BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 899
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 645
Снощи пак като го гледах тоя Стефан, ами, хора, много е трудно да не му се подиграваш или бъзикаш с него... този човек е толкова лабилен, че няма накъде повече...

# 646
Оле СтивАн, не съ търпи. Много се надявам да излезнат и оттам Калин коренно ще си промени поведението, защото ще му излезнат мускетарите и ще му потънат гимиите. Надявам се ББ да не направи грешката да го остави, направо е негледаемо заради тоз Горилакис.

# 647
Аз се опасявам, че Стефо не дай си Боже го зареже това Сафи (що за име) този ще посегне на себе си. Няма такава лабилна личност. Явно самостоятелно не може да функционира и все трябва да  е прикачен към някого - Сафи, сега Иван.
Не мога да повярвам, че в национален ефир се обсъждаха нечии газове и оригвания. Толкова да не можеш да пазиш приличие, да не е дете. Ако му бях жена щях в дън земя да се скрия.
А Давид има голям минус от мен, да попива простотиите на Калин, е бива ли така!

# 648
Според мен Стефан е бил тормозен от подобни на Иван и сега няма по-щастлив от него, че този път е приятел с такъв и друг е обект на тормоз. Затова се е вкопчил така и е готов на всичко (даже да спре да реве Grinning), само и само да не изпадне от групата на бабаитите.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:00 от mantissa

# 649
  • SF
Има ли някой в темата, който е останал с впечатлението, че Котов сравнява връзката на Сяна и Стефан с тази на САФИТО????

Паранормалният нямаше какво да изпелтечи и заби в посока не ми пипай осемгодишната връзка със Сафито. Ква ще да е тая свещена връзка, кво е това Сафи, дето да не може името да му се изрече??

# 650
  • Между гори и планини
Притеснява ме, че всички ще дадат подкрепа за Стефан , защото по презумпция Котов ще е спасен. И накрая Котов ще остане с по- малко гласове. А от цялата група номинирани, той заслужава най много подкрепа!
Стоянов е от типа - бъди хубав и мълчи, защото дори може да изглеждаш умен! Но е умен колкото да може да диша. Манипулативен е, двуличен е, гледа си само интереса. И съм доволна, че маската му падна.
Котов заради странното си поведение в началото не ми харесваше. Но момчето не шушне по ъглите и има топки да застане пред всеки и да му каже какво мисли. Това което видях в интернет от него - според мен се готви да влезе в политиката. И вероятно за това и не позволява някой да му танцува в скута. Нали се сещате след години , една снимка с Лена в скута как може да му срине кариера и имидж .
Хареса ми, че той единствен застана зад Сияна. Дори Лена която видя колко грозно я обсъждаха, я номинира!
За двете доведени сестри на Пепеляшка, въобще да не говорим.

# 651
Мисля, че това със сравнението на връзките си е в главата на Стефан само. Този човек има страхотни проблеми. Сафито е за медал, мъченица, която трябва да отглежда това безгръбначно.  
    Моля ви , обяснете ми защо Иван така избухна и го е гнус. Какво толкова стана? Аз наистина не разбирам.
    С какво толкова Стоянов го разгневи?
   На Стоянов не симпатизирам, никак , но не по причините на Иван.
   Аз ще гласувам Котов да остане.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:00 от марулета

# 652
Котов се държеше съвсем окей в началото - не искаше да бъде правен на глупак. Просто не премисли, че с влизането си е трябвало да приеме, че ще е точно така.

# 653
И как можа г-н Паранормален Стефан да НЕ ЗАПОМНИ, че трябва той САМ  да сложе цигарите в тайника, при условие, че Биг Брадър му го повтори! То може ли да си толкова .... неосъзнат, неориентиран, инерционен. Този човек да не се е прехвърлил в друга реалност заради всичката паранормалност, която му е минала през глава?

# 654
От мен глас има Котов, така или иначе ми е фаворит, заедно с Давид. Убедена съм, че той ще е с най-висок вот в събота. Ще стане много комично, когато Стиван бъде обявен за изгонен. Иван ще крещи от хола до вратата на изхода, че това е чудесно, защото публиката е видяла, че те двамата са различни и чисти хора, които нямат място сред тази сган.

Ох, тъкмо влизах да напиша същото. Същият като Минка - ще е убеден в правотата си дори и да не е така в реалност. Тия си живеят в друга вселена и туй то.

# 655
    Моля ви , обяснете ми защо Иван така избухна и го е гнус. Какво толкова стана? Аз наистина не разбирам.
Доколкото разбрах, защото и речта, и реакциите при Иван са трудно разбираеми, Иван откачи, защото ББ каза, че тази седмица номинирани са Котов, Стивън и Калин. Той избухна срещу Стоянов, защото той не е номиниран и според Иван това не било нормално такъв човек да не е номиниран, защото той не става за нищо според Иван. Започна да го псува и обижда, да се заканва и всичко това, защото групата не е гласувала срещу Стоянов… А той не обвинява съквартирантите за избора им, забележете, а обвинява Стоянов. Joy

# 656
Доколкото разбрах, защото и речта, и реакциите при Иван са трудно разбираеми, Иван откачи, защото ББ каза, че тази седмица номинирани са Котов, Стивън и Калин. Той избухна срещу Стоянов, защото той не е номиниран и според Иван това не било нормално такъв човек да не е номиниран, защото той не става за нищо според Иван. Започна да го псува и обижда, да се заканва и всичко това, защото групата не е гласувала срещу Стоянов… А той не обвинява съквартирантите за избора им, забележете, а обвинява Стоянов. Joy
Е, той първо се опита тях да обвини, но бързо насочи целия си "гибелен гняв" към когото е най-безопасно. Grinning
А всъщност това, което го ядоса най-много, беше служебната номинация. Направо му идеше да направи тоя сезон незабравим, ама сиамският близнак с паранормалните способности пак го удържа. Grinning

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:15 от mantissa

# 657
  • София
Аз гласувах за Котов.

Ако в събота ББ не изгони сиамските близнаци, а примерно Калин и аз ще подам жалба против агресивното поведение и психически тормоз..

# 658
  • Между гори и планини
Ето я Сафи, за която се реве денонощно!

Видях малко от видеата им във фб.
Имитират Клашъра отвсякъде!

# 659
И аз гласувах за Котов, дори да не ми беше фаворит, той е най-адекватния в Къщата. Смятам, че който и да си тръгне между Калин и Стиван ще е супер. А ако има двойна елиминация и си тръгнат тримата ще е най-добре. Стоянов ще е втори по вот след Котов, макар да се изложи много.

Общи условия

Активация на акаунт