BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 005
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 570
Все още няма анкета в нова плей 🤔

# 571
Е да, ама неговата е директно да номинира някой.

Значи ще номинира Стоянов, а Сияна ще го спаси, да видим дали ще позная… 😆
Не мисля.  Нали скъсаха Joy

# 572
Явно Иван ще номинира Стоянов.

# 573
  • София
Иван скача на Стоянов както Мути агресираше на Цецо в началото. Доста ми е съмнителен.

# 574
  • Между гори и планини
Въобще не вярвам Сияна да спаси Стоянов. Мисля, че доста се е отвратила от него.

# 575
Е да, ама неговата е директно да номинира някой.

Значи ще номинира Стоянов, а Сияна ще го спаси, да видим дали ще позная… 😆
Не мисля.  Нали скъсаха Joy

Е, сега ще видим колко са скъсали 😂

# 576
  • София
Все още няма анкета в нова плей 🤔
Защото нещата следва да се променят и да не ни покажат предварително какво се случва и да ни държат интереса докрай, все пак и реклами трябва да се гледат, да растат приходите.

Иван скача на Стоянов както Мути агресираше на Цецо в началото. Доста ми е съмнителен.
Сега като се замисля, има нещо. Мути пък не спира да се опитва да се рекламира снимайки се с този и онзи...

# 577
А, Стоянов е направо сълза пред СтивАн и Калин, предпочитам да гледам него до финала пред тези тримата...опс, двамата де Trollface

# 578
Според мен Сияна ще спаси Стоянов. Едно на ръка, че е глупава и второ тя няма близък в къщата освен Давид, който няма да бъде номиниран.

# 579
Тя на тея номинации ли трябва да я ползва?

# 580
  • София
Явно Иван ще номинира Стоянов.
Още по-добре, защото ще изхвърчи той/те  и ще усетят народната "любов"...

# 581
  • София
А, Стоянов е направо сълза пред СтивАн и Калин, предпочитам да гледам него до финала пред тези тримата...опс, двамата де Trollface
Абсолютно.

Тя на тея номинации ли трябва да я ползва?
На които си реши и когато реши...

Иван ще има пак да плюе и зрителите за това, че няма да получи подкрепа.

# 582
  • Между гори и планини
Двуглавата ламя, който ѝ да номинира, пак няма да се спаси. На всички ни писна от агресията на единия и безгръбначният му приятел.

# 583
Идеално. Не знам само тези двамата галфони защо номинираха Котов и то с двойна тежест, при положение, че да са с него на елиминации си е чисто "самоубийство". Дали ще са те или Калин ми беше все едно, но след последното изпълнение, предпочитам сандвича вън.

# 584
Не мога да разбера на какво толкова се нерви горилата - че Стоянов не е номиниран, или че той е на пънгара по най-тъпия възможен начин, или за Калин нещо справедливост раздава.
То от толкова викане нищо не става ясно.

ПС. Аха, след използването на картата разбрах. Ще се пръсне от яд "мъжкаря" от двойния Стивън.

Общи условия

Активация на акаунт