Не си страдала по никой, защото си консумирала всичко наред, каквото си преценявала, и към когото си имала тръпка, в което няма лошо. То реално така не се съжалява за пропуснатата възможност, защото ако не се пробва, няма как да се знае какво би било.

Също напълно е възможно да не си срещала някой "повече от теб", ако мога да се изразя така, който да те оставя без дъх, а накрая да ти каже "маце, сори, не сме един за друг".
Ще го помниш цял живот.
Последните 10+ години и аз съм така, особено последната 1 г. след дългата ми връзка, доста изконсумирах, поживях си, сега се кротнах.

==========
Женствеността, мекотата и нежността даже са задължителни, от всякакъв аспект - визия, поведение, отношение, и куп други неща.
То това отличава жената от мъжа.
Вече мъжкараните и грубоватите са друга тема, която не ме вълнува.
Съгласен съм за тенденциите, свързани с AI.
Оня ден имах една работна среща с един младеж на 27, изглеждаш, говорещ и разсъждаващ, като 40+ годишен.
Викам му "как са жените, гаджетата?"
Нямал, не му се занимавало, не бързал.
Върнах се 13-15 г. назад и се замислих къде и какво съм бил тогава.
То и аз не съм бързал, или каквото, но винаги съм си имал нужда, и имал жени около мен.
Искал да остареел по-бързо, чакал бил първите бели коси, да бил по-достолепен и тогава.
Викам му, че ми е странно, като повечето искаме да сме по-млади, и да не побеляваме преждевременно, не обратното.
Дигитализацията разказа играта на всичко и обърка мозъците, при все, че не съм против еволюцията.

пу-пу някой бивш да реши да ме "спасява"