BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 994
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 945
Повече от Иван ме дразнят всички, които намилат как не трябвало да го провокират, да си мълчал Стоянов и не знам си какво. Алоооуу кой е Иван примата, че да му се мълчи и всички д го слушат? Той не търпи никакво мнение различно от неговото такова. И не, няма да набие Стоянов - цирк да има, дръжте ме, пазете ме, полудях. Айде бе! Аз се
чудя как изобщо издържа Стоянов толкова дълго да го обижда и да му крещи това квазимодо.
Надявам се да го изгонят, че спокойно да разкараме смотаняка на средна възраст. Ходи и интриганства, подстрекава, клюкари и за завършек тегли една пръдня. За годините, с които се хвали, нищо не е влязло в главата му. Класически простак. И като го настъпят почва да се оправдава - ама аз не, ама аз с най-добри чувства, ама аз не съм казал така.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 17:07 от Iseis

# 946
Стоянов защо се усмихвал...тизи Калин честно ли? Защо да не се усмихва лъв е тоз Иван всички да му козируват
Че се дава и за пример...

# 947
Това са хора , които имат самочувствието , че са интересни за обществото има какео да покажат и са стойностни , умни красив
Иван -скъсва се от тренировки , нарисувал се е като катедрала , сума пари е вложил във всякакви добавки , скача на бой като истински мъжкар и кво...греда . Кекавия Стоянов с изскубаните веждички е предпочетен от жените и от публиката . Как да не го пребиеш
Калин - на 100 години , то опит то разбиране на нещата , и бам келемето Котов със смешната дипломка признат от околните за интелекта на къщата. Как да не скочиш.
Елена - уж хубава , уж обрана и разумна , културна и порядъчна . Да ама пуста зависимост и липса на воля да поддържа образа , която я изкарва извън контрол - и бам там някаква пикла , дето не може гащите си да сгъне , но мила и в добро настроение и самочувствие , излъчва спокойствие и хармония-как да не я смачкаш и унижиш. Нека е  на моето ниво изнервена и в лошо настроение

# 948
  • София
ББ са пълни олигофрени, щом още не са изгонили психото 😡 Заслужават най-солените глоби!! Ще излязат с довода, че не е имало физически контакт, а кръвожадните заплахи за тях, са си част от "шоуто"..Довечера ще си пълнят програмата с неговите изцепки и нааай-накрая ще го изгонят... Останалите мишки не им генерират такъв трафик и пари, затова този скандал, ще се изсмуче до последно и накрая психото ще изхвърчи, порязан от зрителският вот, а не изгонен служебно, както се очаква 😡😡

# 949
Промото - https://www.facebook.com/share/v/17iT182e7X/?mibextid=wwXIfr

ББ продължава да толерира насилието, след като отново търси оправдания защо Иван е постъпил така… Просто го изгонете!
Защо Лена пищи? Чак ме стресна.

# 950
Промото - https://www.facebook.com/share/v/17iT182e7X/?mibextid=wwXIfr

ББ продължава да толерира насилието, след като отново търси оправдания защо Иван е постъпил така… Просто го изгонете!

Малеее, защо изобщо му задава въпроси, какво изобщо очаква ББ да чуе от този изрод... думи нямам, да го затварят някъде и да го лекуват. Ако го пуснат в къщата, не знам как гарантират, че няма да нанесе щети, той говори за ядене на далак, комоцио...

# 951
"Аз ако съм искал вече щеше да е с комоцио..."вижте го големият миШкар той се владее едва ли не.Кой, на него ли ще му казвате как да се държи и какво да говори..Срам,най-големият срам за продукцията.Да оставят един примат да си разиграва коня/сипе заплахи,а на Вальо веднага гледаха да му свият перките.Ауу да не излезе,че и ББ го е страх от "големият мъж" и той тихичко го подпитва,а не го гони навън с парцалите.Смяяях! Grinning

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 14:10 от *Амбър*

# 952
Все си мисля, че не може продукцията да са такива дънари и Иван е изведен директно от изповедалнята, просто пускат малко от разговора преди да го изритат, за да предизвикат коментари и довечера да има повече гледаемост.

# 953
И аз така мисля, не вярвам да го върнат в къщата

# 954
Калин ми е много неприятен още от първата вечер, дано днес да го махнат. Само създава интриги и се чудя другите не осъзнават ли, че скандалите са все заради него.

# 955
Аз не разбрах защо обвини жените за случилото се
Колко е нагъл... А паранормалното куку бил го хванал здраво иначе щял да го опердаши. Стоянов трябва да му благодари

# 956
Аз не разбрах защо обвини жените за случилото се
Колко е нагъл... А паранормалното куку бил го хванал здраво иначе щял да го опердаши. Стоянов трябва да му благодари

Кой да обвини? Себе си? Че той е на 50 години, ало! Прочетени книги! са му всички!

# 957
Е да си замълчи, отива и ги обвиняв

# 958
На хора като Калин и Иван все някой им е виновен. Стоянов, жените, съседите, колегите, политиците, медиите. Винаги има някой, който обвиняват за собствените им несгоди.

# 959
Недопустимо е изобщо да се коментира дали някой го е предизвикал. Аман от лабилни хора! Иван много се изложи и според мен е въпрос буквално на часове да види какво е мнението на хората за него. Ще обърне палачинката и ще каже, че в живота не е такъв.

Общи условия

Активация на акаунт