BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 886
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 705
Не мисля, че е загубил хладнокръвието си, но в крайна сметка човек трябва да предприеме някакви мерки в такава ситуация. Не става да се мълчи през цялото време на заплахи, крясъци, удари по предмети и т.н.

# 706
А какво ли ще е състоянието на психото?
Да остане не само без сафито, че и без Иван няма да го преживеее

# 707
В момента сигурно реве в някой ъгъл.. "Само не адашчето мииии"

# 708
Половинката ми 😰😢😢😢😢

# 709
А какво ли ще е състоянието на психото?
Да остане не само без сафито, че и без Иван няма да го преживеее
Да си взима Каспърчо с него, като го изгонят. Тази любов ще излезе по-силна, отколкото със Сафито. ❤

Сега сериозно, много ще се разочаровам, ако не махнат този психар. Не очаквам да виждам добър пример за човек в разните му риалитита, но това минава всички граници. Продукцията трябва да каже “НЕ” на агресията.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 15:40 от Lilly_85

# 710
  • София
Стоянов пак много издържа на този психо-тормоз...
Все пак си мисля, че няма да стигнат до бой, защото психарят крещеше в изповедалнята, което значи че си изразява гнева чрез крясъци, а не с бой.
Дори и да ги разтърват и да няма бой, задължително трябва да го изгонят..

# 711
Ужасен ужасон,чак ме стресна като го гледах.Преди години винаги са викали ББ и не се е стигало до физическа разправа или ББ се намесва.Сега каква е тази свободия,какво ни демонстрира ББ пък чак и в промото го сложили.Вижте - скандала продава ще е много интересно.Не ББ!Това е пълна липса на зачитане на човешки норми и права и пълна липса на контрол...пред колко камери и екип...Направо не искам да гледам такива извращения.В какво се превърна Бг телевизията,Краси В.що толкова ниско падаш?!

# 712
И на мен така ми се стори... Като го попита какво го сочи с пръст..
Незнам защо Стоянов загуби хладнокръвието си, но дано не го отнесе и той заради тази маймуна

Разбирам го… Това държание към него продължава вече повече от месец. Ако човек е подложен на подобно нещо, рано или късно трябва да вземе някакви мерки. Даже много му е мълчал досега…

# 713
Ванчо е толкова страшен,че ако влезне в една банка и изреве ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ВЕ ЕЕЕЙЙЙ! и касиерките ще напълнят гащите.

# 714
  • Между гори и планини
Орангутанът какво крещи нечленоразделно... И защо не е в едни гащи с милото си безгръбначно?
Дано изгонят Иван, това не се понася ! Представяте ли си какво е да си затворен в една къща с него, постоянно да крещи, блъска с юмрук и заплашва? Това е психически тормоз от всякъде!
Дано Стоянов не направи някоя глупост и не си тръгне с орангутана.

# 715
Може да са гии напълнили...

# 716
Абсолютно против агресията съм и смятам, че на нея трябва да се отговаря точно както го правеше Стоянов досега - със спокоен тон, но да си отстояваш своето. Обаче това не се търпи и напълно оправдавам момчето, ако се е защитило и физически. Иван с крехкото его не може да преживее, че Сияна предпочете Стоянов пред него и почва да му крещи от първите дни от нищото. Абсолютно излишен образ, натоварващ и напрягащ. Нямам търпение за довечера, дано го изритат и то унизително.

