С какво ви дразнят хората? - тема №3

• 39 014
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • на брега на морето
Най - много ме дразнят хора, които не могат да се зарадват поне мъничко за някого, който им е уж близък/ приятел и т.н. А напротив.... заравят глава в пясъка.

# 706
  • Countryside
Е, те хората са комплексари и дебили, за това. Просто не им споделяте нищо освен любезности за времето и толкова. Винаги е имало такива хора, които се вълнуват само за себе си и собственото си добруване, то пак добре че си траят и заравят глава, че някои комплексари, и мръсотии правят, и интригантстват.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 08:37 от Г-жа Букет

# 707
  • SF
Аз се изморих да прецеждам информацията, която давам на околните и да се съобразявам с какво се хваля, колко да се похваля и дали да не вмъкна и някакво оплакване, за да успокоя обстановката.

# 708
  • Countryside
Есме, това е доста неприятно да, просто споделяш лични неща само с най-близките роднини (родители, половинка, брат/сестра) и прители и то ако сте в нормални отношения. Много тежи да си мериш приказките, когато ти е радостно в душата или пък стрдаш, но това е начинът да не бъдеш ти наранена или да интригантстват за твоя сметка.

# 709
Дразни ме липсата на емпатия в хората!
Потресена съм относно коментарите за случката, където човек се хвърли на релсите на метрото в Мусагеница! Как може толкова голяма част от хората да пишат тези изключително грозни коментари? Не се ли сещат, че утре може и те да са в тази ситуация?

# 710
  • гр.София
Не,не се сещам. Понеже имаш проблеми,дай да създадеш такива и на чужди хора- застрашаваш живота и на машиниста, и на пътниците...  Върховен егоизъм или умопомрачение.
Не съм чела коментари ( правило е да са предимно хейт и грубости, в дир-а ,например)

# 711
  • France
Е, то като се самоубиваш, последната ти мисъл е за останалите. Те за себе си вече не изпитват нищо, камоли за другите. Тъжно.

# 712
Ами да сложат бариери на всички метростанции! Защо никой не се сеща!? На някои има, на други няма. Трябва да стане нещо, и тогава, както винаги!

# 713
  • София /Абсурдистан
Има сложени дебели мрежи на метростанциите пред линиите. Вдигат ги като пристигне влака и после пак ги спускат като тръгне.

# 714
На Мусагеница има ли такива бариери? Как се е метнал тогава на релсите. По принцип, когато влакчето спре, тогава се вдигат, за да е безопасно всичко. Как е станало?

# 715
  • София /Абсурдистан
Ами навсякъде има. Ама който е решил, все ще намери начин.

# 716
Ами навсякъде има. Ама който е решил, все ще намери начин.
Изобщо няма навсякъде, Обеля, Ломско шосе, Бели Дунав, Надежда, Хан Кубрат, Княгиня Мария Луиза, Централна гара, Мусагеница нямат. Има прегради навсякъде само по линия 3.

# 717
По тази логика всички прозорци трябва да са зарешетени по сградите, че някой би се хвърлил от от 3-5 или 15 етаж.

# 718
Метрото е нещо напълно различно. Определено е хубаво да има обезопасяване

# 719
По тази логика всички прозорци трябва да са зарешетени по сградите, че някой би се хвърлил от от 3-5 или 15 етаж.
Не е същото, на обществено място, винаги можеш да застрашиш живота на другите. Представете си, че машиниста спре рязко... Изобщо не е като да се хвърли някой от 5-тия етаж, в градинката зад блока, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт