BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 853
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 150
Имаше доста спекулации, че Стоянов и Сияна се познават от преди Къщата. Напълно възможно е да е така. Нали знаете какво коментират участниците в "Игри на волята" в Надкаст - че се запознават и коалират с участници още по време на кастингите, имат си чатове във Вайбър и се уговарят да играят заедно. Няма да се изненадам ако Стоянов и Сияна се познават.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 19:25 от Janice_

# 151
Аз минавам само да питам и предния сезон ли е толкова скучен? Не бях гледала ББ от години и съм в потрес от кастинга. Никакви интересни интриги не стават , само някакво чобанско крещене.
Как беше миналия сезон?

# 152
Аз минавам само да питам и предния сезон ли е толкова скучен? Не бях гледала ББ от години и съм в потрес от кастинга. Никакви интересни интриги не стават , само някакво чобанско крещене.
Как беше миналия сезон?

Същото, че и по-зле, според мен…

# 153
И според мен беше по-зле. Тука има повече интрига, сякаш, или се получава като започнем да коментираме тук 😆 Мисля, че миналия сезон спрях да го гледам много по-рано.
Днес четох коментарите в темата. Иван няма вина или отговорност за произхода си и за това, че не познава баща си, а и не се знае дали майка му не знае кой е или не иска той да знае кой е. Има си много красиви, според мен, естествени устни.
Мина не знам как може да бъде определена като красива, след като на 20 години си е префасонирала цялото лице. Може и да е била хубава, но сега има нещо гадно, перверзно и ако щеш, гнусно в излъчването. Или това ми усещане идва от поведението ѝ. За мен Мина е пример, че колкото по-малко качества имаш, толкова по-нереална ти е самооценката.

# 154
Иван приказка ли разказва? За съжаление с поведението си Иван от втората седмица беше ясно, че нито ще стигне на финал, нито има някакъв шанс да спечели предаването.

Надявам се, че Ебру ще бъди номинирана тази седмица, а тя ако е на номинация директно ще изхвърчи.

# 155
Какви са тези размисли на Иванчо? 😆

# 156
Иван обаче е напълно прав. Елена цяла седмица имитираше и нареждаше Сияна заедно с Ебру и Мина, а след като осъзнаха, че Сияна обра точките в лайфа зариди личната си история, изчакаха я пред изповедалнята, помириха се и сега дупе и гащи.

# 157
Двете гълъбчета са навсякъде заедно… мале, мале, ужас!

# 158
Параненормалния като заговори и само това виждам...

# 159
Не знам за вас, но на мен разговорите на двойките Давид  - Калин и Иван - Стефан са ми по-интересни отколкото бяха между Сияна и Стоянов.

# 160
На мен и трите са ми скучни

# 161
Не знам за вас, но на мен разговорите на двойките Давид  - Калин и Иван - Стефан са ми по-интересни отколкото бяха между Сияна и Стоянов.

Давид и Калин са мъжката версия на Елена и Ебру — селски клюкарки (особено Калин).

# 162
Двуглавата харпия пак с губерите пафкат цигарки навън и обсъждат Сияна...

# 163
Стоянов е напълно луд… сори

# 164
Тоя,що блъска,щото Калин не го остави да се гуши ли?

Общи условия

Активация на акаунт