Отговори
# 345
За всички бивши съжалявам, че ги е имало в живота ми Blush

# 346
Всеки човек в живота ни е урок.

# 347
  • София
Да не забравяме, че и ни сме бивши... и ние сме уроци в нечии животи Laughing

# 348
Дааа.. все в на някого живота сме били и ние черните😀

# 349
  • Обран бостан ;)

Интересен казус.

Въпрос:

Каква беше причината да станат настоящи, преди да станат бивши ?

С други суми - кой ти ги избра ?

# 350
  • София
Наши грешни избори са си със сигурност. За радост, щом са бивши, значи все пак сме стигнали до правилния избор, дори понякога закъсняло. Аз не се сърдя на никого за нищо - няма за какво. Но не се сърдя и на себе си за грешките - нормално част от това да разбереш какво искат от един мъж и какво никога не би търпяла. Едва ли щях да разбера, ако не се бях сблъскала и с двете неща. Но разбира се е добре да не настъпваш една и съща лопата няколко пъти, че тогава вече перспективите не са добри.

# 351

Интересен казус.

Въпрос:

Бе, ти като какъв ми държиш сметка?
Я, чупка......

# 352
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Интересен казус.

Въпрос:

Я, чупка......

Явно те (бившите) не съжаляват Wink

# 353
Скрит текст:

Интересен казус.

Въпрос:

Я, чупка......

Явно те (бившите) не съжаляват Wink

Боли ме фара 😎
Съжалявам, че си нямаш свой живот, човече - отивам да поплача Simple Smile

# 354
  • Обран бостан ;)
Недей да плачеш
Недей да страдаш
недей да пълниш очите със сълзи ... Trollface

# 355
  • Out of the Mix
Всеки/всяка може да стане от настоящ/а в бивш/а.
Май се забравя това. Wink

Има постоянство, има любов, има чувства, обич, привързване.

Изстинат ли, връзката губи смисъл, превръща се в навик, съквартирантство.

# 356
  • София
Понякога бившите стават бивши, защото перспективите ви стават различни след определен период от време.
Единият има дълъг, смел хоризонт, а другият иска спокойствие и тихо щастие край камината.
Любовта не е достатъчна за една щастлива, дълготрайна връзка. Много повече трябва. И ако тези параметри са различни за двамата, тогава или се налагат сериозни компромиси от страна на единия, или посоките стават две за двойката и вече не става двойка.

# 357
+1.
Моля се, ако действително има прераждане и друг живот, никога да не ги срещам!
Искам да споделя нещо за една неосъществена любов сега. Преди много години срещнах един мъж в чат. Няколко години по-голям от мене, емигрант от дълги години, художник, вади си хляба с рисуване. От един и същ град сме, ходили сме в едно и също училище, майките ни се познаваха бегло дори. После се появи фейсбук, пишехме си доста често. Това продължи, срам ме е да кажа колко точно години, но над 15. Смея да твърдя, че той заемаше важна част от моя живот, без дори да съм го виждала! Над 15 години кореспонденция, а никога не се видяхме на живо - ту си беше в чужбина, ту аз бях на някъде, веднъж колата му отказа в последния момент и срещата се осуети. Естествено, и двамата имахме други връзки през годините, споделяли сме си разни неща, всъщност всичко. От негова страна е имало бегли намеци за "като заживеем заедно" и "като имаме връзка", но никога не е прекрачвал друга граница и е бил джентълмен.
Той ме махна от приятелите си във Фейсбук, когато родих детето си. Явно все пак е имал някакви планове за нас, но над 15 години нищо не се случи извън чата!
Следя го понякога във фейсбук, не се е оженил, остава си единак. Рисува си картините и иконите някъде по света. Та, съжалявам за тази неосъществена любов.
Съжалявам, че се разминахме. Явно така е трябвало да стане.

# 358
  • София
Еее, стига де! И за тези 15 г не си го засичала някъде случайно, поне едно кафе не сте пили?

Иначе - не съжалявай. Този човек никога не е имал намерение за връзка. В последните години се запознах с много такива мъже - не са имали връзка и не искат да имат съжителство с никоя жена. Просто такъв е техният избор.

# 359
  • София
+1.
Моля се, ако действително има прераждане и друг живот, никога да не ги срещам!
Искам да споделя нещо за една неосъществена любов сега. Преди много години срещнах един мъж в чат. Няколко години по-голям от мене, емигрант от дълги години, художник, вади си хляба с рисуване. От един и същ град сме, ходили сме в едно и също училище, майките ни се познаваха бегло дори. После се появи фейсбук, пишехме си доста често. Това продължи, срам ме е да кажа колко точно години, но над 15. Смея да твърдя, че той заемаше важна част от моя живот, без дори да съм го виждала! Над 15 години кореспонденция, а никога не се видяхме на живо - ту си беше в чужбина, ту аз бях на някъде, веднъж колата му отказа в последния момент и срещата се осуети. Естествено, и двамата имахме други връзки през годините, споделяли сме си разни неща, всъщност всичко. От негова страна е имало бегли намеци за "като заживеем заедно" и "като имаме връзка", но никога не е прекрачвал друга граница и е бил джентълмен.
Той ме махна от приятелите си във Фейсбук, когато родих детето си. Явно все пак е имал някакви планове за нас, но над 15 години нищо не се случи извън чата!
Следя го понякога във фейсбук, не се е оженил, остава си единак. Рисува си картините и иконите някъде по света. Та, съжалявам за тази неосъществена любов.
Съжалявам, че се разминахме. Явно така е трябвало да стане.
Ако това ще те успокои, това е по-добре да си остане така, под формата на романтична представа в мъглата.
В реалния живот, или би се трансформирало в кошмар или в някаква форма на разочарование. Никакъв шанс за щастие с подобен тип мъж.

Общи условия

Активация на акаунт