BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 890
  • 1 358
  •   2
Отговори
# 735
А пък Стефо постоянно се съгласява с него каквото и да прави,гали го по главичката,мазни му се е как няма да са си дружки.А наистина Стефо е много,много по-зле от Стоянов.

# 736
  • Между гори и планини
Щом Стиван вече са разделени, много вероятно е Иван да напусне къщата сам, без Стефан заради изблика, който е в промото. Стефан пък може да бъде изведен след това, защото е наводнил къщата...

Любопитно ми е тези двамата дали ще останат приятели след като форматът приключи. Изглеждат тотално различни и ми е много странно защо Иван постоянно обижда Стоянов все за неща, които Стоянов не е и не прави, а Стефан Паранормалният прави, пък Иван си го обича...
Каспър му е като придворният слуга, слуша и се съгласява. Показва вярност и е предан като куче. Вероятно в средата в която Иван е израснал това се цени . А дали има акъл колкото амеба, че е мухльо без мнение - това няма значение. Кара го да се чувства голям, велик и това е. На лакея си прощава неща които на тези които му отговарят и са срещу него,  е би. Защото ако остане без лакей, остава сам.

# 737
А някой съгласен ли е, че Ебру с Елена е като Каспър с Иван? Аз съм забелязала, че Ебру има там някакво мнение, но Елена, ако й каже да замълчи, Ебру млъква, Елена, ако джафка, Ебру и тя там джафка

# 738
Така е, но пък Ебру няма никакъв акъл, с който да мисли, там Елена поне мисли за двете, докато при Иван и Стефан се очакваше, че Стефан има някакъв акъл, но се оказа, че далеч не е така.

# 739
А някой съгласен ли е, че Ебру с Елена е като Каспър с Иван? Аз съм забелязала, че Ебру има там някакво мнение, но Елена, ако й каже да замълчи, Ебру млъква, Елена, ако джафка, Ебру и тя там джафка
Като цяло да. Чак се стъписах, когато преди един или два епизода Ебру спореше с Елена… За пръв път да каже нещо различно от нея (беше по повод на това, че Елена оправдавала Сияна за някои неща, заради годините, пък Ебру не се съгласи).

# 740
А,не смятам,че Ебру е съвсем зле.Понякога има включвания съвсем на място,просто много кряка.А Елена на всички прави забележка да млъкнат,включително и на Калин.Играе го тартор и умиротворител.

# 741
Гледам коментарите под промото за епизода във Фейсбук и се вижда, че е пълно с коментари, каквито имаме и ние, че е абсурдно ако Иван не бъде изгонен още днес. Предполагам, че наистина ще си тръгне, иначе ще е безумие. Не вярвам, че ще го бавят до утре.

# 742
Интересно, ако изгонят Иван(дано), ще оставят ли Стефан . И ще има ли елиминации и в събота

# 743
# 744
Най-правилното е да изгонят Иван директно, без право на гласуване. Тази агресия е абсолютно ненормална, а лошото е, че и хората вътре не предприемат никакви мерки. Това, че Стефан се опитва да го удържи и му повтаря "спокойто" не е абсолютно никакво действие срещу агресията. В къщата са Сияна, Давид, Стефан Паранормалния, Котов, Стефан Стоянов, Елена, Ебру, Калин и Лена, но никой не казва нищо на Иван. Най-вече близките му хора в къщата, които от наблюдения са Стефан, Калин, Давид и Елена трябваше да проведат разговор с него още преди няколко седмици. Тяхното бездействие е също толкова опасно колкото изблиците на Иван.

# 745
Нищо чудно да са скалъпили някой страшен монтаж, едва ли са се сбили наистина, но знае ли се не знае. Имаше едно издание на Брадъра където бяха навън в един като реликва самолет и там имаше истински бой, та си го излъчваха и още как. Нищо няма да ме изненада по българска телевизия, по-скоро Иван ми се струва повече на много буча и блъскам, но не ми стиска да направя нещо реално. Стоянов бих го разбрал да му падне пердето вече, аз ако бях отдавна да съм го стопирал шимпанзето. То какво да стане, все ще ви разтърват било то съквартиранти хора от продукцията. Да няма да стане някой небивал инцидент.

# 746
Да, едва ли са се сбили. Разтървали са ги, но не е нужно да се стига до каквото и да е повече. Да го махат маймун, а утре на лайфа и брат му да си ходи. В първи сезон Нед и Гроши ги изгониха за по-малко от това.

По друга тема - вчера в някоя от Фб групите мернах, че Михаела е писала, че Цецо ще го изписват днес. Дано е добре вече. Подозрително ми е мълчанието му - явно адвокатите на продукцията го натискат да си трае, докато не се установи точно какво и как… Да са сигурни, че нямат вина.

# 747
Нищо чудно да са скалъпили някой страшен монтаж, едва ли са се сбили наистина, но знае ли се не знае. Имаше едно издание на Брадъра където бяха навън в един като реликва самолет и там имаше истински бой, та си го излъчваха и още как. Нищо няма да ме изненада по българска телевизия, по-скоро Иван ми се струва повече на много буча и блъскам, но не ми стиска да направя нещо реално. Стоянов бих го разбрал да му падне пердето вече, аз ако бях отдавна да съм го стопирал шимпанзето. То какво да стане, все ще ви разтърват било то съквартиранти хора от продукцията. Да няма да стане някой небивал инцидент.

Сезон 4. Данаил срещу Даниел. Жалко, че Ванката не попадна на Данаил, тогава да го видя. Там от тия, дет правят подкасти, ето ви идея - намерете Данаил да го питате за агресивната горила.

# 748
Найден и Гроши май чупеха инвентар, а не са проявявали агресия към другите по такъв начин. За тях имаше гласуване, но публиката гласува да си ходят. Докато тук поведението на Иван е абсурдно и е най-добре директно да си тръгне.
Сигурна съм, че след това в подкаста и при Гала ще обяснява, че той е много мило и добро момче, не е такъв, но видите ли тази изолация го докарала до това положение...

# 749
Тоя Котов има емоционалната интелигентност на петгодишен, заклевам се. Да го връщат в кошарката и бибата в устата и толкова, кво е седнал да им чете морал за пет седмици назад кво не му било харесало и на кого аргумента му бил абсурден тогава - ма някой питал ли те е бе, кой умря и те назначи за съдия, или пак си помисли че си любимец и наместник на Биг Брадър или кво ти стана...

"Само да си довърша, това е много важно да ти го обясня..."Astonished
Най-неприятният персонаж вътре и това е при положение, че всичките други са хванати от гората.

Да не говорим примерно, че "като бяхме в изолатора и ти се смяхме на реакциите" не е мъжко най-малкото спрямо Лена. Щото не си бил сам в тоя изолатор.

Общи условия

Активация на акаунт