Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 3 816
  • 124
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте, правим инвитро на естествен цикъл (трети опит по фонда). Направихме 2 пункции и няколко пъти се разминахме с репродуктивния ни специалист за другите 2 пъти, понеже не беше в клиниката и сега ни съобщиха, че горим с 2-те пункции, понеже срокът по фонда е изтекъл. Някой има ли идея какво можем да направим? Четвърти опит по фонда не можем да правим, понеже АМХ ми е под 0.5 🥲

# 46
Здравейте момичета нова съм в тази тема
Предстои ми на 22 да подам документи ЦАР
За първи път ми е и не знам как стоят нещата. Дали до края на Февруари ще имам вече заповед ?? И становището от уролог задължително ли е понеже от клиниката не ми споменаха нищо. Те ще подават документите

# 47
  • Sofia
За първи път ми е и не знам как стоят нещата. Дали до края на Февруари ще имам вече заповед ?? И становището от уролог задължително ли е понеже от клиниката не ми споменаха нищо. Те ще подават документите
Предполагам, че до края на февруари със сигурност ще има. Правят заседание всеки месец. По какъв фактор кандидатствате? Ако сте с неясен и сте минали през инсеминациите - не. Ако сте с мъжки - следва да има становище от уролог

# 48
Предполагам, че до края на февруари със сигурност ще има. Правят заседание всеки месец. По какъв фактор кандидатствате? Ако сте с неясен и сте минали през инсеминациите - не. Ако сте с мъжки - следва да има становище от уролог

Мъжки фактор да

# 49
Звъннах в ЦАР да питам кога ще излязат новите заповеди. Казаха края на тази (т.е. за 19.12) или другата седмица.

# 50
Аз също съм на естествен цикъл и в края на м.Ноември заповедта ми за трети опит по Фонда изтече.Успях да направя само три пункции заради високи нива на Естрадиол.Разговарях с координаторката по фонда евентуалнода се удължи заповедта ,но тя ми каза ,че щом е на естествен цикъл няма как .И просто приключихме опита в три пункции и без трансфер.
Здравейте, правим инвитро на естествен цикъл (трети опит по фонда). Направихме 2 пункции и няколко пъти се разминахме с репродуктивния ни специалист за другите 2 пъти, понеже не беше в клиниката и сега ни съобщиха, че горим с 2-те пункции, понеже срокът по фонда е изтекъл. Някой има ли идея какво можем да направим? Четвърти опит по фонда не можем да правим, понеже АМХ ми е под 0.5 🥲

# 51
Здравейте отново имам още 1 въпрос звънях в клиниката да попитам ,но не вдигат.
За становището от уролог задължително ли трябва да имаме и 2те спермограми или може и с 1 да се направи становището?
Понеже утре сме на 2ра спермограма и исках направо да отидем при уролог с 1вата спермограма за становище
Или ще е по добре да изчакаме и 2рата?
Там където ще е 2рата спермограма там е и уролога. Щерев.

# 52
За становището от уролог задължително ли трябва да имаме и 2те спермограми или може и с 1 да се направи становището?
Понеже утре сме на 2ра спермограма и исках направо да отидем при уролог с 1вата спермограма за становище
[/quote]

Здравей,
Ние при уролога ходихме с двете спермограми, така ни казаха от болницата

# 53

Здравей,
[/quote]

Благодаря. Аз мисля да смениме клиниката докато не сме подали докумнтите в момента сме в клиника малинов има ли някоя с добри отзиви? И какво мислите за д-р Станулов в болница Доверие

# 54
За Станулов мисля, че голяма част от позитивните мнения онлайн са платени. Пълен аутист.

# 55
За Станулов мисля, че голяма част от позитивните мнения онлайн са платени. Пълен аутист.

Била ли сте там..

# 56
Била съм и съм си описала личния опит подробно в темата.

# 57
Била съм и съм си описала личния опит подробно в темата.
Ще потърся. Благодаря

# 58
Момичета дали някоя е имала подобен казус.
Имам издадена заповед на естествен цикъл, но след консултации с д-р Калчев и при на яйчниците, той ме посъветва да действам на стимулиран цикъл задължително.
Дали мога да кандидатствам отново, за смяна на заповедта но стимулиран цикъл?
Уловката е, че навърших 43 междувременно.

# 59

Здравей,

Благодаря. Аз мисля да смениме клиниката докато не сме подали докумнтите в момента сме в клиника малинов има ли някоя с добри отзиви? И какво мислите за д-р Станулов в болница Доверие
[/quote]
Здравейте, мнения има много, лично моето към момента е, че доктора е изключително адекватен и сме при него от 1 година. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт