BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 883
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 915
И чак гордо се изпъчи с лозунга "майки пазете си децата..." и бла бла какво избълва там,че не го слушам много по принцип.Направо стана за смях този.

# 916
А ревльото как се похвали колко силно го бил стиснал, иначе Иван е щял да направи Стоянов на не знам какво…

Тази реплика беше много смешна, наистина, повярвал си Духчо, че най-накрая е направил нещо.

Така здраво се беше увил около Иван като коала около дърво, ама иначе го държал и спирал.

Иван е потенциален убиец, аз започвам да си мисля, че в живота е чест гост на някое РПУ, защото се ежи и набира на хората. Не смятам, че е роля, това си е той - тъп, лабилен, прост, агресивен неандерталец.
Никакво тежко детство не го оправдава, келеш на 36 години, ама самочувствието му е все едно е завършил Ivy league и е в топ 3 на Fortune 500.

Хайде да си го прибират в Карлуково и да му дават редовно хапчетата. Разбира се, не съм лекар и не искам да поставям диагнози, но този човек има нужда от помощ. Толкова много агресия, гняв, жлъч и подтискани емоции има в него, че е въпрос на време да стане някой инцидент.

# 917
  • somewhere near the sea
Днешните агресии на иван си бяха чист театър. Човека се самонадъхва да изглежда страшен и плаши останалите. Изнервя се и после започва да се самонавива. Доста пъти съм виждал подобни “страшилища”, които само крещат и заплашват. Виждал съм и доста случаи на мълчаливи изроди, които просто отиват и раздават юмручно право. От пинчери страх ли ви е? А да сте видели кане корсо с подобно поведение? Същото р и при хората.
Съгласна съм. Пълна пародия. Ако той наистина искаше да се бие, нямаше как стефчо да го спре. Иван се перчеше като петел. Ужасна стратегия на малоумник, който не може да артикулира едно ясно изречение. Наигра се. Стига му толкова. Двамата с мократа му сянка да си ходят.
Финалът, обаче трябва да остане мираж и за Калин. Качил се върху торбата с годините си и раздава сентенции гръмогласно, гарнирайки ги с уригни и пръдни. Той действа разлагащо на Давид-манипулира го, дирижира го, става все по-безцеремонно.  Калин мрази всички жени в къщата, може би и отвън. Подозира всички- тази разговаряла с онази, всички дружно го погледнали накриво...Да не говорим колко мрази Валентин, но не смее да влезе в словесна престрелка с него, защото не схваща и половината от думите му.
Елена и димящата й нарисувана  сянка Ебру също не са за финал.

# 918
  • SF
Добре, че беше Паранормалният да спаси света от побой!!!!! Ако не беше неговият мъжки захват...
Какви ситуации ни се налага да коментираме в темата.... !
Лабилен, неуравновесен, провокира го всичко и всеки. Сам си се провокира. Сам себе си не може да търпи (животинският рев в изповедалнята). Не може да си намери място.
За съжаление са много. Обикалят нощно време паркингите, отмъщават си, ритат кофите, бият, псуват, не дават на хората да спят зад отворените си прозорци, в работата правят проблеми на шефове, на колеги.
Чувстват се живи само, когато има някой, който се страхува от тях.
Аз съм жена и задължително извръщам глава встрани от такива мъже. Плашат ме, чувствам се некомфортно до тях, не мога да проведа разговор, не ме вълнуват, не знам какво да ги питам, на нито един въпрос не искам да им отговарям, не желая да дишам един въздух с тях. Не е мъж това! Това е нещо много грозно.

Убийство в денонощен магазин в София на улица Цар Симеон.
Сигурно убиецът е бил провокиран. От поглед, от къса пола, от това, че е жена, пък той мрази жените, рестото е в дребни банкноти, осветлението на магазина, щандът с плодовете... Нещо не е било по вкуса на убиеца.

# 919
Каква романтика само!

# 920
  • SF
Защо съквартирантите спряха да номинират Иван?
Защо се вторачиха в една любов, независимо как им изглежда тя и пренебрегнаха агресията, която ежедневно, даже по няколко пъти на ден им се случва под носовете?
Повече ги възбужда идеята дали Сияна наистина обича Стоянов, дали Стоянов се чувства добре със Сияна, дали Давид не се влюбва в Сияна, дали на Сияна презрамката се е смъкнала, дали косата й е напръскана с лак...
нА ви сега, дребни бигбрадърчета! Вирейте там и гледайте отблизо какво се случва в българските училища, по улиците на Меден рудник, в малките къщи из китните български селца. Заради повече сол в салатата, петно на салфетката, косъм в банята, хората живеят в ад, страхуват се да не бъдат остригани, запалени или да осъмнат без далаци.

Сега разбирате ли ме, защо симпатизирам на Сияна?