# 717
Единствените истински жертви в това предаване са Давид и Сияна.

Сияна, милата, каквото и да искат да я изкарат, ако ще да е наистина лека и да търси внимание,  не е лош човек и никога нищо лошо не е казала. Те просто го съсипаха това момиче, нападки от всякакво естество, а тя наистина се опитваше да разбере и да говори с тях. Оня п*дал Стоянов и той, когато му е удобно се гаври с нея и ходи да събира жертва точки, пълен психопат. Мои познати ми казаха как ходил 1 път седмично на барбер в продължение на месеци в Пловдив и стоял пред някъв нон-стоп и бълвал някви простотии за жените, ама свалял всяка втора. Милата Сияна му се върза, искаше помощ от него, ама не... и тия глупави нападки с битовизма не знам защо още се използват даже... има 3 типа хора, които не чистят и готвят: 1 - някой друг ще им го свърши, 2 - мързи ги или 3 - ако не ги помолиш, искрено няма да се сетят, защото не им е приоритет. И мисля, че Сияна е от 3ия тип хора.

Давид е душичка, сега ще го очернят, само защото си говори със Сияна и имат обща травма. Чичо му Калин пак само се обажда неподготвен, ама го разбирам Давид. Той толкова се е нагледал и наслушал, че е преценил сам за себе си, че няма смисъл да се комуникира с тези хора. С такива никога няма да излезеш на глава и да бъдеш разбран или изслушан.

# 718
На нас ни показват монтаж. При звъненето на телефона ББ можеше да решава еднолично какво да е последствието, спрямо този, който го в вдигнал. Т.е. номинацията си беше за Иван и независимо дали вдига първи телефона или пети щеше да е номиниран.
Интересно обаче защо реши Елена да има имунитет.

Аз имам теории.

1. За самочувствие. Когато Елена е в силната страна на нещата започва да се налага повече и от там идват повече интриги. За жертването на хората се беше развихрила с коалиции и планове именно защото имаше доста хора, които да я слушат и тя успешно изпрати Сияна в изолатора.

2. Ако е номинирана, което беше доста вероятно, можеше да отпадне, а вече отпаднаха твърде много жени. Май Мути е единствения мъж, който отпадна с вот.
Много съм съгласна и с двата поста. На този продуцент много си му личат фаворитите и в същото време не ползва сериозните манипулации на Тушев за гонене/връщане на хора, затова реши лесно да се отърве от двамата излишни дразнителя Стиван.
Заради това и намериха разговора и ги наказаха така заради него. Наистина останаха без жени, а повечето мъже не създават шоу - ако махнем истериите на Иван (пак тръгнали от Сияна), съдържанието го правят само жените, Давид и Валентин.

# 719
Единствените истински жертви в това предаване са Давид и Сияна.

Сияна, милата, каквото и да искат да я изкарат, ако ще да е наистина лека и да търси внимание,  не е лош човек и никога нищо лошо не е казала. Те просто го съсипаха това момиче, нападки от всякакво естество, а тя наистина се опитваше да разбере и да говори с тях. Оня п*дал Стоянов и той, когато му е удобно се гаври с нея и ходи да събира жертва точки, пълен психопат. Мои познати ми казаха как ходил 1 път седмично на барбер в продължение на месеци в Пловдив и стоял пред някъв нон-стоп и бълвал някви простотии за жените, ама свалял всяка втора. Милата Сияна му се върза, искаше помощ от него, ама не... и тия глупави нападки с битовизма не знам защо още се използват даже... има 3 типа хора, които не чистят и готвят: 1 - някой друг ще им го свърши, 2 - мързи ги или 3 - ако не ги помолиш, искрено няма да се сетят, защото не им е приоритет. И мисля, че Сияна е от 3ия тип хора.

Давид е душичка, сега ще го очернят, само защото си говори със Сияна и имат обща травма. Чичо му Калин пак само се обажда неподготвен, ама го разбирам Давид. Той толкова се е нагледал и наслушал, че е преценил сам за себе си, че няма смисъл да се комуникира с тези хора. С такива никога няма да излезеш на глава и да бъдеш разбран или изслушан.
Давид в абсолютно никакъв случай не мога да го нарека жертва. На какво по точно. Приятелството му с тираджията,  ли Grinning
Трябва рязко да се разграничи от простака Калин. 
Стоянов по-скоро е жертва на психически тормоз

Общи условия

Активация на акаунт