BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 883
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 930
Аз така и не разбрах какво точно го провокира Стоянов. Доста време го търпя. Иван чак апел към родителите отправя.
    Каквото и да се каже , малко ще е . Харесва ми Давид как каза каквото имаше, сложи точка , не иска прегръдки и сълзи. И Иван пак - апелирам, никой ......бля-бля. Нула такт, нула зачитане на мнението и пространството на другите, нула мозък. Мисля , че Давид вижда Калин що за стока е , но няма да се конфронтира и отдръпне рязко. Според мен не е нужно.
    Сафи, зареждай се с кърпички, легени, кофи, че твоят човек довечера се прибира и ще има наводнение. А ако имаш акъл за 5 ст бягай, колкото можеш по- надалече бягай!

# 931
Стефан в едната част на епизода казваше, че “знаеш кой се смее последен”, а в друга “поне в събота ще видя Сафито”.
Дано изгонят Иван заради поведението му, ни Стефан да остане поне за вота. Нали са със статут на един играч, но все пак няма да е честно да изгонят Стефан, който поне го спираше да ескалира максимално.
По-добре ще е да изгонят Иван, а от вота да отпадне интригантът Калин. Единственият проблем Каспър да остане е, че не съм сигурна дали канализацията в Нови Хан ще смогне да отводнява сълзите.

# 932
Целият Фейсбук е залят с това, а хората вече пускат сигнали до СЕМ….

# 933
Според мен е редно да го изхвърлят без никакви обяснения от негова страна - никакви ТВ участия, никакви въпроси. Просто да изчезне от полезрението ни. Понеже не искам повече да му слушам обърканите мисли, а още по-малко оправданията. Аз не разбирам много от тези неща, но според мен това е абстиненция към нещо, което много обилно е приемал преди да влезе в къщата.

# 934
Вън маймуна та!!!!
Ако било навън щяло да има белезници.... Лелеле гледам и не вярвам какво поведение

# 935
За мен не само трябва да го изхвърлят унизително, но да му назначат и психолози за работа. Като виждам как възприема нещата като нищо да си мисли, че Стоянов му е виновен и да търси отмъщение навън.
Мина не е харесвана, но момичето веднага си осъзна грешките и има къде да се промени. Този според мен е неспасяем.

# 936
  • София
Мисля че катализатора на Стоянов да реагира снощи беше изказването на Сияна че се чувства застрашена когато почне да и крещи, не случайно го излъчиха малко преди избухването на Иван. Иван не бива да бъде заметен и изчезнал, трябва да бъде публично разкостен за поведението му и да не се оставя да се разхожда по улиците без да бъде рехабилитиран.  

Защото подобно същество е застрелял жена снощи... Недопустимо е

# 937
Е не знам как виждате довечера на лъскавата сцена усмихнатите Александра и Башар да разкостват този примат. Той е толкова необуздан, че като нищо ще направи някакъв гаф в живо предаване. Хич не се интересувам от причините да е неадекватен, нито ми пука дали може и иска да се промени от тук нататък. Истината е, че той трябваше да бъде изхвърлен много по-рано от предаването, вместо продукцията да подхранва егото му и да го търпи.

# 938
Абсолютно!
   Не му беше мястото там още след първото сериозно избухване .
    И кво стана ? Лена и Давид са първите, които скочиха да го хванат. Големите мъже къде са? Калин пък знаеш, сигурен бил,че няма да стане нищо. Ама то стана, защото насилие не е само физическа проява. Ама отде толкоз акъл там, все пак е на 50.

# 939
  • SF
Иван направо полудя, не само от номинацията, от унизителната за него роля да е половината от едно същество заедно със Стефчо. Видя се, че и към половинката си вече изпитва непоносимост, докато бяха навън и подслушваше какво си говорят жените, вместо да слуша “умнотиите” на Стефчо.

И един огромен страх от това, че навън на тези гушки и цунки със Стефан се гледа с огромна подигравка.
Съсипахме ги и в темата. Но заслужено!
Наистина го достраша как мачото, който влиза, за да играе неустоимия любовник и започна напористи опити от първи епизод със Сияна, после се хвана за сламката Мина, после пак опит за Сияна (други мацки за него няма, иначе щеше да се пробва и с тях), но накрая се оказа в гащите на Стефан. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сочи Стоянов за гей, но Стоянов прегръща и целува жена в Къщата, нали! Не се ориентира към приятелство със Стефан, Калин, Котов или дори мекичкият като характер Давид. Избра Сияна за близки контакти.
Май, май гейчето в оранжеви гащи крещи "дръжте гея!"
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Както и Калин клюкарката, който обвинява другите в провокации и и интриги.

# 940
По принцип не е станало нищо и по никакъв начин не може да се вземат някакви наказателни мерки извън къщата или греша...
Според мен трябва по някакъв начин да бъде наказан, съден знам ли... Не може такава агресия, толкова хора са свидетели и го търпят това поведение. Незнам просто не съм запозната какво наказание може да има срещу този индивид

# 941
"Ще ти изям далака ве ей"

# 942
По принцип не е станало нищо и по никакъв начин не може да се вземат някакви наказателни мерки извън къщата или греша...
Според мен трябва по някакъв начин да бъде наказан, съден знам ли... Не може такава агресия, толкова хора са свидетели и го търпят това поведение. Незнам просто не съм запозната какво наказание може да има срещу този индивид
Смъртни заплахи, при това на запис? Наказуемо е и прокуратурата може да се самосезира - особено като са отправени публично чрез медия. Това са утежняващи вината обстоятелства и може да получи до 1 година затвор.

# 943
Дано да се вземат мерки... Все пак е по телевизията и хората се възмущават..
Ей там в затвора да си се ядосва, да изпочуова всичко, да блъска и да се прави на мъж. Тази агресия трябва да е наказуема, не може някакъв льольо да прави каквото си иска

# 944
Промото - https://www.facebook.com/share/v/17iT182e7X/?mibextid=wwXIfr

ББ продължава да толерира насилието, след като отново търси оправдания защо Иван е постъпил така… Просто го изгонете!

Общи условия

Активация на акаунт