BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 847
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 135
Щом не знае кой е, значи не е подбирала жената. 😁 На мен Иван си ми мяза на ромче.

# 136
Тя може и да знае. На него не е казала.
Или му е казала ма той е решил да "забрави". Техни си работи.
Но да, най-вероятно е бразилец, ама от нашите тука.

# 137
Аз лично като мъж харесвам "пипнати" жени, но при които всичко е направено успешно и стои естетически добре. Всяко предозиране така да се каже и прекаляване има обратен ефект. Сияна и Мина са хубави момичета които са млади и имат достатъчно приятни за окото черти поне за мен, че за да се "пипат" на тази си възраст. Поколението явно е такова и масовият тренд като гледат какичките и връстничките си как се подлагат на порази я на интервенции. Което е някакси жалко специално при тях, да не виждат липсите си интелектуално където имат да надграждат неимоверно много, а за сметка на това да прибягват до физически корекции когато не са нужни. Двечките са супер еднотипни като "леко" поведение, но докато при Сияна вероятно е продиктувано от травмата която има да търси тази сигурност флиртувайки, то при Мина проблемите са по-задълбочени. Тя се изкарва "умна" и красива и с голямото самочувствие при положение, че всеки средно интелигентен човек би я преценил бързо каква стока е. Нейният случай е сериозно противопоставяне с реалността. Искаш да бъдеш приемана като скромна и счупваща стереотипите, а в същото време си точно обратното, че и по-зле отколкото са сумати момичета с подобен профил като нейният.

# 138
И двете от пипане изглеждат по-възрастни отколкото са, особено Мина.

# 139
Промото - https://www.facebook.com/share/r/1B8bDUT9du/?mibextid=wwXIfr

Джон Траволта полудява…

# 140
Развалиха му рахата на момчето сега  оди обяснявай, че нямаш сестра Trollface

# 141
  • Между гори и планини
Нали скъса с нея, искаше да е сам, сега какво рита, блъска и се пени? Манипулиран бил, мамина гугутка! Той , който постоянно я оставяше да гадае какво иска, не иска, къде бърка и т. н. Усети, че играта му заминава на кино и липсата му на подкрепа как изглежда.
Според мен тя се е отпуснала да си сподели с единственото свястно момче - Давид.

# 142
# 143
Така ли ми се струва или Мути е наострил шпагата на тази снимка с извинение към дамите във форума😂 После Мина да ходи обяснява че не била такава или онакава. Едва излезнала от Къщата с тази къса поличка опасно близо до единственият мъж напуснал досега формата, ако Цецо се води демисексуален. Ако няма нещо между тях, провокация ли цели или какво. Явно копаем дъното с багер...

# 144
Така ли ми се струва или Мути е наострил шпагата на тази снимка с извинение към дамите във форума
Ц ц ц ц ... кой къде гледа.  Изобщо нямаше и да забележа, ако не бях прочел коментара тук Grinning

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 15:12 от diziler

# 145
Защо МинКа не гледа напред Joy Нелепо изглежда

# 146
Хаха! Не е за вярване! Стоянов изтърпя какви ли не обиди, агресия и закани от Иван, а сега блъска и тръшка, като реално той сам каза на Сияна в последните два епизода, че има нужда да стопират отношенията си.
Давид и Цецо за мен са хората с най-чисти души в сезона и съвсем логично всички си споделят с тях.

# 147
Още едно нещо ми направи впечатление. Иван изпадна поне 5 пъти в някакви нервни кризи срещу Стоянов, агресира, беснееше и т.н. Паралелно на това Иван обиждаше Сияна по какъв ли не начин, както обиждаше и Стоянов. След това уж си изговориха нещата Стоянов и Иван, спряха панаирите. В следващия момент Стоянов не желае да има по-интимни отношения със Сияна и й го казва. Накрая тя изпълнява молбата на Стоянов да го остави и бааам Ванката и Стоянов обсъждат Сияна... Крещя се, обясняваха се, псуваше се, стиснаха си ръцете и какво въртяха, какво сукаха накрая изкараха нея виновна и те си споделят...

# 148
Нормално поведение както и в реалния живот..

# 149
  • София
Та исках да кажа, че Стоянов, Сияна, Паранормалният, Котов са от Пловдив..Доста голяма майна-група, Пловдив не е малък, но може да са се засичали някъде.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 22:14 от elix

Общи условия

Активация на акаунт