BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 916
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 675
Струва ми се че Иван започна да се дразни на Стефан, но го държи до себе си защото е единственият който го подкрепя в къщата
Сега влезнах да подкрепя котов и имаше кратко видео за епизода довечера, изглежда Иван и Стоянов май доста се спречкват и все едно стигат до бой....

# 676
Интересното е, че всъщност Иван се ядоса на Валентин за казаното от него за Стефан и поведението му, както и за това, че е скачен съд към самия Иван и няма собствено мнение. Обаче Иван няма "топки" да агресира към Котов и затова започна да мучи отново срещу Стоянов. Което беше безумно. Никой не разбра защо агресира.
За чуденката защо Давид е гласувал срещу Котов и Стоянов - ми той нямаше друг избор, заради условието да гласува само срещу мъже. От мъжете Стиван беше със служебна номинация, а от другите трима Калин, Котов и Стоянов избора беше ясен. Ако го нямаше това условие, най-вероятно изборът му щеше да е друг.

# 677
Добре де напълно съм съгласна, че е най-добре да премълчиш и оставиш глупака сам да се излага. Един път , два пъти пет пъти. Ама до кога толерантните хора ще трябва да мълчат. Има една приказка , че злото побеждава тогава , когато добрите хора мълчат. На мен не ми харесва общество което търпи до безкрайност безобразията и несправедливостта. Радвам се , че Котов се намеси , иначе егати безхарактерното робско общество. Не било по правилния начин -така , за съжаление правилния начин е забранен и наказуем . Joy
Бе со кротце со блаже и со малко кютек е истината

# 678
На нас ни показват монтаж. При звъненето на телефона ББ можеше да решава еднолично какво да е последствието, спрямо този, който го в вдигнал. Т.е. номинацията си беше за Иван и независимо дали вдига първи телефона или пети щеше да е номиниран.
Интересно обаче защо реши Елена да има имунитет.

# 679
Хора видяхте ли промото в приложението? Явно вече всичко между Иван и Стоянов ескалира

# 680
Аз не разбирам колко още ще го оставят да си разиграва коня.  Служебно изгонен трябваше да е преди седмици.  Горките съквартиранти и най-вече Стоянов

# 681
  • София
Леле..и Стоянов махна микрофона, за да го сбие..Ужас, дано вече изгонят психото, откога чакам да го нападне и да изхвърчи. Издава нечленоразделни маймунски звуци и дано дисциплинарно го изхвърлят с един шут отзад...

# 682
Ама заедно с Иван да махнат и паранормалния.....Аз отначало го мислех за обикновен мухльо, но той е подмолен, обидчив и отмъстителен ревльо тоя. Сега като половинката на Стиван се е издънила, нека да махнат и двамата нещастници. Впрочем ББ каза ли им, че от този момент нататък се борят общо за награда от 100 000 лева, а не всеки поотделно? Това не го чух в епизода, а го прочетох някъде в нета.

# 683
Те нали искат да са двамата на финал... Куку и пипи....
Дано го изгонят, но и Стоянов може да го отнесе

# 684
  • Bayern
Леле дано не се стигне до физически сблъсък, не искам Стоянов да отпадне служебно заради Иван. Ванката е луд просто, пали от нищо буквално ...Ще има да ги мисля до довечера ... Като го видяха как скача на бой защо не дойде охрана?

# 685
Това е целта, да засилят интереса ни. Нали беше доста скучно тези дни....

# 686
Стефан се държи като човек, който е изневерил, било му е простено и сега знае, че всяко малко залитване ще има последствия. Само така мога да си обясня неадекватното му поведение и изпадане в паника за най-малкото нещо

# 687
Представяте ли си в реалния живот, какво би се случило, ако всеки тръгне на бой, на този който не харесва??? Не му знам филма на Иван, но това да те дразни някой, дори само с дишането си, говори за много лабилна психика и нула самоконтрол

# 688
Ми като те дразни излез от стаята не му обръщай внимание, бъди над нещата, но Иван не го може... И оправя нещата с бой и насилие мисли че е готин, ми не е!
Противен, отблъскващ и не трябва да има поле за изява никъде особено всяка вечер по телевизията. И дори да не са стигнали до бой мисля че трябва да го ритнат отзад към гетото му... И дано да дължи и неустойки!

# 689
На нас ни показват монтаж. При звъненето на телефона ББ можеше да решава еднолично какво да е последствието, спрямо този, който го в вдигнал. Т.е. номинацията си беше за Иван и независимо дали вдига първи телефона или пети щеше да е номиниран.
Интересно обаче защо реши Елена да има имунитет.

Аз имам теории.

1. За самочувствие. Когато Елена е в силната страна на нещата започва да се налага повече и от там идват повече интриги. За жертването на хората се беше развихрила с коалиции и планове именно защото имаше доста хора, които да я слушат и тя успешно изпрати Сияна в изолатора.

2. Ако е номинирана, което беше доста вероятно, можеше да отпадне, а вече отпаднаха твърде много жени. Май Мути е единствения мъж, който отпадна с вот.

Общи условия

Активация на акаунт