласува с мъжа си. Петканов стреля по Оля, тя гласува за Ева. Дори и ей така напук и на него и на всички останали. Голям характер е това момиче. И никой не може да я командва.

Не съм съгласна..точно на четвъртото гласуване се видя как всички в коалицията под строй гласуваха за Йордан ч, а останалите както им е на сърце

# 489
Пробойна при предателите - не са се подготвили и не са на един акъл, сякаш Мая невинно продължи да пази Оля до последно, уж заради лоялност към Георги, но пък го предаде на Бачо на секундата.

Много непредпазливо си шушукаха цяла вечер, няма тайни знаци, няма нищо. Бачо даже говори на продукцията по микрофона, явно той е решил, че го пазят там поне 5-6 човека и дори да му се сложи името на масата, няма да как да бъде изгонен.

Браво на Георги, знаех си, че на него може да се разчита да събере 2+2, Оля много се замисли, че май и тя е била омотана в същата мрежа като всички, само, че не от Кръстника.

Най-голямата грешка беше оставането на Владо в играта от Бачорски, самия Владо се чуди защо е още там и дори той започна да мисли - някой близък е и го пази, за да го използва за чадър.

Останаха малко хора, няма начин вече, Мая и Бачорски да избегнат кръгла маса - това пазене на Владо ще му изяде главата на Бачо.

Бачорски се измори и почна да бяга - да махнем Оля, да махнем Ана-Мария, спря да мисли стратегически и показа слабо място. Мая наистина не е по целувките и това, че отказа да целуне Оля, просто го бутна към пропастта.

Мая ще иска да играе с Георги, ако остане тя.
С кой ще играе Бачо ако Мая си тръгне? Няма много опции - с Глория, ако е хитър и ако тя не събере армията преди това.

Браво на Глория, че ги проследи цяла вечер колко не се криеха, можеха да я целунат или да я поканят за предател - ще е идеална, никой не я подозира, но може да ги изкара и двамата.

Кръстника вече и той се е надъхал да играе, всеки идва да му дава отчет и той се мисли за недосегаем, той също надуши Мая.

Много хубав епизод, а следващия ще е още по-интересен. Ще трябва да почнат да се защитават, защото предателите се отпуснаха и забравиха, че ако се правиш на Праведен трябва да гориш в играта и да показваш, че търсиш предатели. Много им пролича този път.

Наистина 4 гласувания измориха всички и започнаха да дават грешка след грешка.

# 490
Подозирам, че Мая се направи на улава, за да принуди Бачорски да целуне Оля. Ако го уловят, той ще е разкрит като предател, а не тя. Тя е хитра и подмолна манипулаторка.

# 491
  • София
Е, Оля не е искала да гонят Владо, защото е сигурна, че е предател, а защото усети че неговата групичка гонят по списък, без да ги интересува кой е предател и кой не, и че всеки момент ще изпуснат възможността изобщо да им се противопоставят, заради дисбаланса на силите.

Защо да няма целувка на смъртта, ако бяха изгонили Оля?

Моля ти се. Беше 100% сигурна, че е Предател. Едни и същи неща ли гледаме?
Иначе да, за останалото си права. Оля по-късно доразви тезата си, че дори/ако Владо не е Предател, не трябва да е в играта, защото има влияние. Ама аз това го казвам от старта на шоуто още. Бачорски искаше да го убият, но Георги се запъна, а в хода на играта Бачорски се привърза към него.

Колкото до целувката. Да, така е. То пак можеше да има целувка на смъртта, но нямаше да е дилемата за Оля, нямаше всичко да е толкова напрегнато и всички да са толкова обострени.
Просто това четворно гласуване им разказа играта.
Цялостно, събитията щяха да поемат в различна посока.

# 492
  • Другата България
Подозирам, че Мая се направи на улава, за да принуди Бачорски да целуне Оля. Ако го уловят, той ще е разкрит като предател, а не тя. Тя е хитра и подмолна манипулаторка.
Ако не се лъжа, това се случи именно пред Коджабашев.
Ако в следващия епизод стане ясно как е “убита“ Оля, се надявам той да навърже нещата, отново.
Това от една страна, от друга - има голяма вероятност Бачо да изнуди Мая да го отстрелят.
И друго се сетих, нали всички /по Антон/ били гледали чуждите формати, това с целувката не е наш патент, Оля знаеше, че е пътник, трябваше да очаква неочакваното.....
Проблемът е, че тя толкова се беше фиксирала във Владо Николов, че тази фиксация ѝ попречи да види /навреме/ истинската опасност.

# 493
Владо не е предател.
Аз се уморих да пиша това и защо не трябва да се подозира за такъв.
От там за мен всички, които го позодират са ДЕЛУЛУ (Оля и Анна-Мария ; бтв: харесвам Оля и мисленето и извън това за Владо).

За първи път този сезон имахме истинско просветление подплатено с думи и факти.
Това на Георги Коджабашев.
НО, той се сети за Бачорски след думите на Оля за играта на Владо и как Бачорски я е предал заради него. Тя (Оля) не се съмняваше в Бачорски изобщо, съмняваше се във Владо. Но когато Оля изложи своите аргументи, то Жорката най-накрая подреди по правилния начин всички факти и най-важния, защо Владо Николов не е убит ако той самия не е Предател? А Жорката не мисли, че той е Предател. Той се съмняваше в Ева и Петканов.
Кой има интерес, Владо да е в играта? Кой си говори най-много с него. Кой му е доверен човек и до него. Бачорски. Еврика. Аналитичния ум на Лицата в действие!

Сега обаче идва трудната част. Да убеди другите и да събере достатъчно гласове срещу него на масата.

Тук идва и Глория обаче. Чула ли е нещо или не?

И сега вече да видим Кръгът на доверие какво ще прави, когато техен човек е реално застрашен.

Но всичко тръгна от Мая. Това е положението.

Нали знаете за ефекта на доминото? Ако си бяха изгонили Оля (имаха кворума), нямаше да го има този разговор между Коджабашев и Оля. А също така нямаше да има и целувка на смъртта.

Мая обаче ще е по-лесната жертва и за това ще се насочат към нея.

Но нека видим и какво ще е завещанието на вече убитата Оля.
Защото тя там може директно да им каже за Бачорски или така да намекне, че всички да разберат и Бачо е пътник.
Просто пак има твърде много неясноти и не може да се прогнозира като хората, защото има събтиия за които не знаем.

Общо взето изборът на Бачо излезе крив. Мая не му трябваше, но човек каквото сам си направи...
Точно тя, на която има огромно доверие, го прецаква в момента.

# 494
  • София
Да, ирония на съдбата...
За това живота е толкова сложен и непредвидим.
Ние тук масово бяхме убедени, че изборът на Мая е перфектният избор на Бачорски. А тя с неадекватната си игра ще го завлече със себе си в пропастта.

Общи условия

Активация на акаунт