BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 104
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 005
Да отбележа,че и навън не би скочил нашият "мъжкар"(според някои мнения) би,но само на жени и на по-слаби от него.Толкоз за неговота мъжка чест.На някой два пъти колкото него ще е по-тих и от тревата.Класически случай на прост и страхлив човек,който като няма ум,изказ и аргументи плаши с мускули.И да не забравяме най-голямата му болка,някакъв си зализан Джон Траволта без мускули представяте ли си,свали най-личната мома в къщата.Е как се преживява това като си с две мозъчни гънки,как! Това е огромно унижение за него,и той измисли с какво да му върне - унижение със заплахи и размахване на юмруци.Зряло и мъжко. JoyОх,много време му отделих на този индивид.Днес имах време и...го изгубих тук с..Ванчо ,моля ви се.Ама и аз съм...Grinning

# 1 006
Вярно е, че има такива които се държат като Иван, които само блъскат, викат и заплашват, обаче не предприемат действия. Обаче има и много такива, които изобщо не се шегуват и създават сериозни проблеми. Не трябва поведението на Иван да бъде подценявано, защото бил в предаване, имало охрана и т.н. Какво ще направи охраната, когато те са в спалнята и виждате сами, че можеше да стане много грозно, докато някой се намеси. Вие как виждате Калин да се намеси, за да ги разтърве? Може би Давид, Котов и Лена ще са тези, които ще се опитат да ги разтърват.

# 1 007
За мен той би скочил и дори щеше да скочи в тази ситуация. За него това е абсолютен признак на мъжество.

# 1 008
  • софия
Калин влезе да опровергае стериотипа за тираджийте, а го затвърди със страшна сила - дървен философ, простак, интригант, неособено възпитан.

# 1 009
Калин влезе да опровергае стериотипът за тираджийте, а го затвърди със страшна сила - дървен философ, простак, интригант, неособено възпитан.
Да. А е толкова откровено прост и самоуверен, че няма да му стигне капацитет да разбере, че го е направил.

# 1 010
Както Мина влезе да опровергае, че красивите жени са глупави, само дето Мина нито е красива, нито има някой в главата.
Калин е жестока излагация. Още когато пуснаха визитката му и той влезе, очаквах, че ще е точно това, което показва. Но не мислех, че ще е чак пък такъв интригант.

# 1 011
Преди години , имаше "Ринг" - във , който , съперниците имаха шанс , да "набият" омразния ... Мисля , че беше между Миро (лека му пръст , ако не се лъжа) , и Мъро... Та , не може ли и сега...

# 1 012
Калин, с влизането на Ебру, я попита дали играе кючек.

# 1 013
Калин разби стереотипа,че тираджиите псуват ето той не псува - компенсира с газове и оригни. JoyЧе това е по-гнусно от псувните.А и Давид от къде се е научил така да псува...може би от батко си,който обаче ги пуска само тихичко щото ние не ги чуваме.

# 1 014
Малко в темата, ако някой отчита негативно качество на участник, автоматично е защото симпатизира на опонента му. Или понеже Иван агресира, затова пък Стоянов и Сия/на, щото са спокойни, са умни.
Доста е дразнещо… И на мен ми обясняваха, че понеже не харесвам Сияна, то значи задължително Елена ми е любимка. 🙄
Доста сбъркано ...понеже не харесвам някого , няма проблем да го тормозят психически и физически ли

# 1 015
Давид , използва НАЙ ГРУБИТЕ изрази , и псувни - оправдава се а баба си... Но , едновременно , се прави на света вода , не напита - изнасили са го , по-възрастна жена - ейййй , де го тоз късмет е - той , 6-ца от Тото-о фанал , РИВЕ ?!?

# 1 016
  • Варна
За мен той би скочил и дори щеше да скочи в тази ситуация. За него това е абсолютен признак на мъжество.
Не. Не би, само се прави на интересен. Ако наистина имаше смелост, даже нямаше да се обяснява. Този само лае.

# 1 017
Доста сбъркано ...понеже не харесвам някого , няма проблем да го тормозят психически и физически ли
Кога съм казала, че е ок да я тормозят? Обратното - не искам да я тормозят, но няма изведнъж да почна да я харесвам и да си затварям очите за грешките ѝ, защото е тормозена.

# 1 018
Започва, как няма да има ?

# 1 019
  • София
Трябва да има..Винаги пускат туристическата програма

Общи условия

Активация на акаунт