Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 805
  • 809
  •   1
Отговори
# 60
FleurÉtoile знаеш че мошеш да ми пишеш.

Интересно при мен от три дни теста за о не мърда . Вероятно ще е пак на 16 , 17 ден.
Днес ми е 13 ден

И аз съм така, днес ще ми е 14 ден, ще повторя теста, но вчера беше едва видима черта 😮‍💨

# 61
Миналият месец и аз имах подобен проблем с тестовете за О, но АГ потвърди кога е. В аптеката ми споменаха, че тестовете изобщо не са качествени и много момичета се били оплаквали 🤨

# 62
  • Be realistic - plan for a miracle.
Easyhome от Amazon са истината, момичета Simple Smile Има и приложение-календар, където снимаш теста и ти изкарва всичките паралелно един под друг, като приложението ти анализира покачването и пика, после спада на хормона.
Заковава ми го всеки път, потвърдено с преглед нееднократно.

# 63
Събарям вратата само да кажа, че щитовидната ми най-накрая реши да не се държи като неадекватна селска пръчка.

От това безобразие, с което съм се разхождала близо 3 месеца със сериозна симптоматика.. насред стимулации, пункции и колосално количество стрес, включително ендокринолог, който ми каза, че съм отключила Базед и ми каза да зарежем инвитрото, защото жени с Базед не бива да забременяват -

до днес:

Отдавам резултатите на това, че втори месец съм болничен и единствения повод да се върна в офиса е да си подам молбата за напускане Cocktail

# 64
За пореден път се убеждавам, че инвитро и работа в офис не са съвместими, мам*а му... Ето, махаш тоя фактор и веднага тялото се намества и регулира от само себе си.
Много се радвам, Кенди! Ама много!
Явно имаме доста общо с реакциите на организма към токсична работна среда. При мен ФСХ хвъркна с 30 единици (да, правилно прочетохте, 30) веднага след като август месец мина втора вълна съкращения, махнаха мега кадърни хора, навикаха ни на обща среща с размахване на пръст и селски подвиквания "Ей там е вратата, ако някой друг иска да си ходи", а сега, вече втори месец след това, посока истинска няма и шизофреничните изблици продължават на моменти. А аз малко съм ни напред, ни назад в професионален план, тъй като е малко ни нова работа да почнеш, ни тука да седиш.
Та мъча се да вкарам и аз нещата в релси, но явно трябва като теб да заседна вкъщи, просто да съм в друга среда.

# 65
  • Sofia
Момичета, съгласна съм с вас.
Preggo, същото нещо се случи и при нас миналото лято. Сума народ си изпозамина покрай съкращения, ама и аз не смея да сменям работата, че не му е сега момента.
Малко или много в офиса си е доста по-натоварващо.
Аз имам до голяма степен опцията да работя от вкъщи (макар, че се водим на хибриден модел 2 в офиса и 3 вкъщи).
Усеща се огромна разлика дните, когато съм вкъщи като ги сравня с тези, когато ми се налага да ходя до офиса (но аз и пътувам по час и нещо в посока, което доста ми скапва енергията).
Иначе от вкъщи или в офиса, все има идиоти, с които трябва да се занимаваш.

# 66
След първия транш болнични много се бях завайкала и притеснила, защото съм на това работно място от 12 години, един вид служител на века съм, но до там.
Скрит текст:
След пореден разговор за заплати и бонуси и изобщо огромния ми принос във фирмата получих отказах за промяна в заплащането. След случката с щитовидната ми отказаха хоум офис, отказаха ми 4-часов работен ден, отказаха ми да си самонамаля заплатата, за да поемам по-малък обем работа. След всички тия свинщини от тяхна страна не виждам аз вариант как отивам, сядам на стола и почвам да цъкам, за да им изкарвам пари за къщата в Гърция и трето БМВ последна серия в семейството, докато аз си губя здравето и дните там.
Много, много мисъл му ударих и виждам само негативи в здравословен (доказано), социален и професионален план ако се върна в същите релси.
Различното при мен е, че съм със свободна професия и до голяма степен професионално съм се изградила и мога да поема по собствен път, без да имам шеф зад рамо да ми казва “тука малко по наляво, там малко по нагоре”. Има някакво усещане за несигурност след като се махна, but hey, аз се движа от несигурност в несигурност вече 2 години покрай репродуктивните неща. Отделно.. като съм била 12 години “на сигурно” не виждам да съм прокопсала до степен, че да не трябва да се обяснявам на някого, че ще закъснея с 30 минути днес и това да не ми коства 16 аритмии. Признавам, доста се радикализирах след толкова време далеч от токсична работна среда и тая инерция мисля да я ползвам.

# 67
Не знам какво друго да кажа, освен

# 68
  • На изток от Ада
Easyhome от Amazon са истината, момичета Simple Smile Има и приложение-календар, където снимаш теста и ти изкарва всичките паралелно един под друг, като приложението ти анализира покачването и пика, после спада на хормона.
Заковава ми го всеки път, потвърдено с преглед нееднократно.
С тях и premom съм.
Макар че няколко месеца бях с тестове от шейн,  също ставаха.

# 69
Точно, да, пропуснах да кажа, че приложението е Premom - доста е приятно и то ✌️

# 70
  • На изток от Ада
Аз о тестове на шейн и oview снимам там. В графата others

# 71
Ще пробвам и аз шейнските и ги лепвам от утре. Съответно и мъжо̀ да се стяга, че ще влизам в играта за големия джакпот 😁👶🏻

# 72
  • На изток от Ада
При шейн не сава голям пик . Но действат.

# 73
Ще пиша и тук да оставя един отзив до 10-15 дни. 😁 Може пък за някой да е полезен.

# 74
  • На изток от Ада
Има и тема за тестовете за о

Общи условия

Активация на акаунт