BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 768
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 900
  • Сф
Но и аз винаги съм подозирал, че д'Артанян е арменец.
И Ян Бибиян също.

# 901
Много е опасно да говориш изобщо пред такъв индивид като Иван... аз нямам никаква представа дали щеше да го удари, да му плюе в лицето или само да скача като урангутан пред Стоянов... а тоя Калин какво каза "ББ да си контролира жените" или там какво беше, пълен простак... тази вече само във всички риалитита някво toxic masculinity,  уга буга стил

# 902
Хайде, пак жените виновни... леле, много ме е яд, че Иван не го изчистиха още като крещеше на лайв, за да може сега Калин да е аут.
Наистина беше много страшно това, браво на Лена за реакцията. Може да е глупавичка, но е много добра. Ако не беше изнесла Стоянов, Ревльото щеше да изтърве Иван и наистина да стане отвратително.

Най-хубавото за мен ще е сега да изгонят Иван барабар с Ревльото и последен по вот да е Калин и също да си тръгне. Така няма да правят тежки чистки в последната седмица.

# 903
Мен ме е яд, че никой не се сети да попита Калин, като са толкова близки с Иван и така категорично осъжда агресията на двора, колкото пъти му е казал, че поведението му не е правилно? Ну-ла. Защото е отвратителен човек (годините нямат никакво значение) и целенасочено налива масло в огъня. Пали му фитилите и после се крие под завивките.

Иван ще изхвърчи, то е ясно. ББ ще го изолира днес и - предвид обществения отзвук - утре ще му бие шута. Някой от продукцията е много зает тази вечер да резюмира (качествено и количествено) реакции. Но е и толкова глупав, че дори в ретроспекция няма да разбере как баш аверчетата му в тази къща бяха и най-големите му врагове - Калин, защото го подстрекаваше, и Стефан, защото толерираше и извиняваше това поведение цял сезон.

Котов с всеки следващ епизод ми става все по-подходящ за победител. Положителни точки и за промяната и реакциите тази вечер на Лена.

# 904
Какво видях в епизода днес
-Сияна пак се бута на Стоянов, а той пак се прави на недостъпен. Тази жена няма ли достойнство или наистина играе игра и иска да има любовен сюжет.
-Смях малко с Елена Ебру и лена като станаха тризнаци
-Давид е ужасен пуска интриги, че Сияна сваля Давид и иска да му развали връзката
-Давид признава пред него всички какво е било. Иван казва, сега да не скочите да го дърпате Давид настрани да говорите, всички казват няма много ясно, той казва визиратам вас а , и сочи Стоянов. Стоянов му казва, какво пак съм направил, оня полудява.
-Адашчето наистина го задържа и свърши добра работа да не станат ексцесии с оглед и че Стоянов беше настроен за бой
-Незнам дали се видя, но Котов дебнеше на вратата и не е както Калин казва че нищо не е направил. Котов гледаше лошо и пазеше вратата даже Иван да беше се измъкнал от адаша нямаш да мине през Котов.
-Калин после говори глупости.

С оглед събитията, ще е най добре Иван да го изгонят служебно, а Калин да си замине от зрителския вот .

По спомен Биг Брадър направи един път последно предупреждение на Иван. Но той от тогава поне 2-3 пъти се държеше по същия начин. И не го изгониха. Иначе заплахите ще умреш, може да бъде съден и да лежию пожелавам му го това заслужава тоя човек. Малко в затвора при майка му.

# 905
Калин наистина ли е казал, че Котов нищо не е направил? А Калин какво направи? Елена и Давид, дето сумарно са на половината на Иван го дърпаха, чичака лежеше и се хилеше.

# 906
Калин наистина ли е казал, че Котов нищо не е направил? А Калин какво направи? Елена и Давид, дето сумарно са на половината на Иван го дърпаха, чичака лежеше и се хилеше.

Така каза, нещо от сорта е ти пък защо не се намеси.

# 907
  • SF
Мен ме е яд, че никой не се сети да попита Калин, като са толкова близки с Иван и така категорично осъжда агресията на двора, колкото пъти му е казал, че поведението му не е правилно? Ну-ла.

