BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 090
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Между гори и планини
И на мен. Мислех че е защото гледам онлайн

# 1 036
На вас прекъсва ли ви или вкъщи плачем за нов телевизор ?

# 1 037
Извинявайте, AuroraBB, кой казва такова нещо?! Вие сте една от хората, които влизате в някакви защити (от кой и защо, не ми е ясно) и сценарий. Точно това пишем с Lilly_85 - че това че не харесваш някой, не значи че харесваш друг, камо ли че подкрепяш някакъв тип неприемливо поведение. Даже Давид, за скандала каза, че не е това начина, но Елена е права. Отчитате ли, че ситуациите не са едностранчиви?
 Или имате проблем с четенето с разбиране, или се държите много инфантилно. Без извинение.
Малко в темата, ако някой отчита негативно качество на участник, автоматично е защото симпатизира на опонента му. Или понеже Иван агресира, затова пък Стоянов и Сия/на, щото са спокойни, са умни.
Доста е дразнещо… И на мен ми обясняваха, че понеже не харесвам Сияна, то значи задължително Елена ми е любимка. 🙄
Доста сбъркано ...понеже не харесвам някого , няма проблем да го тормозят психически и физически ли

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 13:54 от anmasu

# 1 038
  • София
Лош монтаж са направили и при мен прекъсва..
Анкетата вече е активна.
Охх, като го гледам тоя, ми идва да му изкъртя зъбите..

# 1 039
На вас прекъсва ли ви или вкъщи плачем за нов телевизор ?
Прекъсва

# 1 040
Прекъсва и на телевизора, и от нова плей...

# 1 041
E, Нова? Добре сте прочели какво пишем тук и го изказахте, ама трябваше ли да му давате ефирно време?

Махате го и не го показвате повече.

# 1 042
  • Между гори и планини
Боли ме мозъка да му следя мисълта...

# 1 043
Дали са му шанс да обясни поводението си, но това ще е 10 минути мъка, в които той дори не може да даде обяснение за поведението си.

# 1 044
Ааа той без да искал. Нищо, следващият!

# 1 045
Айде пак. Бил скрито провокиран Grinning

# 1 046
Най-важното, което трябва да научи тоя глупак е, че в живота никой нищо не му дължи и не може да държи сметка на никого.. и да се стяга, защото няма кой да го спаси, ако не се спаси сам.

# 1 047
Башар така е застанал до Александра, че все едно само чака Иван да избухне от въпросите й и той да скочи.
В този лайф смятам, че Александра е доста добре облечена.

# 1 048
Камерите не виждат, че е психично болен и опасен за околните.

# 1 049
  • Между гори и планини
Хайде пак не сме видяли всичко ...

Общи условия

Активация на акаунт