BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 878
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 750
Найден и Гроши май чупеха инвентар, а не са проявявали агресия към другите по такъв начин. За тях имаше гласуване, но публиката гласува да си ходят. Докато тук поведението на Иван е абсурдно и е най-добре директно да си тръгне.
Сигурна съм, че след това в подкаста и при Гала ще обяснява, че той е много мило и добро момче, не е такъв, но видите ли тази изолация го докарала до това положение...
Да, именно… Някакво огледало ли счупиха, стъкло ли беше… Не помня, но беше някаква такава пиянска простотия. И си заминаха. А сега цял сезон се заплашват, удрят по масите и никаква реакция. Нито ги гонят, нито отварят гласуване публиката да ги изгони предсрочно… Абсурдно е. Ако този лудият нападне някой, докато охраната се появи, ще има пострадал. Заради единия рейтинг.

# 751
  • София
Друг е продуцентът, други са правилата или липсата на такива. Ванков само сеирджийски формати прави, трябва да има панаири и цирки...

# 752
Нищо чудно да са скалъпили някой страшен монтаж, едва ли са се сбили наистина, но знае ли се не знае. Имаше едно издание на Брадъра където бяха навън в един като реликва самолет и там имаше истински бой, та си го излъчваха и още как. Нищо няма да ме изненада по българска телевизия, по-скоро Иван ми се струва повече на много буча и блъскам, но не ми стиска да направя нещо реално. Стоянов бих го разбрал да му падне пердето вече, аз ако бях отдавна да съм го стопирал шимпанзето. То какво да стане, все ще ви разтърват било то съквартиранти хора от продукцията. Да няма да стане някой небивал инцидент.
Ааа,това го помня за секунди го ступа,влезе охраната.Беше нещо от сорта,аз съм велик ром и пловдивчанина не издържа.После на лайф и масово, включа е  аз съжаляваха,че бързо влязоха гардовете.Nerd

# 753
Дайте малко по-ведро стига сме го мъдрили това промо, то е ясно че за рейтинг ще направят какво ли не продуцентите. Мернах един цитат от фейсбук и не мога да не го цитирам: "Стефан дали реве толкова много за Сафето защото знае какви ги върши без него навън" . Колкото и грубо да звучи и според мен тя се е преориентирала, дано греша и останат заедно де😁. Това е нещото което най-много неудомявам. Каспърчо се обижда на Котов и на всеки който каже, че е безхарактерен, като това цяла България го видя. Това важи и за всички други на които маските им паднаха. Веднъж изложиш ли се и то в национален ефир, ходи разправяй после какъв си и що си.

# 754
Не веднъж писах, че ако съм на мястото на Сафето, щях да съм сериозно засрамена и не знам как щях да отида в кварталния магазин, където всички ме знаят, след изпълненията на Стефан Паранормалния... Иначе той заяви, че е в предаването, за да си промотира канала. Кой би му потърсил дори канала след като го вижда, че реве през 5 минути, няма нито мнение, нито позиция и дори не може да следва елементарни инструкции?!

# 755
Едва ли Сафито е много по-различна… Ако ходиш да търсиш духове из разни изоставени съборетини, нещо не ти е съвсем на център.

# 756
  • София
Дуо екзорсисти 😆

# 757
Поне физиономията ѝ е по-приемлива, а на този на челото му пише - аз съм льохман. И с погледа на пребито куче.
На Иван трябва да му вкарат Динко от Ямбол ще го строи набързо в две редици. 😁

# 758
А, не. Стигат ми толкова Ивановци, Динковци, Иво Каменовци и тем подобни. Пълен кенсъл за такива агресори. И в подкаста не искам да го гледам. И без това докато успее да върже смислено изречение, вече ще е излязъл следващият участник…

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 21:38 от Lilly_85

# 759
Тя нали била скептик. Странна е тази двойка, да се чудиш какво ги е събрало и държало толкова години. За Стефката не е толкова чудно, но Сафито?! Освен да е много печеливш тоя паранормален бизнес. Grinning

# 760
Айде оставете това сафи..жената изглежда нормално, незнам какво го събира.... Ами жената на Калин как ли се чувства?
Хем зглежда младите моми, хем е дърт гнусар, хем е интригант...

# 761
Eх, как няма някой 50-годишен мъж да му обясни, че ако всяка втора дума ти е "кое е мъжко, кое не" си просто несигурен, че ти самият си мъж. Нищо друго.

# 762
Какви са тези електронни цигари, които пуши Иван? Нали драмата е за обикновени, имат право и на електронни ли?

# 763
Очудва ли ни,че Ебру не знае за тримата мускетари?

# 764
Мен лично да, макар да я имам за крайно глупава жена... Чак пък така! Иначе ЕбруТО учи за учителка. Ами чудесно просто!

Общи условия

Активация на акаунт