Край след 10 години?

• 4 468
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
Като цяло ако сме в добри отношения няма проблем да правя нещо за него. Когато се скараме следва: "Нищо не искам от теб."
А откъде тръгват споровете и защо всъщност се карате?
Ти казваш пера отделно, не готвя, спряла съм му секса... Това звучи като изобщо. В последните да кажем 2 години все сте скарани и все ти казва да не му готвиш и да не му пипаш дрехите, така ли?

# 46
  • Варна
И що да не му спре секса като няма привличане, а? На всичко отгоре мухльото ще ми казва да вървя при родителите си всеки уикенд, че да си починел от мен! И после ще чака секс?! Бая ще почака.

# 47
Думите му не тежат. Един ден така, на другия да сме се ориентирали към раздяла. Даже вчера събрах снимките в торба за боклук. Не, смъкна ги в мазето. Да не го гледали хората. Казах му, че ще ги извадя и ще ги скъсам, да хвърлим само рамките, но той отказа. Не му стиска. До сега се "разделяме" всеки месец.
 После пак ме обича.

# 48
HighSpeed, естествено, че не. Въпросът е как се стига до там да ти казва да си събираш багажа? И ако мъжът ми спре секса, пере се отделно и не ми готви, а като се прибера ми вдига скандали, аз също ще му кажа да си събира багажа.

# 49
HighSpeed, естествено, че не. Въпросът е как се стига до там да ти казва да си събираш багажа? И ако мъжът ми спре секса, пере се отделно и не ми готви, а като се прибера ми вдига скандали, аз също ще му кажа да си събира багажа.

И аз бих му казала същото.
Не разбирам какво много жени целят с такива фасони?
И то след като са избрали тихи и кротки мъже за съпрузи?
После той бил виновен - да точно така.

# 50
  • Варна
А има ли значение как се е стигнало? Стигнало се е, край, тука няма нищо за спасяване вече. Да се спасяват поединично и кой откъде е. Не я разбирам защо стои там, още повече, че каза, че има къде да отиде.

# 51
А има ли значение как се е стигнало? Стигнало се е, край, тука няма нищо за спасяване вече. Да се спасяват поединично и кой откъде е. Не я разбирам защо стои там, още повече, че каза, че има къде да отиде.

Най-вероятно защото знае, че трудно ще намери друг такъв глупак дето да й търпи истериите и настроенията.
Ето тоя 10 години я търпял, някой нов може още след първата седмица да избяга.

# 52
  • Варна
Добре де, защо изобщо някой трябва да я търпи, по твоите думи?! Аман вече от разни хора, които стоят в нещастни връзки и съсипват децата си щото нямат топки да живеят сами. И няма значение пола, и мъже, и жени го правят. От кал да е, мъж да е, така ли? Айде у лево. Никога не са били един за друг ама дете направили, а то вече започнало да имитира караниците им, пъл е само на две. И тия двамата си мерят на кой му е по-голям ината, гадят се един друг и по непонятни причини упорито се натискат под един покрив. Ми по-добре сам/сама. Това да имаш половинка не трябва да е на всяка цена, а животът сам не е проклятие, нито края на света.

# 53
Какво значи смъкнал снимките с една торба за боклук в мазето, да не го гледали хората? Да не го гледат как ги изхвърля, да не ги види някой, който гледа какво има в боклука, или да не го гледат хората, които ще идват събота и неделя у вас, докато той си "почива" от теб?
Май друга има, да знаеш, с тая липса на секс.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 13:26 от Прекрасная Василиса

# 54
За авторката явно животът сам е проклятие - за това не смее да си тръгне.
И стига сте я защитавали - мъжът й със сигурност си има любовница с това държане на сухо.
Ама пак тя е невинната.

# 55
Спирането на секса не е причината един мъж да се държи така. Просто не я обича. Има сантимент, защото са заедно от години, но няма жена на хоризонта, заради която би си тръгнал. Не е и заради детето, защото правата винаги могат да се поделят по един или друг начин. Жената е тази, която стоически продължава да бъде с него, въпреки че това е някакъв ад. Но за нея явно е по-лесно да остане в този ад, отколкото да гледа детето си сама при родителите си.

# 56
  • София
Е, то само като каза, че е искал да махне всички снимки с нея и нея да я няма то е от ясно по-ясно, че иска да види друга жена

# 57
Явно жената е пуснала толкова дълбоки корени, че дори снимките не са достатъчен сигнал, за да осъзнае, че мъжът не я желае под един и същи покрив. Малко себеуважение не би било излишно.

# 58
Е, то само като каза, че е искал да махне всички снимки с нея и нея да я няма то е от ясно по-ясно, че иска да види друга жена
Е, то много нагло да й каже - иди събота и неделя при вашите, да си доведа гаджето вкъщи, и си махни снимките, да не види, че имам жена и дете...
Махай се, и повече не се връщай. Ако се колебаеш, мини неделя рано сутринта, уж си забравила нещо на детето, и ще се убедиш.

Толкова пък да не може да си заведе любовницата на хотел, ами вкъщи..
На какво повече има да се надяваш?
Или му остави детето за събота и неделя, иди сама у вашите. Да я гледа, докато си почива.

# 59
Аз не обичам да раздавам съвети за раздяла - на авторката й е самотно, защото е сама с детето вкъщи, но и на нейната улица ще изгрее слънце. Ако има как да се поправи една връзка, защо не? Но може би съфорумките са прави, работата намирисва на любовница.

Общи условия

Активация на акаунт