Отговори
# 360
Еее, стига де! И за тези 15 г не си го засичала някъде случайно, поне едно кафе не сте пили?
Не! А имаше индикации да се получи нещо вероятно за цял живот. Веднъж бяхме на 15 километра един от друг и колата му отказа!
Говорим за много интересна и рядка порода мъж, с безброй цветове в себе си, но и безкрайно хаотичен.
Не вярвам да съумее да е щастлив дългосрочно с една жена до себе си, впрочем.

# 361
Аз слагам край на такива колебливи блянове още към шестата година.

# 362
  • France
Ако никой не е намерил достатъчно време и желание за да се видите, нямало да е бъде. Не съжалявай

# 363
  • София
Еее, стига де! И за тези 15 г не си го засичала някъде случайно, поне едно кафе не сте пили?
Не! А имаше индикации да се получи нещо вероятно за цял живот. Веднъж бяхме на 15 километра един от друг и колата му отказа!
Говорим за много интересна и рядка порода мъж, с безброй цветове в себе си, но и безкрайно хаотичен.
Това не го разбрах.
Каква е индикацията за цял живот? Колата е отказала?

# 364
Елизабет, интересна история. Но 15г са много време. Нито един от двамата не е искал достатъчно силно да се видите. Иначе щяхте да намерите начин. Не е било писано, както казваше баба ми.
Ако нещо е за мен, то ще ме намери. Така си мисля.
Дано не го идеализираш и страдаш. Всъщност ти си подредила живота си, а той явно вечно ще се лута

# 365
  • София
Не са толкова редки този тип писачи, вярвай ми.

# 366
Elizabeth_,той е много интересен и рядък тип, защото не сте имали реален досег с него. Ако го бяхте опознали, вероятно щяхте да го класифицирате в друг тип, където попадат почти всички мъже. Някои мъже и жени не успяват да изградят трайни връзки и семейства, и този тип също влиза в съответната статистика.
Не разбирам защо идеализирате този човек, след като го познавате само чрез чат. Нямате реална база за сравнение с предишни връзки, за да твърдите, че това е щяло да бъде връзка за цял живот. Ако и двамата наистина сте искали, щяхте да се срещнете и да продължите, а не да прекарвате 15 години в разговори и чат. Такова отношение ми е трудно да схвана, когато хората говорят за подобни случаи.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 21:21 от Smile_ :)

# 367
Виж, един мъж ако иска една жена ще мине километри, ще викне приятел да го закара, автобус, влак, че и пеша. Едно време момчетата от село на дискотеки и по гаджета ходеха пеша от селото до града, че беше и на 40 км. Има ли желание ще го направи, а щом за толкова години не е пожелал да вземе нещата в негови ръце, значи не е имал сериозни намерения. Че то и за секс къде ли не ходят някои мъже.
Имах преди да срещна ММ комуникация с един мъж, с когото като бях в гимназията имахме закачки. Изведнъж започна да ми пише преди 2-3 години, имаше и намеци за среща. Оказах се в неговия град за седмица, познай дали се видяхме. Еми здраве да е, сега съм на мнооооооого по-добро място.

# 368
Виж, един мъж ако иска една жена ще мине километри, ще викне приятел да го закара, автобус, влак, че и пеша. Едно време момчетата от село на дискотеки и по гаджета ходеха пеша от селото до града, че беше и на 40 км. Има ли желание ще го направи, а щом за толкова години не е пожелал да вземе нещата в негови ръце, значи не е имал сериозни намерения. Че то и за секс къде ли не ходят някои мъже.
И да и не.
За секс е така, ще смениш три влака и две магарета, но ще намериш как да стигнеш.
За друг тип отношение, където привличането е къде по-цялостно от единия нагон, където има харесване и игра на умове, чувство на респект и възхита, вече има и тънка граница между инициативност и самоунижение.
Ако тя е  в комфортната си зона да общува именно така, ако сте си станали близки по по-нестандартен начин, примерно чрез изливане на емоции и мисли в думи от разстояние и няма поне намек или знак, че е готова за повече, тогава какво, отиваш да ѝ правиш серенада под саксиите, белким се покажеш като инициативен. Не всички отношения са ниво дискотека и в много случаи от прекален напоризъм само ще се изложиш, я като селски бек, я по-тънко, но пак.
Не коментирам Елизабет, а мантрата чрез нахалство към прогрес.

