А вие сте поразително докачлива, но ще го отдам на възрастовите изменения, които определено ни правят по-нервни

Това е непрофесионален форум и не виждам нужда за използване на специфични термини от областта на Гинекология или Ендокринология (Физиологията не виждам какво общо има), ако беше специализиран форум и там отправям питания и лекар ми се сопне, бих приела забележката. Но вашите изказвания какво разбирам и какво съм възприела и как звучат питанията ми, лично аз ги асимилирам като заяждания. Оттам идва и моята реакция.
И вместо да спрете да нападате, Вие отново продължавате, като намеквате за възрастта ми!!!
Ще спра дотук, защото тази полемика не е в интерес на темата.
Показахте на всички вашия капацитет, бъдете сигурна.
Спокойна нощ пожелавам на всички читателки.
Моята АГ е около 55 годишна и като я попитах за синтетичен и биоидентичен прогестерон и се опули и каза да не вярвам на това, което чета из интернет...
Постоянно съм с главоболие преди настъпването на цикъла и до 3-4 ден.
Иначе фибри приемемам колкото мога, добавки различни съм пила, в момента пия предимно за желязо (много ниско) и вит Д, Б12, магнезий, колаген.
Поръчала съм си Убихинол, Нак и ще започна пак да приемам.
Какви може да са подходящи за чистене на естроген?
А относно биоидентичния прогестерон, има вече толкова книги, научни статии, не разбирам какво се опулват тия лекари.
Тук и преди съм препоръчвала и пак ще я: дами прочетет книгата "Наръчник за регулиране на хормоните". Толкова добре и достъпно е поднесена цялата информация.
Точни за нашата възраст и период е.
Аз ще опитам да консумирам салата от моркови с ябълков оцет и кокосово масло и повече броколи и карфиол, поне за месец и ще пиша какво усещане имам. Намерих препоръки за хуск, че тези фибри също спомагат, но аз установила, че при мен, ако хапвам повече хуск, цикъла ми става по- обилен и стомаха ми е подут.