BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 745
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 245
Ще има епизод в понеделник!

# 1 246
Аз съм си поръчала победител и това е Давид. JoyИ то заради добротата му. Леката арогантност и чувство на превъзходство могат да отблъснат някого от Вальо. Пред голям ум и голяма доброта кой ще спечели според вас?

# 1 247
Тая голяма доброта на Давид първия приятел на Калин явно само на мен ми е убягнала Grinning

# 1 248
Аз съм си поръчала победител и това е Давид. JoyИ то заради добротата му. Леката арогантност и чувство на превъзходство могат да отблъснат някого от Вальо. Пред голям ум и голяма доброта кой ще спечели според вас?

Надявам се големият ум.

Ако за един човек можеш да кажеш само, че е добър, значи нещо не е добре.

# 1 249
Супер, че ще има епизод и в понеделник.
Кой ще е най-интересно да е Бомбата? Аз веднага се сетих за Котов, ама те като отпаднаха двама от враговете му, май няма да е кой знае какво. Може би Сияна?

# 1 250
  • Между гори и планини
Ще поживеем и видим !
Супер - понеделник ще сме на линия!
Голямата сестра с кого по напред ще направи интервю? С Иван ще е пълна мъка, маняци!

# 1 251
Защото не знам как правилно се изписва. Щом е "Сияна" с "я", ако пиша за нея, ще е така.
Все пак, по-добър избор за излизане си беше Калин. Но и той не е разбрал, че е интригантствал...
Мен ли питате?
Защо не изписвате името й както си е ? СиЯна. Just asking 🤔
Въпросът ми е към всички, които го правят Simple Smile Забелязах го няколко пъти от различни потребители. Интересно ми е каква е причината Simple Smile

# 1 252
Ще има епизод в понеделник!
Е да, то се очакваше. И миналия ноември беше така. Вече 7 сезона Игри на волята през ноември си съкращават понеделнишкия епизод от 20-23ч на 20-22 ч. и преди пускаха "Кошмари в кухнята "от 22ч, а от миналата година пускат "Биг брадър"

# 1 253
Супер, че ще има епизод и в понеделник.
Кой ще е най-интересно да е Бомбата? Аз веднага се сетих за Котов, ама те като отпаднаха двама от враговете му, май няма да е кой знае какво. Може би Сияна?

Сияна трябва да е бомбата. Да се опарят Елена, Ебру и компания. Те не са били на пангара до момента.

Ако нещо не се обърка съвсем - Стефан ще си тръгне другата седмица. Днес вотът не беше за него, а против Калин.

# 1 254
Оо не, никакъв епизод на Голямата сестра с Иван - Елена ще вземе да му зададе въпрос накриво и тоя ще почне да се дърви, не благодаря! Колкото по-скоро го забравим този, толкова по-добре!

# 1 255
Мъжът ми стои до мен, гледа и ми казва "този Стефан има най-чистите очи на света" 🤣

Хора, не мога с този Стефан, той за всичко живо плаче, усещам как едвам го издържат и съквартирантите.

Нека си мисли, че е емоционален, но истината е друга - той е емоционално лабилен и силно зависим от други хора, за съжаление, кофти такива.

И на излизане имаше заръка съм Калин, да поздрави Ванко, най-скъпото му. Боже, трагедия...

Радвам се, че Иван го натираха подобаващо, изобщо не трябваше да му дават да се обяснява, чухме само заучени фрази, в които нямаше и процент истина. Аз съм убедена, че вътрешно той много се изкефи какво видя на видеото и вярва, че се проявил като истински мъж.

Щастлива съм, че и Калин отратува, изчерпа се вече, дървен философ с още по-дървени и остарели убеждения, които удобно пробутва като чувство за хумор. Гнусар, ясно че всички вие пърдим и се оригаме, ама не го правим все едно е някакво велико постижение. Да си ходи пред жената и там да ги прави тези работи.

# 1 256
Давид си е малка хиена,така добре успява да използва момента.

# 1 257
А ако за един човек можеш да кажеш, че е супер умен, но е гад? По принцип говоря. Давид има и доста други качества. И прителството му с Калин(даже силно казано приятелство, чичката ходеше по петите му) изобщо не определя него като човек.

# 1 258
  • София
За големия ум на Котов има други предавания където може да изпъкне- Стани богат, Последния печели и т.н.
Това е шоу и аз искам да гледам шоу... За мен е важно човекът да е свеж, лек като характер и с чувство за хумор..Тези качества ДАвид ги притежава!

# 1 259
Ще поживеем и видим !
Супер - понеделник ще сме на линия!
Голямата сестра с кого по напред ще направи интервю? С Иван ще е пълна мъка, маняци!
Дали ще направят изобщо подкаст с Иван? Може да не го поканят в подкаста и после при Гала, защото все пак поведението му беше наистина ужасно и не виждам смисъл да обикаля студиата, за да обяснява, че не е такъв и не е показал себе си.

Общи условия

Активация на акаунт