BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 881
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 720
Единствените истински жертви в това предаване са Давид и Сияна.

Сияна, милата, каквото и да искат да я изкарат, ако ще да е наистина лека и да търси внимание,  не е лош човек и никога нищо лошо не е казала. Те просто го съсипаха това момиче, нападки от всякакво естество, а тя наистина се опитваше да разбере и да говори с тях. Оня п*дал Стоянов и той, когато му е удобно се гаври с нея и ходи да събира жертва точки, пълен психопат. Мои познати ми казаха как ходил 1 път седмично на барбер в продължение на месеци в Пловдив и стоял пред някъв нон-стоп и бълвал някви простотии за жените, ама свалял всяка втора. Милата Сияна му се върза, искаше помощ от него, ама не... и тия глупави нападки с битовизма не знам защо още се използват даже... има 3 типа хора, които не чистят и готвят: 1 - някой друг ще им го свърши, 2 - мързи ги или 3 - ако не ги помолиш, искрено няма да се сетят, защото не им е приоритет. И мисля, че Сияна е от 3ия тип хора.

Давид е душичка, сега ще го очернят, само защото си говори със Сияна и имат обща травма. Чичо му Калин пак само се обажда неподготвен, ама го разбирам Давид. Той толкова се е нагледал и наслушал, че е преценил сам за себе си, че няма смисъл да се комуникира с тези хора. С такива никога няма да излезеш на глава и да бъдеш разбран или изслушан.
Давид в абсолютно никакъв случай не мога да го нарека жертва. На какво по точно. Приятелството му с тираджията,  ли Grinning
Трябва рязко да се разграничи от простака Калин. 
Стоянов по-скоро е жертва на психически тормоз

Абсолютно си е жертва на това токсично приятелство, просто е толкова наивен и добродушен, че не знае как да реагира. Може би, ако му вземат Лилито ще тропне с крак и ще си излее всичко. Но наистина много гадно го използват, той си го знае, не е прост, но не иска да се ескалират нещата. Знае, че нищо добро няма да излезе.
Стоянов не става за нищо, психическият тормоз му е в главата. Сияна уж му беше като сестричка в началото, после айде натискане, айде сега пак приятелчета. Пълен психопат и не може да стои зад думите си, нито себе си може да защити, нито жената до себе си

# 721
Да само в неговата глава луд агресор му налита на бой и го обижда постоянно Joy
Айде по-сериозно. Давидчо не е стока щом вижда какво става и продължава да седи с Калин

# 722
Да само в неговата глава луд агресор му налита на бой и го обижда постоянно Joy
Айде по-сериозно. Давидчо не е стока щом вижда какво става и продължава да седи с Калин

Докато не сме на тяхно място, няма как да знаем кой защо реагира по еди какъв си начин.
Аз не съм била затворена в къща с месеци с хора, които не харесвам. ББ си е социален експеримент все пак, те и показват каквото им е удобно, аз за първи път видях Стоянов примерно преди седмица как стои пред огледалото и си говори. Допреди това само съквартирантите го говореха, но не бях го виждала.

Но както и да е, Давид и Сияна делят една травма и са били жертви на сексуален тормоз. Ако Сияна не беше проговорила, Давид може би също нямаше да добие смелост да си го каже. Мисля, че трябва да се отдели от Калин, но само той си знае.

За Иван, той налита и агресира и на муха, ако не прелити покрай него както той пожелае. Честно казано, ако съдим по това същество, то тогава всички са жертва в къщата на вербален тормоз, даже и ние зрителите, защото доста потърпевши в реалния живот се тригърват от Иван през телевизора и си спомнят за даден случай на тормоз. Та да, от тази гледна точка абсолютно всички сме жертви на тормоза от Иван с изключение на тези, които му се кефят в реалния живот.

# 723
Стоянов не става за нищо, психическият тормоз му е в главата. Сияна уж му беше като сестричка в началото, после айде натискане, айде сега пак приятелчета. Пълен психопат и не може да стои зад думите си, нито себе си може да защити, нито жената до себе си
Имате грешна представа за значението на думата “психопат”.

