Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 861
  • 809
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Аз малко да помрънкам и да се оплача... Тоя смотан артрит изглежда много се влияе от хормоните. До вчера бях на Прогестерон в продължение на над месец и половина с много кратко спиране колкото да провокираме старта на нов цикъл и се чувствах доста по-добре откъм болка и скованост... И от следобеда така ме сковаха ръцете и коленете, че ми се реве. То направо ми е изтръпнала цялата лява ръка... Та сега ме е страх и да не се вдигне пак CRP, та в понеделник преди прегледа при Михайлова ще ходя да го видя...

# 631
  • На изток от Ада
Rou мм кофти!  Бързо оправяне

# 632
Руина, много неприятно, но ти нали си имаш и терапия, която беше овладяла възпалението и СРП си падна. Дано това отшуми бързо и не ти разбута организма, че да си направите стимулацията в идеални условия.
Сега даже ми хрумна, дали витекс не би ти се отразил добре, но не е време за експерименти.

# 633
Привет момичета, излязоха ми резултатите и явно аз не съм разбрала, не сме пуснали Микробиом а Фертилити тест GrinningGrinningGrinning Това е първото изследване, което си правя последните няколко години, на което всичко му е наред Tada

Скрит текст:

# 634
Фертилити с менструалната кръв ли беше?

# 635
Това е пср-ското и на него най-често всичко е наред, докато фемофлор аз чист не съм виждала.

# 636
  • Sofia
Semirra - Имала съм чист Фемофлор в Ганика. Та се случват и такива неща.

# 637
  • На изток от Ада
Rou днес как си ?

# 638
  • Sofia
Болят ме раменете и лактите, ама то и с таз работа пред компютър... Може би една идея по-добре от вчера.
Вие как сте, момичета?

# 639
Кенди, правихме надраскване на ендометриума и тъканта, която остърга я изпратиха за изследване.

# 640
  • На изток от Ада
Кенди бърка с фертилити тест в геника.

# 641
Наси, не бърка Кенди, то е точно това и е пуснато в Геника Joy но е направено с тъкан от лигавицата след ову, вместо с менструална кръв.

# 642
  • На изток от Ада
Аха. Преди нямаше такава опция Мони. Пуснала съм с менструална.

Хм гледам документс от Матев преди време.
И "
Матка- АVЕ, с нормална форма и
размери. Аденомиоза по задна
стена и фундус. На нас каза миома. Това е в сайта. На лист не пише тоеа

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 20:03 от nasito8988

# 643
Монита, не е пуснато персонално при теб по този начин. В Неовитро фертилити тест пускат винаги с тъкан от ендометриума, вече имам 3 такива Simple Smile

Наси, много странно. Да не е вписано така по други някакви причини, макар да не се сещам за нито една... Но ако действително е аденомиоза, трябва да се помисли как ще се действа.

# 644
  • На изток от Ада
Ми ще хвърлихм боб!

Имам хистеро в надежда.  Според аг там на уз е аденомиоза. 
Според Аг тук един от мн е също аденомиоза .Другите тък казват миоми
При хистеро излезе лек хроничен ендометрит.  Имах лечение ...
Отидох при Станулов каза миома . При Матев също  иома помня...

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:15 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт