BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 875
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Пък Лена си мислила, че за нея става въпрос 😄 понеже завършвало на Ян..тя била Кавасян..

# 766
Добре де, Стефан толкова ли няма реална преценка и смята, че той или Иван имат някакъв шанс да не са аут? Кой се смеел последен...

# 767
Сега Стоянов искрен ли е или го прави защото видя накъде духа вятърът 🤔

# 768
Според мен е искрен.  Времето ще покаже.

# 769
Не знам колко са искрени, но този разговор няма капка стойност.

# 770
Много е сладко да гледаш двама 20-годишни как се обясняват един на друг. Нескопосано, недодялано, ама се правят, че се разбират.

# 771
Калин пак плете интриги 🤬

# 772
Искам Стоянов да излезе. Изключително са скучни и двамата със Сияна, а продукцията явно друго няма и всеки епизод гледаме и слушаме тия безсмилици.

# 773
Калин е отвратителен! Как не го е срам! Какви простотии дрънка! Давид няма никакъв интерес към Сияна, нито обратното. Двамата поговориха малко и той се държи добре с нея, а не я нарежда като другите и чичака веднага нареди, че Давид ще има проблем с Насито...

# 774
Стоянов е добричък, факт, но ми е мъка като го слушам как говори и какво иска да каже...Sweat Smile

# 775
Ще се гръмна…

# 776
Рядко искам сценарии, ама наистина - моля ви - дайте им на тия двамата. Някак е трудно да се изразят.

# 777
Как може мъж на 50 да е толкова долен, така да клюкари, да интригантства, да мърмори… такъв противняк е тоя Калин.
На Сияна и писна от на драмите на всички - с тоя да не говори, с оня да не говори, Стоянов се сетил сега да хленчи. Аман.

# 778
Ясно, значи Сияна ползва картата си за да спаси Стоянов и Горилата побеснява.

# 779
  • София
Стоянов пак каза-не, Сияна обаче го е възседнала и се прави,,че не разбира.. Искала да я целуне..

Общи условия

Активация на акаунт