BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 849
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 105
Във анкетата трябваше да има опция " Никоя не ми харесва " Trollface

# 106
Какво излезе от гласуването в приложението? Лека или трудна седмица ще имат?

Съдейки по новата мисия ще е лека седмицата. Аз лично гласувах за такава, че ги поизмъчихме последно време и скандалите доста обтегнаха обстановката. Тази седмица ще бъде определяща за доста от съквартирантите и предвещава да бъде изключително интересна. Да видим дали Стоянов ще покаже наистина повече от себе си вече като е самостоятелен играч. Дали Котов ще използва всичко от видяното в изолатора като вид стратегия да си подпечата мястото на финала. Как ще са се променили нагласите към Сияна след съкровената й изповед в събота? Ебру и параномалният ще се опитват ли още с скатаване да добутат до по-далеч или явно не им пука ако отпаднат точно преди финала, което и очаквам да стане с пасивната им игра. В същото време Иван, Лена и Елена ще бъдат ли себе си и на гребена на вълната или също ще решат да я карат по-спокойно в името да не бъдат номинирани. Сетих се тук за един коментар на някой съфорумец, който каза че Цецо заприличал на излязал от концлагер и ми стана наистина много гадно след това което му се случи. Искрено се надявам всичко да е наред с него. Стискам палци!

# 107
На мен ми е любопитно вашето мнение относно този панически страх у Стефан да контактува с жени, камо ли някоя да го пипне или прегърне, дори и приятелски 🤔
Аз си мисля, че е бил набеден в изневяра или е изневерил и е бил хванат и сега вече се страхува и от сянката си да не би пак да "сгафи".

От друга страна, ако правилно съм разбрала, те са с приятелката му от ученици, доста години вече, от разказите му останах с впечатление, че им е хубава връзката ( макар да знаем, че няма нищо идеално ). То, не знам, много е странно това негово поведение, как ще го подели приятелката му с Иван като свърши ББ ? 😁

Но, пък, не се притеснява да се прегръща с друг мъж и да ходят като сиамски близнаци и да демонстрират близост... Чудна работа 😶

# 108
И аз си мислех за изневяра от миналото, но като го гледам какъв е, се съмнявам. По-скоро да има ревнива жена, която оценява над своето ниво и предвид какво се е случвало в предишни сезони, го е наплашила да не вземе да ѝ изневери.

# 109
Аз пък смятам, че живее с това момиче и са по скоро приятелчета щом от ученици са заедно повече е навик. А той си е неосъзнат хомо(а може да е осъзнат и да го крие).Няма нищо лошо в това.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 20:45 от *Амбър*

# 110
  • София
Страх го е, да не я изгуби, че после трудно ще си намери...

# 111
  • Варна
Гласувах за лека седмица.Не ми се гледат злоба и гадости.Аман.
Достатъчно ни заобикаля.Не пускам ТВ ,за да продължи да ме залива мизерия.
Много добре,че ще бъде "лека" мхмммм Simple Smile

# 112
Как така Паранормалният и жената, с която е са заедно от ученици? Той не е ли на 30+ години? Казаха няколко пъти, че има връзка от 7 години с тази жена.

# 113
Да вземат да ги нахранят, че прекалиха с Цецо. Отвратително е да ги държат гладни за сеира. Низко, низко, низко.
Харесвам Сияна, не ме впечатлява липсата ѝ на домакински напъни, има достатъчно там, дето само с това се опитват да блеснат. Не ми хареса обаче стоварването на личната ѝ драма и преднината, която съзнателно ѝ дават. Предаването е за сблъсък на характери и интелекти и привнасянето на външни драми само го компрометира.

# 114
Ето малко снимки на тазгодишните "звезди"

# 115
Сияна си е красива и сексапилна.

# 116
Много добър анализ ми попадна във ФБ…

Скрит текст:

# 117
Предполагам, че историята е истина, просто защото не виждам как може да се излъже за нещо такова и добре, че момичето е успяло да се съхрани. Аз съм написала и в минал пост, по отношение на Сия/ана, че при много от нас, дори несъзнателно, външността е помогнала. По-скоро в темата има постове, в които хората се чудят защо поведението ѝ се категоризира като "леко", каквото е и според мен. Явно е въпрос на възприятие. За мен не е се показала като лош човек, незлоблива е, емпатична е - показват често, че успокоява някой. Мен ме дразни, че е егоист и че се държи все едно някой ѝ е длъжен.
Дали от продукцията я бутат или не, няма толкова основно значение, колко народната любов - щом я харесват хората, нека спечели.

# 118
Нито една не ми харесва, в анкетата трябва да има опция "въздържал се". От немай къде гласувах за Елена. Отдавна не живея в БГ, така ли изглеждат жените вече? Толкова ли е масова и достъпна пластичната хирургия?

Не ми харесва постоянното морализаторстване на продуцентите - сега заради нещо лошо в живота на Сияна преди 10 години трябва всички да я галят с перце оттук насетне завинаги... Така ще й направят кофти услуга.

# 119
  • Ню Йорк
Как може да има такава злоба?!?! Ебру, Елена и Мина и трите направо ще се задавят от злоба и завист. А и не се ли сещат, че това, което им каза Сияна го видя цяла България?! Злобни и тъпи - невероятно добра комбинация Joy

Общи условия

Активация на акаунт