BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 776
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 870
Калин обяснява на Давид , че ще има проблеми с приятелката си , ако разговаря със Сияна. На всеки намира слабото място и бърка с ръжена.

# 871
Най-голямата грешка е, че ББ не го изгони мнооого по-рано този Ваньо. Сега изобщо нямаше да се стига до подобна ситуация - още един пример, че трябва да се реагира веднага и отрано на агресията, иначе нещата стават все по-зле и по-зле.

# 872
Да си призная, аз на мястото на Стоянов, щях да го “провокирам” отдавна. Да го изгонят и да ми е мирна главата. Той много търпя.

# 873
Калин е много неприятен типаж и вече се чудя, ако Иван бъде изритан заради поведението си, дали няма шанс Стефан да остане с по-голям вот от Калин? Било то и с 1%. Като гледам Калин последните епизоди мисля, че ще понеса още една седмица реване пред въртене на интриги по гол тумбак…

# 874
  • Дубай
Не бих му позволила подобно държание още от началото.. На Стоянов там му е грешката. Той и с Котов води спорове Иван, ама не му блъска... Щото знае какво ще му се случи.

# 875
Иван си е виновен за всичко, което ще му се случи. И за ролята, която си е избрал да играе в шоуто (живота?), и за това че някой с две думи може да го изкара от равновесие.
И утре съответно ще си отиде.
Но позволете ми да изпитвам съмнения към човек, дето един месец му мълча, после ходи да го гушка и сега изведнъж се сети да защитава достойнството си, точно като са заедно на номинации. Сигурно е случайно съвпадение.

# 876
То наистина всяко нещо си има праг, а не го виждам и да е голям стратег Стоянов, но не е никак изключено.

# 877
Калин само като го видя как е седнал на диванчето със скръстени коленца и клати единия крак, ми призлява. Като селска клюкарка.
Той си е такъв, само му липсва плетката на две куки.
Иван е плашещо агресивен.

# 878
Котов обаче има хладнокръвие и аргументи, не е само до това каква професия упражнява. По някакъв начин Котов е спечелил уважението на хората вътре, а Стоянов от ден едно е по-скоро недолюбван. Което не е повод да търпи цял месец всички заплахи, обиди, клетви и крясъци. Смятам, че Стоянов направи много добре даже, че се изхили по този начин. Наистина смятам, че Иван не е в Къщата вече и е въпрос на часове да види всенародната “любов”, която има към него. Да види как хората са възмутени и дори му се подиграват.

# 879
Калин е много неприятен типаж и вече се чудя, ако Иван бъде изритан заради поведението си, дали няма шанс Стефан да остане с по-голям вот от Калин? Било то и с 1%. Като гледам Калин последните епизоди мисля, че ще понеса още една седмица реване пред въртене на интриги по гол тумбак…
Ще трябва да гледаме по бански...пък е хладничко. Дали ще гушка и душка оранжевите гащи

# 880
Да си призная, аз на мястото на Стоянов, щях да го “провокирам” отдавна. Да го изгонят и да ми е мирна главата. Той много търпя.

Ами това го писахме и в някоя от предните теми. Па да се изправи срещу него, кое е най-страшното, което може да се случи. Войник е все пак.
Тогава хората викаха "сакън, да не му отвръща, ще вземе оня да го удари".

# 881
За съжаление наистина можеше да го удари и да има сериозни последици за здравето на Стоянов.
Един удар става за секунди, колко още щеше Стефан да го възпира? Докато замахне Иван, ще удари Стоянов или някой друг на пътя му и нещата вече са станали. Пък нека влиза после охраната…

# 882
Аз не мисля, че Иван извън къщата скача така. Че то, ако е така, той или ще яде постоянно бой, а не е изключено някой да му излезе и с оръжие. Така, че той знае какво прави - само си истерясва и се прави на голям мъж/бабаит.

# 883
Значи, две взаимоизключващи се неща не могат да са верни. Стоянов не може да се изкаже смислено вече 1 месец, но някак си е страшният стратег и точно си избира момента, в който да "провокира" Орангутана.

Аз това не го вярвам.

Просто му писна и на него Принца на маймуните да се разпорежда като някакъв султан там. Да не говорим, че това, което сме видели е главно насочено към Стоянов. А кой знае още колко не сме и видели...

# 884
  • София
Психото лесно си провокира, даже и на Лена се озъби в хола..
 Обаче Лена ми направи добро впечатление как веднага изведе Стоянов от стаята, за да не стане паприкаш,  докато Калин и Котов все едно ги нямаше. Лена е по-голям мъж от тях..

Общи условия

Активация на акаунт