Ооо, ще отрече и ще излъже, че е бил загрижен и бащински му е говорил.
Калин е най-големият провокатор в Къщата. С интригите си настройва всички.
Той даже е в основата на събитието снощи. Не е  отговорен за действията на Двуглавото, но добре го е настроил.
Ако не се беше натискал да знае защо Давид му изневерява със Сияна, Давид нямаше да се чувства поставен в неловката позиция да ги събира и да им споделя. И след това произтекоха събитията.
Уж са много разчувствани и разбиращи.
Тях ги изнервя всичко и всеки, защото са неандерталци. Репликата на Биг Брадър, която Сияна повтори, че не бива да съдят, преди да са знаят също ги натопорчи.
А Стоянов дразни Иван само като диша.
Иван е опасен за обществото. В момента в България темата за насилието е толкова болна. Непрекъснато показват, дори в централните новини, деца, които стават жертви в училище, жени, пострадали от домашните си насилници... Всеки ден! Ако не е по едната телевизия, по другата има репортаж.
И Биг Брадър с дейли епизодите си също показва в какви невероятни мащаби се е разпростряло насилието сред население, което масово е неграмотно, безработно, нефелно.
Много е важно да ходим на училище, да си учим уроците, не само да се отбиваме до една сграда, за да се водим, че сме ученици или колкото да сформираме група срещу по-хубавкия, по-умния от нас, отличничката на класа и т.н. Няма да продължавам, но много съм възмутена.
И уплашена.

# 908
Наистина насилието е навсякъде и точно поради тази причина не трябваше да оставят Иван в къщата, пък било то и за един ден, било то и в изолатора. Директно трябваше да го изкарат с охрана, а не да го питат има ли обяснение за поведението си. Какво очакват да каже? “Да, аз съм с IQ-то на горила и не мога да се контролирам” ли? Това всички го виждаме. Много съм разочарована от продукцията.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 08:58 от Lilly_85

# 909
  • SF
Биг Брадър има реален шанс да се покаже като институция и да се обяви срещу насилието.
Трябваше на момента да вкарат вътре охраната, линейката и да изнесат неконтролируемото животно с мотив, че да, физически контакт не е имало, но Биг Брадър не толерира вербалната агресия също и този участник няма място в неговата Къща, не може да обижда и заплашва неговите участници, да плаши неговите зрители и да му съсипва епизодите.
Всички седим на тръни и чакаме да видим какво ще провокира Иван, за да скочи - храна ли, цигареният въпрос ли, Стоянов ли, Сияна ли, Котов ли....
Най-вече Калин сипва на двуглавото животно, което е толкова тъпо, че с радост приема още и още от дозите на Калин.
А нивото на Калин е.... леле-мале! Кака Сийка от пейката пред блока в Първомай и Якоруда - недоволна, нехаресваща, одумваща, с мнение за всички и всичко, кисела, некъпана, неудовлетворена, скучаеща, ненужна.

# 910
  • Варна
голяма излагация за продукцията въобще да се показва и съответно рекламира Иван - НЯМА ЛОША РЕКЛАМА  и  така се раждат локали и така се рекламират и надути джуки и силиконови цици - свободата не е слободия , а отговорност . Невъзможно е с диалог и комуникативност да налееш ум на Иван или някой от другите персонажи , то ума не е .... да им го набиеш.

# 911
По-страшното е, че в собствената си глава, Иван се вижда като пример и един вид спасител от “женчовци”. На диванчето намекна това, като обясняваше на брат си, че не можел да направи нищо за обществото, визирайки Стоянов.

# 912
# 913
Стоянов го провокира, Ебру го провокира, Въшката го провокира, Мина го провокира... Никой никого не провокира, просто човекът има нужда от лечение. Този гняв, който държи в себе си, е необходимо да бъде овладян.

# 914
Това с провокациите е най-тъпото извинение. Аз ако млатих всички, които ме провокират, покрай мен щеше да е пълно с насинени хора.

Общи условия

Активация на акаунт