🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 244
  • 644
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Овчички били.....той щото толкова “запомнящо“ се присъствие имаше.....
Няколко физиономии смени на кръгла маса, след като усети, че е пътник, по едно време физиономията му излъчваше направо злоба.
И по време на играта същата работа.
Очаквам да е поредния с приказките за морал, чест, достойнство, както и да понасоли останалите в някой “храст“.

# 571
  • България
Снощният епизод направи нещо невиждано досега в България: имахме истински интересен епизод на Трейтърс. От началото до края. Имахме комедия, драма, индийски сериал, биг Брадър и накрая Еркюл Поаро (Георги и Глория).

# 572
Като чета коментарите и първото което ми идва е, че много надценявате умствения капацитет на Глория ( относно играта нали). Дори си мисля, че толкова явно да ни натъртват нещо, то ще бъде като нечувания прецедент досега ( ама се оказа, че до заснемането на първи сезон).
Не знам има ли вариант тази целувка да е вербуване на Оля за предател, едва ли, ама кой знае.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 14:10 от Radina

# 573
  • София
Мая си е стоун фейс и по принцип не й влиза в натюрела да целува и прегръща почти непознати. Мисля че част от поведението й се дължи на факта, че синът й е с дете с пеперудена кожа, както разбрахме от ОСГ. Предполагам че са минали през множество проблеми и това няма как да не й се отрази да е по-сурова и владееща се, силна жена. Бачорски не знам как очаква да му бъде мишчица. Дано не реши да я гони все пак, защото е интересно да видим сблъсък на два телеца. Simple Smile Казвам го като такъв. И въобще ми е интересно в световен план кои зодии са били успешни предатели.

# 574
На мен също ми е интересно коя зодия са победителите в чуждите формати. Но има ли представител на Телец винаги е интересно. Така е с нас телетата. Animal Cow В състояние сме да извадим от релси и най-спокойния човек.

Мая се издъни още на Кръглата маса, като не гласува ни за Оля, ни за Ева. От там й тръгна лошата игра, а не от отказа да убие с целувка. Не разбрах и защо издъни Жорката пред Бачорски. По-скоро не се усети, или иска да е лоялна на Бачорски.
Каквото и да е, и двамата са на мушката на другите вече.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 14:17 от #RAngelova

# 575
Антон при Деси Стоянова каза, че някои участници имат договорки от преди старта на предаването

# 576
Проблемът с Глория най-вече е, че ако тръгне да убеждава другите, че Мая и Бачорски са предатели, има ли изобщо нужното мнозинство?

Шматката Владо няма никакъв шанс да тръгне срещу Бачорски, и то по инициатива на Глория, която вече на няколко пъти му е демонстрирала липса на преклонение. Оля е пътница. С Петканов и да са влюбени, той е влязъл да се наяде, да си прибере хонорара и да създаде контакти, изобщо не мисля, ще ще се навие да клати каруцата. Венци е невъобразимо тъп и сходно на Петканов, със съмнително близка връзка с Бачорски. Остават Мирела, Ева и Коджабашев. Мирела дори и за секунда да успее да я прикотка към каузата, нея бързо ще я пернат лимките и мигновено ще отиде да търси уверение от Николов, който бързо ще й клъцне крилата. Коджабашев и Ева вече имат своите съмнения към Бачорски, така че поне на хартия би трябвало да действат заедно с Глория, но пак с условности, че Коджабашев е близък с Мая, а Ева е малко своенравна.

Единственият вариант е някак си Оля да оцелее, като по някакъв начин не са успели да изпълнят условието, но не знам как точно ще стане това, така че я пиша бЕгала.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 14:24 от Oliboo

# 577
Бачо спомена на няколко пъти, че има уговорка преди да дойде Оля. Какво имаше предвид? Че преди предаването или че Оля като се върна той вече се е разбрал. Иначе, кои са хората на Владо?

# 578
  • Разпиляна във въображението
И Анна-Мария остава.

# 579
  • Другата България
За Бачо мнозинство няма, но за Мая ще се намери такова.
Защото Владо вече ѝ е вдигнал мерника, а думата на Кръстника е закон в имението.
Единственият шанс на Мая, шанс да оцелее, е именно Бачорски.
Някак да успее да убеди останалите, че Мая НЕ е предател, и да хвърли друг на “овчичките“.
А това може да е само Анна Мария, така си мисля аз. Говоря за кръгла маса.
Ако това стане, то ще трябва да “убият“ Коджабашев, и Мая да е съгласна. А аз мисля, че ще е.
Или пък вместо Коджабашев - Глория.

