BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 834
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 810
Абсолютен болен мозък! Без извинение. Колко му е акъла за такова нещо би бил и убил някого и влиза одмах в затвора и си проваля живота от раз. Безмозъчен индивид.
И 120-килограмов мъж Калин не отиде да ги разтървава ами кежото Давид. Калин го бива само да клюкари под сурдинка.
Давид миличкият им сподели за да защити Сияна, какво благородно дете е той.

# 811
Крайно време е да го изритат тоя ненормалник. И аз не искам да му гледам изблиците. Голям театър, голямо нещо - дръжте ме, ще го убия, някой да ме държи. Ако няма кой да го държи и да му вика стига, няма да разиграва тия постановки.

# 812
Ма той никога няма да се държи така навън, нали ти е ясно.
Щото навън другият може и да отвърне.
Ако е жена или по-слаб мъж, като нищо ще го направи. Дано не го гледаме някоя вечер във вечерните новини… Психопат.

Лена е адекватна, да. Има усет в някои ситуации, въпреки ниското IQ.

# 813
Агресия, заплахи за убийство, направо си е за затвор. Целия сезон си е доказателствен материал. Кофти, че сега ще му дадът още един шанс за "промяна".
Тоз няма да го каня за DJ, че той ще ме утрепе ако не му аресам представянето.

# 814
  • Дубай
Това, което ни показа е типична агресия и ако ББ не го махне тоя, значи толерира такова поведение. Това ли е примера за младежите, които гледат.

# 815
Много е адекватна Лена, да .
- Айбе бе толкова време търпиш, потърпи още малко... 🫠

# 816
  • Между гори и планини
Маймун Пешо превъртя, тоя не го слуша главата! Вероятно зоба му липсва!
Какви са рия смъртни закани и заплахи? Не само вън, ами и Стоянов едно хубаво да го осъди. Егати кроманьонеца!!
П. П Давид като им изясни ситуацията, Калин дали ще се извини на Сияна за глупостите които бълва за нея? Долен чичак!

# 817
Да дават само Давид и Насито (+ Лилито), стига с тези Sweat Smile

# 818
  • Сф
Това е отвратителна агресия. Непредизвикана, човека е луд. Предполагам, че и вън се държи така. Да му викат бърза помощ и да поема към психото. Не трябваше да излъчват това, и отдавна трябваше да е вън.

# 819
  • Дубай
Няма да се извини Калин щото не му присъщо

# 820
Стоянов му трябваха 4 седмици най-накрая да му хване блъфа, ама и това е до време - сега пуши навън цигара мъжествено, след малко пак ще му се прииска много силно да гушне някой мъж.

# 821
Какъв скандал….леле. Аз не се сещам даже да са се скарали по-сериозно тея двамата. Маймуната винаги пали от някаква минимална реплика и даже не се създаде адекватна дразга между двамата 🫩
А Стефчо и той е на прага да избухне. Само че в сълзи и то от мисълта гаджето му да си тръгне. Не знам как го търпи някой в истинския му живот.

# 822
Че то мъже няма вътре. От де? Давид си е дечко още,него не го броим.

# 823
Мале тоя Калин...бляк

# 824
Ох смея се с глас. Маймун Ваньо скача наперено , но леко изчаква някой да го спре. Стефито го възпира , ама на моменти се забави и Ваньо сам се дръпна. Калин е дебил

Общи условия

Активация на акаунт