Всъщност нищо му няма на Стоянов. Малко е самовлюбен, но се търпи. Единственото лошо е, че не защити Сияна от Елена. Трябваше да се обади на масата, пък после ако иска пак да си я зареже… Но дори това нямаше да е кой знае каква драма, ако ББ не беше решил да разкрие историята ѝ веднага след това. В същината си обаче и Елена, и Стоянов бяха прави - тя им се беше качила на главите. Просто не избраха правилния начин. При всички положения той ми е много по-голям мъж от Иван, Каспър, Калин и т.н.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 17:50 от Lilly_85

# 724
Е къде редите Каспър и той при мъжете...

# 725
Притеснява ме, че всички ще дадат подкрепа за Стефан , защото по презумпция Котов ще е спасен. И накрая Котов ще остане с по- малко гласове. А от цялата група номинирани, той заслужава най много подкрепа!
Стоянов е от типа - бъди хубав и мълчи, защото дори може да изглеждаш умен! Но е умен колкото да може да диша. Манипулативен е, двуличен е, гледа си само интереса. И съм доволна, че маската му падна.
Котов заради странното си поведение в началото не ми харесваше. Но момчето не шушне по ъглите и има топки да застане пред всеки и да му каже какво мисли. Това което видях в интернет от него - според мен се готви да влезе в политиката. И вероятно за това и не позволява някой да му танцува в скута. Нали се сещате след години , една снимка с Лена в скута как може да му срине кариера и имидж .
Хареса ми, че той единствен застана зад Сияна. Дори Лена която видя колко грозно я обсъждаха, я номинира!
За двете доведени сестри на Пепеляшка, въобще да не говорим.

100% съгласна, точно това идвах да пиша за Котов и Стоянов.

Гласувах за Котов, той е единствен от номинираните, който заслужава подкрепа.

Ако изгонят служебно Иван + Стефан заради агресия и ние всички стратегически гласуваме за Стоянов, може изведнъж Котов да се окаже застрашен.

В началото харесвах Стоянов, вече съвсем не.

# 726
Каспър има някакви ментални дефицити, то се видя на мисията, в която трябваше да маршируват, та той си движеше дясна ръка десен крак. То физическото и психичното са навързани.

# 727
И аз много харесвах Стоянов, но вече не
Гласувах за котов, за сега той най-ми допада като участник

# 728
Притеснява ме, че всички ще дадат подкрепа за Стефан , защото по презумпция Котов ще е спасен. И накрая Котов ще остане с по- малко гласове.

100% съгласна, точно това идвах да пиша за Котов и Стоянов.

Гласувах за Котов, той е единствен от номинираните, който заслужава подкрепа.

Ако изгонят служебно Иван + Стефан заради агресия и ние всички стратегически гласуваме за Стоянов, може изведнъж Котов да се окаже застрашен.

В началото харесвах Стоянов, вече съвсем не.
Спокойно, малка част сме тия, които гласуваме наказателно за Стоянов. Масовата агитация навсякъде е за Валентин, даже почвам да си мисля, че решения мач вече не е толкова решен и има някакъв шанс за двубой между него и Давид за победата.

# 729
Предпочитам котов за победител, Давид ми стана странно и не яко всичко около него след признанието му за насилие
Не се подигравам с това как си го изживява той, но ако мъжът не е възбуден няма как да има контакт, а ако той е насилван за нещо няма как да....
Според мен е изневерил и след това е съжалявал. Няма лошо щом са си го преживели с насето, но чак толкова рев и за мен съжалявам но не е жертва

# 730
# 731
Щом Стиван вече са разделени, много вероятно е Иван да напусне къщата сам, без Стефан заради изблика, който е в промото. Стефан пък може да бъде изведен след това, защото е наводнил къщата...

Любопитно ми е тези двамата дали ще останат приятели след като форматът приключи. Изглеждат тотално различни и ми е много странно защо Иван постоянно обижда Стоянов все за неща, които Стоянов не е и не прави, а Стефан Паранормалният прави, пък Иван си го обича...

# 732
Щом Стиван вече са разделени, много вероятно е Иван да напусне къщата сам, без Стефан заради изблика, който е в промото. Стефан пък може да бъде изведен след това, защото е наводнил къщата...
От известно време се чудя колко ли литра вода на ден трябва да пие човек, че да реве така, без да се обезводни…

# 733
  • софия
Според мен Иван е силно озлобен към Стоянов заради Сияна.

# 734
  • София

Любопитно ми е тези двамата дали ще останат приятели след като форматът приключи. Изглеждат тотално различни и ми е много странно защо Иван постоянно обижда Стоянов все за неща, които Стоянов не е и не прави, а Стефан Паранормалният прави, пък Иван си го обича...
Отвън всички ще си бъдат приятели или поне за снимки, срещи и т.н. И с паранормалния, даже и със Стоянов. Ще се прегръщат по снимките и ще се оправдават, че вътре в къщата изолацията ги е изнервила и са правили глупости. Но навън ще са цветя и рози. Сякаш не сме го виждали вече.. 
Психо-диджеят ще им направи едно парти и всичко ще бъде изгладено и забравено Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт