BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 847
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 120
Богданска е най-прекроявана жена в държавата и пак изглежда мъжествено.

# 121
  • Bayern
Нито една не ми харесва, в анкетата трябва да има опция "въздържал се". От немай къде гласувах за Елена. Отдавна не живея в БГ, така ли изглеждат жените вече? Толкова ли е масова и достъпна пластичната хирургия?

Не ми харесва постоянното морализаторстване на продуцентите - сега заради нещо лошо в живота на Сияна преди 10 години трябва всички да я галят с перце оттук насетне завинаги... Така ще й направят кофти услуга.
За съжаление с всяка година е все по-трудно да видиш естествена жена. Това е някаква пандемия в БГ ... Аз поне гледайки разни риалити формати знам какво да очаквам като си ходя, но на моите тийнейджъри първите години им беше смешно, че всички българки са по калъп еднакви, обаче вече не е смешно, опасно е !

# 122
Паранормалния е мъж под чехъл според мен. Както в къщата така и навън няма мнение, каквото му се каже го прави. Има жени които искат и търсят такива индивиди. Едва ли му е казала нещо въпросната му приятелка, защото си го знае какъв чехльо е и няма да посмее(освен ако Иван не му каже)., по-скоро Стефан се прави на мъж за пример, но не осъзнава колко нелепо изглежда

# 123
Да вземат да ги нахранят, че прекалиха с Цецо.
Това спекулация ли е или се е появила някаква информация какво му има?

# 124
  • SF
Нито една не ми харесва, в анкетата трябва да има опция "въздържал се". От немай къде гласувах за Елена. Отдавна не живея в БГ, така ли изглеждат жените вече? Толкова ли е масова и достъпна пластичната хирургия?

Участието в анкетата не е задължително. Опция "въздържал се" на практика е, ако се въздържите да гласувате.
Гласувайки от немай къде, се изкривяват резултатите.
Достъпна е пластичната хирургия.
Както виждаш, най-харесваната жена е и най-прекроената - Богданска. Един от мъжете назад в темата предпочита Елена да си оправи носа. С този нос му е непоносима.
Мъжете в България също се поддържат и харесват "пипнати" жени. Иван е много възмутен от рутината на Стоянов, но самият Иван е напълнил джуките с хиалурон. И помпа яко във фитнеса. Не оставя тялото си естествено.

# 125
Иван няма хиалурон в устните - такива са му. Във Фейсбук има негови снимки отпреди 13-14 години (някои дори по-стари) и винаги е бил с такива. Явно е ген - подозирам, че има африканска жилка. Тази долу я е качил през 2014-та, но е написал, че е от 2007-ма… Значи е бил на 18.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 09:38 от Lilly_85

# 126
Ква кифла е този Joy

# 127
Тези устни са съвсем типични за хора от ромски произход, на мен дори не ми мина през ума, че може да има филър в устните.

# 128
  • София
Джендърите си помпат устните, такива като
тези..
Скрит текст:

# 129
Достъпна е пластичната хирургия.
Както виждаш, най-харесваната жена е и най-прекроената - Богданска. Един от мъжете назад в темата предпочита Елена да си оправи носа. С този нос му е непоносима.
Мъжете в България също се поддържат и харесват "пипнати" жени. Иван е много възмутен от рутината на Стоянов, но самият Иван е напълнил джуките с хиалурон. И помпа яко във фитнеса. Не оставя тялото си естествено.

На Богданска не й личи нищо особено, за разлика от всички останали, а и Богданска си беше красива и преди това.
Значи и мъжете харесвали "пипнати" жени, брей... Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак. Добре, че остарях.

# 130
Тези устни са съвсем типични за хора от ромски произход, на мен дори не ми мина през ума, че може да има филър в устните.
Бащата на Иван май е африканец, чернокожите имат мн. големи устни.

# 131
Може и ром да е, но на мен ми прилича на афро. Особено като пусне косата - къдрава от корена. 
Скрит текст:

# 132
Мисля, че още в първите епизоди нещо намекна, че бащата е афро. Ама да не бъркам де...

# 133
Мисля, че още в първите епизоди нещо намекна, че бащата е афро. Ама да не бъркам де...
Каза, че не знае, ако не се лъжа.

# 134
  • София
И аз така помня, че не знае и не е виждал баща си..Което пък не говори хич добре за майка му, която няма спомен с кого и къде  е правила..

Общи условия

Активация на акаунт