С какво ви дразнят хората? - тема №3

• 39 418
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Дразнещо е и затова никога не е първата опция - ако има пет седалки и само една е заета никой не сяда баш на съседната на заетата. Съвсем нормално е човек да не се чувства комфортно, ако друг му е в личното пространство. Да не говорим за по-едри хора, на които често им е тясно точно в границите на една седалка. Но ако има само една свободна сядаш и не могат да ти откажат. Но често хора предпочитат да стоят, а не да се навират между двама седящи, хеле пък ако са едри хора.

# 286
Дразни ме неизползването на дезодорант, особено в градския транспорт!!!!!!!🤮Дезодорантите НЕ ХАПЯТ!

# 287
Следя един епилатор в Технополис, беше 60 лева, викам, на черния петък ще го направят 50 и ще го взема. Днес го гледам...85... Тарикати!

# 288
Много ме дразни когато е по-важно якета/багаж да са на пейката, а хората да стоят прави. Дали пред лекарски кабинет, дали на друго място със зона за изчакване - явно си е масова практика, защото редовно се налага да стоя права, а някой да се е разпрострял като за трима.
П.С. не говоря за инвалид, възрастен, бременна и подобни групи хора, на които е редно да отстъпваме ред. Нямам проблем да стоя права, ако на пейката има бременна жена или човек с гипсиран крак или възрастен човек. Имам проблем да стоя права при празна пейка с един човек на нея и яке, чанта, раница и торбичка с картофи настанени до него.
Слагаш си чантата, якето и каквото прецениш отгоре на техните и казваш “не е ли общият гардероб това? Или е платен/частен?” Нахални прости хора. Не трябва да заемаш място със зле сгънатите ти якета, чанти и всякакви неща, които не искаш на теб да са ти дискомфорт, но пробутваш да са дискомфорт за другите.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 08:17 от Linda*kiss

# 289
Аз никога не бих си сложила връхната дреха върху такава или изобщо багаж на някого. Имам познати/колежки, които само в гардероба като си сложат якето замирисва я на манджа, я на "кило", така че .. като ходя с майка ми пука доктори сяда тя, аз за да не заеман място на някой стоя права да чакам. Дразнят ме като дойдат цяла орда пред лекарско кабинет или в институция , че се бутат и вътре. Ми най- много един, и то ако има причина, ако човекът е в кондиция и се оправя сам е излишно. Другото , което не толкова ме дразни, но ме изумява е, как някой си слага чантата или торбичка на земята, било то навън или в коридор докато чака. Не че трябва да заема цяло място, но може да си я сложи върху краката.

# 290
И аз съм гнуслива, но има хора, които не са и така нахалниците разбират най-добре. Аз бих направила забележка, ако искам да ползвам мястото или ако има възрастни, които странят от конфликт, но няма къде да седнат.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 13:32 от Linda*kiss

# 291
От друга страна е доста некомфортно да седиш на редичка от 5 празни седалки и да стискаш в скута си яке, дамска чанта и две торби. Аз съм от хората, които си слагат чантата на седалката до тях, НО веднага щом някой наближи (дори да има и друго свободно място) му се усмихвам и си я вземам в скута, за да покажа, че не съм гъз.

Повече ме ядосват онези, които се разкрачват на две седалки. Обикновено мъже. Защото си е неприятно да триеш коляно в непознат и да се опитваш да се изтъниш максимално.

# 292
Днес се подразних на няколко човека, които вървяха и размахваха запалени цигари по натоварена пешеходна зона. При нас това е рядкост и съм загубила рутина да се пазя.

# 293
Да, това е дразнещо и опасно са всякакви изкуствени дрехи. И аз много се дразня.

# 294
Дразня се на една баба, която води дете на тренировка, и всеки път от колата я виждам да дърпа детето и да притичват между колите на натоварена улица, при положение, че наблизо има две пешеходни пътеки. Утре това дете ще тръгне само и то така ще пресича.

# 295
  • София /Абсурдистан
Дразни ме едно издателство, издаващо най-смотаните книги. Звънят ми да предлагат комплекти книги с малко намаление, около 2-3 лв. , комплекта струва примерно 80 лв. Аз съм специална и отстъпка ми се полага, видите ли. Отказвам и пак звънят да ми искат сметка защо съм отказала. Заслужиха си блокирането.

# 296
Следя един епилатор в Технополис, беше 60 лева, викам, на черния петък ще го направят 50 и ще го взема. Днес го гледам...85... Тарикати!

Там винаги са били много лакоми. Дали пък не се намира някъде в интернет и да е възможна доставката му? Ние вече 3пъти доставихме влагоабсорбатори от Полша за нашата кола. А преди няколко години поялници и черупки за тях от Чехия. Веднъж ДУ за телевизор от Китай, а тук сливенска фирма го предлагаше на безобразно висока цена.

Използването на дезодорант като че ли се обезсмисля, ако къпането е редовно. Аз доста се чудя някои ужасно вонящи на колко време се къпят.......Старая  се веднага да се отдалеча от тях, но невинаги е възможно. Случвало се е да попаднат в магазин........След тях проветряването трябва да продължи поне 10минути!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 01:01 от vl

# 297
Къпането няма общо. Има си миризливи хора, които ако не са използвали разни средства не можеш да стоиш около тях. При някои и това не помага.

# 298
  • Down south
Започна коледното пазаруване.
Майка разнася ревящо бебе, да на ръце, из магазин.
Нарежда се на линиите за плащане.
Бебето продължава да плаче. Прехвърлят го от майка на друга жена (руско говорящи)
Не знам, защо не го изведоха навън, докато дойде ред за плащане.
Тук не е прието да се  отстъпва ред на майки, бременни, възрастни и т.н. 
Всеки търпеливо изчаква, но когато има напрягащи фактори, атмосферата излишно се нажежава.

# 299
Дразни ме неизползването на дезодорант, особено в градския транспорт!!!!!!!🤮Дезодорантите НЕ ХАПЯТ!

А! Това е нищо! То да видиш чудната комбинация дезодорант + непрани дрехи и пот! Може да те смъкне от седалката на автобуса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт