BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 855
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 780
Оф бе, тия двамата нали уж бяха се разделили, до кога ще ни мъчат...

# 781
Тези двамата наистина започват да стават скучни - тя му се натиска, той не иска, после тя не го иска, той пък я иска...

# 782
Такава пародия са Стивън Joy

# 783
Дръжте Стефчо, че иначе ще стане страшно. 😂

# 784
Двамата са мъка за слушане и за гледане. Не мога да разбера каква им е драмата. Стоянов мънка 10 минути, от казаното стигам до извода, че има чувства към нея и иска да имат отношения. След това обаче се прави на ни лук ял, ни лук мирисал и айде "целувка за лека нощ по бузата".

# 785
Паранормалният: 'Ако и аз кипна' JoyJoyJoyJoy

# 786
Да ви кажа аз също бих се притеснила. Ако Паранормалният кипне, като нищо да умрат от удавяне...

# 787
Паранормалният е като тия пародиите на супергерои - той може да плаче толкова, че да удави цялата околност. Аквамен, ама за сълзи.

# 788
"Аз съм много твърдо про̀тив агресията"

Това е толкова смела и интересна житейска позиция.

Хайде всички заедно твърдо да осъдим някакви универсални лошотии.
Аз съм много твърдо про̀тив нацизма и маларията.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 22:56 от karakolio1

# 789
Все е било да има тъпигьози в това предаване, ама такова нещо не е било. Как е възможно да не можеш да кажеш дори и нещо съвсем елементарно. Като изключа Котов и с много компромиси и само донякъде и Елена, всички останали, включително и напусналите, до един са пълна щета.

# 790
Разочаровах се от Сияна в тази ситуация, той се дърпа, а тя пак иска целувка.

# 791
Все е било да има тъпигьози в това предаване, ама такова нещо не е било. Как е възможно да не можеш да кажеш дори и нещо съвсем елементарно. Като изключа Котов и с много компромиси и само донякъде и Елена, всички останали, включително и напусналите, до един са пълна щета.

То не става да вкарваш посредствени хора и да очакваш забавление. Това предаване без интелигентни хора е нищо особено, с бележката, че не става да са твърде културни, все пак сеир трябва да може да се заформи.

# 792
Давид говори по-добре и по-адекватно от почти всички вътре Grinning

# 793
# 794
Ахахаххахахах. Тоя наистина е "дръж ме, че ше го убия!".

Майко мила...какъв фалшив орангутан....

Общи условия

Активация на акаунт