Няма шанс Оля да се върне, Оля вече е извън играта, по-важно е какво “завещание„ ще им остави.

# 580
  • София
Бачо спомена на няколко пъти, че има уговорка преди да дойде Оля. Какво имаше предвид? Че преди предаването или че Оля като се върна той вече се е разбрал. Иначе, кои са хората на Владо?
За пред нея имаше предвид, че вече играе с други хора, но нищо чудно да имаше предвид (за себе си), че след като тя отпадна, той бе избран за Предател, така че няма как да играят заедно.

# 581
Опс, знаех си, че забравям някой, но бях фокусирана да не забравя мебелировката в лицето на Петканов, та пропуснах доста по-деен играч. Да, всъщност с нея в кюпа може и да избутат с необходимите гласове.

Друг е въпросът дали Глория ще успее да ги убеди. Аз я харесвам, но нека сме честни, нейният начин на комуникация не е толкова стимулиращ за средностатическия участник в този сезон, който изглежда като че ли по-скоро ще бъде убеден от подмазване и благи думи, отколкото от добре изградени аргументи и доказателства. Дано Глория демонстрира нехарактерно за нея спокойствие и търпение Grinning

# 582
  • Разпиляна във въображението
Мисля си, че колкото и да не "подозират" Бачорски, много малко им трябва, за да поемат посоката. И без това се въртят около фигурата на Владо, как оцелява, но противниците му изчезват. Много са близо и трябва само леко побутване. Той е някъде там, дори и на крачка до подозрението, но не съвсем. Започне ли да се нарежда пъзела и ще видят. Бил е в разговорите за нарочване, побутвал е имена, кълнеше се в "предателят е този, залагам бизнеса си" и т.н. Плочките ще паснат. Според мен е важно на кого ще сподели първо. На Георги - който е близък с Мая? На Петканов? Ако разбере, че Владо и Ева подлагат за главата на Мая на кого да се довери?

# 583
Присъединявам се към писалите назад, че при явно убийство в чуждите сезони, дават възможност убитият да се появи на следващата сутрин, водещият обикновено обявява, че убийството е било пред очите на всички предната нощ, а често  и какъв е бил методът на убийството.  После има време, в което убитият (или застрашените, ако са повече от един) разсъждават кой ги е целунал, дал чаша с отрова или друго действие предната нощ. Поначало продукцията ползва явните убийства, за да раздвижи ситуацията, когато предателите играят много добре, никой не ги подозира и праведните се лутат и нацелват все погрешно. Точно както се случваше досега и при нас - играта с арбалета показа колко им е комфортно на Бачорски и Мая, а явното убийство ги принуди да сменят стила на игра и да допуснат грешки. Така че според мен Оля със сигурност се връща на другия ден .

По повод мнението, че Владо е удобен щит на Бачорски, от известно време не е така. Бачо вече доста си вреди като го пази - миналата седмица твърде явно се заяви, когато почна да организира спасяването му - дотогава по-фино пускаше фитили кой да е изгонен на кръглата маса и оставяше друг да бие тъпана и събира гласове. Многократно се повтори от самия Владо и други, че предател е някой, който го пази и това също води много близко до него. Отделно, заради Владо Бачорски си развали доверието с Оля и от там следва нейната засилена подозрителност, когато Коджабашев прозря стратегията му снощи. Не знам дали го прави, защото се е привързал, както предполагат някои или защото играе на няколко фронта и иска да се хареса на публиката, като не удря по някой, за когото мисли, че зрителите няма да одобрят да бъде убит (колко греши Wink ), но не вярвам хитра лисица като него да не вижда, че вече си вреди като воюва за Владо.
При всички случаи Бачорски показва, че може да играе сложно и напълно допускам да манипулира и публиката в синхроните. Аз обаче вярвам, че част от емоциите, които показва на синхрони са истински и наистина му става все по-тежко да удря по хора, които възприема като по-близки. Много ми е интересно ще успее ли да се измъкне от ситуацията, в която се забърка снощи и докога.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 15:01 от Lemon Verbena

# 584
Това с целувката не ми е добре измислено, като средство за убийство. Те там не се целуват нон-стоп, че да се чудиш този уби ли ме, или не. Мен ако ме целуне някой и директно става предател в очите ми. За играта говоря. Joy

Общи условия

Активация на акаунт