Край след 10 години?

• 4 457
  • 105
  •   1
Отговори
# 30
Тя изглежда сякаш не знае какво точно иска. И сякаш няма добър вкус за мъже.

# 31
Той работи и събота, и неделя, но иска теб да те няма в събота и неделя там? Да не би той всъщност да не работи в събота и неделя, а да ходи някъде, където да наваксва от липсата на секс, която ти си му организирала?

Няма значение кой е виновен, не това е въпросът. Ти не желаеш да живееш с него, не го харесваш, камо ли да го обичаш, щом не правиш нищо за него у дома, сякаш той е чужд човек, съквартирант някакъв. И двамата не желаете да общувате като нормални възрастни. При това положение не виждам какво се чудиш, след като това, което се случва, е и по твое желание.

# 32
Явно това за готвенето ви направи най-силно впечатление. Не е като да е готвил "10 години" той. Не съм топ кулинар, но готвех. Няма смисъл да изреждам какво. Постепенно започна да хапва веднъж и после цялата тава оставаше за мен, да го доизяждам. Не повтаряше. Той е такъв, че дори да има храна, той ще измисли нещо друго да готви и накрая изхвърляме. Купува се огромно количество зеленчуци ако щете. Толкова, че накрая се развалят, защото не можем да ги изядем. Като родих многократно изявявах желание аз да сготвя, да се разнообразя а той да е при детето
 Когато започна все нещо не правя като хората. Дори начинът, по който разбърквам храната не му харесва. Той иска винаги да готви. Така се "разсейвал". Вместо да остави мен и да се занимава с детето. Никъде не съм написала, че не готвя за него. През какво ли не минах. Как си представяте, че няма да готвя за собственото си дете?

# 33
  • София
При толкова натоварен работен график кога изобщо има време да готви? В полунощ?
Ти работиш ли?

# 34
Остави го готвенето. Ти си се хванала с него само защото не е като другите, с които си била преди него. Голяма грешка, която явно не си осъзнала навреме.
Пак ще попитам на колко години сте, защото ментално май сте заседнали горе-долу на 20.

# 35
Натоварен е, но пък и почива. Работното му време е плаващо. Зависи от сезона, времето и т.н Всеки ден се прибира по различно време в зависимост от сезона. Дори в 8 да си дойде и да има храна пак се започва едно готвене, буквално минути преди да заспи детето се изключва фурната. Да, започвам работа след няколко дни.
Не мисля, че е ок квалификация ментално на колко съм. На 34 съм. Той е на 37.

# 36
И пак нищо относно възрастта на действащите лица.

# 37
Натрупали сте много негативизми. Според мен няма нищо за спасяване. Просто работи раздялата да е възможно най-цивилизована. Може и двамата да изпитате облекчение.

# 38
Явно това за готвенето ви направи най-силно впечатление. Не е като да е готвил "10 години" той. Не съм топ кулинар, но готвех. Няма смисъл да изреждам какво. Постепенно започна да хапва веднъж и после цялата тава оставаше за мен, да го доизяждам. Не повтаряше. Той е такъв, че дори да има храна, той ще измисли нещо друго да готви и накрая изхвърляме. Купува се огромно количество зеленчуци ако щете. Толкова, че накрая се развалят, защото не можем да ги изядем. Като родих многократно изявявах желание аз да сготвя, да се разнообразя а той да е при детето
 Когато започна все нещо не правя като хората. Дори начинът, по който разбърквам храната не му харесва. Той иска винаги да готви. Така се "разсейвал". Вместо да остави мен и да се занимава с детето. Никъде не съм написала, че не готвя за него. През какво ли не минах. Как си представяте, че няма да готвя за собственото си дете?

И пералнята ли, когато я пуска той, за да изпере дрехите СИ, разбърква дрехите по-добре, отколкото когато я пускате вие?

# 39

И пералнята ли, когато я пуска той, за да изпере дрехите СИ, разбърква дрехите по-добре, отколкото когато я пускате вие?
Няма нужда да се заяждате. Това е последния път, в който ви отговарям, защото е видно, че целите провокация. Пералнята я пуска, защото не желае да му пускам и пипам дрехите. Сходно е с фурната, да. Grinning Като цяло ако сме в добри отношения няма проблем да правя нещо за него. Когато се скараме следва: "Нищо не искам от теб." После, когато сме в компания с други хора, изведнъж започва:"Обичам те, не искам да се караме." И опити за близост.

# 40
  • Пловдив
Цитат
От друга страна ми се иска да изпитам пак емоция. Да искам да прегърна и докосна някого. Него вече дори не искам да го целувам.

Добре де мацка , това са твоите думи. Ако са истински и не са под влиянието на моментната емоция , на какво още се надяваш?

Остави цялата какафония , може и да не можеш повече , може и да те е досърбяло , може милион неща. Още една разделена двойка  , то вече е масовка , на никой не му пука. Ама ако искаш да го изижвееш този живот в Любов , вземи първо поработи върху себе си............не ,че няма точно за 2 дни да си намериш друг , но пак ще катастрофираш.

Има нещо сбъркано в теб и изборите , които правиш.........намери си го и го оправи!

# 41
Няма ли секс, или поне желание за такъв в една връзка, пиши я бегала.

# 42

Няма нужда да се заяждате. Това е последния път, в който ви отговарям, защото е видно, че целите провокация. Пералнята я пуска, защото не желае да му пускам и пипам дрехите. Сходно е с фурната, да. Grinning Като цяло ако сме в добри отношения няма проблем да правя нещо за него. Когато се скараме следва: "Нищо не искам от теб." После, когато сме в компания с други хора, изведнъж започва:"Обичам те, не искам да се караме." И опити за близост.

Не се заяждам, цитирам ваши думи, факти от написаното от вас.
И не целя провокация, напротив, пожелах ви успех, казах ви, че ще намерите изход и даже ви сложих цветенце - символ на обичта и хармонията. Подтекст - търсете любовта и разбирателството, не конфронтацията. Явно не сте го разбрали.

Вероятно той ви обича/ви е обичал, въпреки всичко, и когато сте "в компания с други хора", както се изразявате, е казвал, че не иска да се карате. Тоест, не е искал освен в къщи насаме (тоест пред детето) и навън пред хората да се карате.

Но... това е било преди да иска да си махнете снимките и да напускате  дома в почивните дни. Сега вече е късно.

Можете да не ми отговаряте.
Със здраве и още веднъж успех! (така, както го разбирате вие)

# 43
  • Варна
С едно нещо не съм съгласна. Всъщност точно, докато децата са малки, раздялата е лесна и проста. Лично изпитано.

# 44
Спряла си му секса и се чудиш защо той се държи по начина по който се държи.
Наистина много интересно.
Зарежи домашните задължения - всеки мъж е в състояние да измие една чиния и да пусне една пералня.
Баш кардиналният проблем е, че си му спряла секса.

Общи условия

Активация на акаунт