BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 826
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 825
  • Сф
Калин какъв е долен пухльо. Елена хубаво му казва.

# 826
Калин все е в играта. Обаче забележете, че винаги се опитва да се изкара невинен.
“Аз не съм подстрекател” - каза Калин, който не спря да прави интрига след интрига и да подстрекава.

# 827
Калин започва да ми става толкова неприятен наравно с Ваньо и Паранормалният

# 828
Сериозно ли няма да го изгонят сега?

# 829
Продуцентчета, по-големи дебили сте и от Иван, честно!

# 830
Аз не мога да повярвам, че има човек в къщата, който защитава този насилник! Значи той да вилнее, да чупи, да блъска, да крещи, а другите да търпят, защото принцът може да се ядоса.

# 831
Колкото и да не понасям Калин, в случая това което казва е вярно 🙂

# 832
Вместо ББ да го вика в изповедалнята и да му иска тъпо обяснение, веднага трябваше да чуе думите 'Имаш 1 минута да напуснеш'...

# 833
  • Между гори и планини
Егати, не го изгониха! Шокирана съм!

# 834
Но пък, от една страна, е добре, утре вечер ще види кого подкрепя публиката. До тогава нека го държат в изолатора!

# 835
Аз не мога да повярвам, че има човек в къщата, който защитава този насилник! Значи той да вилнее, да чупи, да блъска, за крещи, а другите да търпят, защото принцът може да се ядоса.

Не е необходимо да защитаваш насилника, за да видиш че Стоянов сто процента го изигра. Има начини да се деескалира, достатъчно дълго са били заедно, той в случая избра да ескалира.
Оня изведнъж се наложи да си застава зад празните заплахи и добре че беше другия Стефчо близо, та да има кой да го държи.
Провокира си го, в правото си е, сега само не знам що се прави на улав.

# 836
Ама и ББ се изказа "Можеш ли да дадеш разумно обяснение за поведението си?". Ако има разум в тази тиква ще се държи ли така?! Дразни ме неистово ББ, очаквах да каже "багажа и навън" той сега ще протака ще го вразумява. Леле... агресирам.. Дръжте ме да не му скоча. Joy

# 837
Но пък, от една страна, е добре, утре вечер ще види кого подкрепя публиката. До тогава нека го държат в изолатора!
С бяла риза с дълги ръкави и лепенка на устата,ако е удобно.

# 838
Верно ли не го изгониха???

# 839
Не е необходимо да защитаваш насилника, за да видиш че Стоянов сто процента го изигра. Има начини да се деескалира, достатъчно дълго са били заедно, той в случая избра да ескалира.
Цял месец деескалира, стига толкова.

Общи условия

Активация на акаунт