# 369
Аз примера за дискотеката го дадох просто, заради разстоянието😀 ама тия момчета и гаджета от града имаха и редовно бяха или пеша или с влак/автобус.
Имам предвид, 15 км са малко. Все е могъл да измисли нещо ако е искал.
Аз толкова време нямаше да продължавам комуникацията, даже няколко месеца са много, не организира ли среща, приключва мача.
На ММ му бях дала (мислено)  месец, бяхме от разстояние (не в чужбина, но на 170 км).
Аз не виждам прекален напоризъм да прояви инициатива. А и както описва ситуацията тя, ми звучи като да е имала желание.

# 370
E, ако жена даде зелена светлина за среща след хикс години чат, а мъжа се оправдае със счупена кола или друга техническа пречка, тогава той вече е станал жалък. Тук спор няма.

# 371
  • На изток от Ада
Имала съм такива чатове. За един се сетих.  Уж взаимно привличане. Ама не се видяхме.  Всъщност видяхме се за 10м. Бях на спирката, а той в колата на технополис и се отби. .
Бяхме се виждали на камерата.

Имах и друг , не го разбрах . Уж си пишехме и сме се виждали на живо.  След години нещо реши да се виждаме. Дойде с колелото,  после идваше с колата.  До нас стоеше 1 ч и идваше 1 път в месеца ...

# 372
  • Out of the Mix
Понякога бившите стават бивши, защото перспективите ви стават различни след определен период от време.
Единият има дълъг, смел хоризонт, а другият иска спокойствие и тихо щастие край камината.
Любовта не е достатъчна за една щастлива, дълготрайна връзка. Много повече трябва. И ако тези параметри са различни за двамата, тогава или се налагат сериозни компромиси от страна на единия, или посоките стават две за двойката и вече не става двойка.

Когато си изградил отношения с някого и сте във връзка вече, установена, обичате се, и изведнъж на единия му се "променят хоризонтите", сядат на масата, на разходка в парка и решават как се процедира, а не да се разделят, защото ако се случи, всичко е било една заблуда и любов не е имало.

Съгласен, че животът е динамичен и не знаем как ще се развие на всеки в двойката професионалното поприще и възможности, но двойката затова е двойка, за да е екип и да действат заедно.

Компромис може да се превърне в подкрепа, може и самата промяна да донесе положителни хоризонти и за двамата.

===============

Елизабет, сериозно ли 15 г. си чатила с някакъв, 15 г. без да сте се видяли? Rolling Eyes

Не мога да го асимилирам това.

Този човек ти е станал по-близък от мъжа ти сигурно.

Ако толкова много се харесваме с някоя, взаимно искаме да се видим в рамките на 2-3 дни.

С жени от други градове, какво остава държави, не се занимавам.

В София има поне 200к подходящи жени.

Позиционирам се, пръскам чар, интелект, хумор, и сами кацат.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 23:40 от Revoker

# 373
E, ако жена даде зелена светлина за среща след хикс години чат, а мъжа се оправдае със счупена кола или друга техническа пречка, тогава той вече е станал жалък. Тук спор няма.
Жалък донякъде, може би се уплаши в последния момент и не дойде, нито аз отидох, въпреки че бях минала през фризьор, маникюр и бях си накупила дрехи и обувки да го впечатлявам.
Той живее извън Европа, аз тогава бях в България. Отне години докато си станем близки, не сме си говорили чак ежедневно, но да километричен чат и разговори, над 15 години. Изпращал ми е подарък за рожден ден, бил е до мене в трудни моменти.
И аз нямам рационално обяснение защо нищо не се случи.

# 374
Така е било писано.
Аз съм си на мнение, че един човек ако е твоя човек, съдбата си знае работата. С Мм сме си жив пример за това.

Общи условия

Активация на акаунт