# 921
Моля,слагайте го в скрит текст тоз "убавец",че направо ми разваля вкуса като го гледам.Joy
Да, никой не го номинира и всички си свикнаха с агресията и да ходят на пръсти покрай него.Е това е българина- като овцете,свикваме на всичко снижаваме се и си трайкаме само мир да е.

# 922
Наистина мисля, че Иван е навън вече и ББ е взел мерки, има голям натиск от зрителите, всички са възмутени.

# 923
Наистина мисля, че Иван е навън вече и ББ е взел мерки, има голям натиск от зрителите, всички са възмутени.
Дано, Джанис, защото не е адекватно да го държат. Изобщо защо вкарват такива луди? Миналата година Косара заплашваше наред с баща си, брат си и дъски с пирони, тази година малоумната батка удря и тряска.

# 924
Аз мисля, че Иван запали още като го сложиха в гащеризона със Стефан, но се сдържаше и чакаше удобен момент да захапе някой по-удобен и го намери. Само че хората в къщата не са длъжни да ходят на пръсти, да мерят всяка своя дума и да търпят крясъци и изстъпления. При това заявявам, че Стоянов не мога да го понасям,  но всеки нормален човек на негово място така би реагирал. Що не му бил мълчал каза Калин, айде бе. Иван някакъв шеф на къщата ли е? Да се разкара, не мога да гледам повече това маймуноподобно от екрана, то в главата му нямаше никаква мисъл в последния кадър когато ББ го попита има ли разумно обяснение за поведението си. Само му вижте погледа, той не разбираше къде се намира.

# 925
И аз съм на мнение, че въпросът, който Брадъра му зададе беше просто прелюдия към "Наруши правило Х и сега си заминаваш, защото ББ не толерира агресията."

И се надявам да е така, щото иначе и аз почвам да пиша до СЕМ за това.

Този тип поведение НЕ БИВА ДА СЕ ТОЛЕРИРА и за секудна. Не после да се оплакваме, че има локали и агресия сред децата, възрастните и тн.

# 926
Ау, цял епизод без една сълза за Сафито, ако съм на нейно място веднага го зарязвам😄😄😄
Не знам защо Иван още го държат, не видях нищо толкова изнервящо , даже е тъпо все да сочи Стоянов без да се обръща към него  по име. Много ми е интересно навън колко човека е убил, нали все обяснява как действал отвън.
Валентин се опита да постъпи правилно, като обясни на всеки какво мисли за него не зад гърба му, но истината боли, никой не обича да му навират грешките в очите.  Елена ми харесваше в началото, но с времето нещо... И не мога да разбера защо почти всички използват някакви измислени думи, не се сещам за пример сега, но са някакви врели-некипели.

# 927
  • София
Крайно време е да го изритат тоя ненормалник. И аз не искам да му гледам изблиците. Голям театър, голямо нещо - дръжте ме, ще го убия, някой да ме държи. Ако няма кой да го държи и да му вика стига, няма да разиграва тия постановки.
Имаше един момент в който се спря -не го държеше никой а само препречваха пътя му... Та само се пеняви според мен. Има ли предистория да му скочи сега (превъртях до "боят") Grinning
Пп. Чакам комикс AI  на тази сцена Joy

# 928
Стефан в едната част на епизода казваше, че “знаеш кой се смее последен”, а в друга “поне в събота ще видя Сафито”.
Дано изгонят Иван заради поведението му, ни Стефан да остане поне за вота. Нали са със статут на един играч, но все пак няма да е честно да изгонят Стефан, който поне го спираше да ескалира максимално.

# 929
Иван направо полудя, не само от номинацията, от унизителната за него роля да е половината от едно същество заедно със Стефчо. Видя се, че и към половинката си вече изпитва непоносимост, докато бяха навън и подслушваше какво си говорят жените, вместо да слуша “умнотиите” на Стефчо.

И много иска одобрение, дори взе с Давид да си пуска шеги, явно свята, че така може да го спечели на негова страна.
Иван колкото и да се опитва да се прави на силен, всъщност става агресивен, защото не намира одобрение, а отчаяно иска да е харесван и одобрен. Но явно смята, че не го заслужава.

Той очакваше, че и този път Стоянов ще замълчи, и сам се наигра. След като показва такова поведение от началото, неговият код явно не му позволи в тази ситуация да не се развилнее. Направи това, което е демонстрирал дотук, и сгреши. Нямаше да го бие наистина, той така си заплашва и се прави на страшен. Според мен си имаше сериозен риск именно Иван да целуне земята с дупе.

Валентин добре се позиционира до вратата, ако се наложи, въпреки че и той едва ли е мислел, че може да се стигне до физическа саморазправа наистина, да се намеси.

Не искам Иван да си е тръгнал от къщата. Искам в лайв да го изгонят и то след публично назидание, пред цяла България. Такива насилници това заслужават.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 11:04 от AriaNovaKaq

Общи условия

Активация на акаунт