Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 892
  • 809
  •   1
Отговори
# 570
Феърбърд, точно това имам предвид, че някои дори на разбират какво е О, не пожелавам на никой да разбира. Просто понякога се чудя защо не е просто нещо толкова естествено…
Главоблъсканица в период на чакане

Малък ъпдейт при мен - от вчера съм с болки за Ц, почивам си повече, взех и но-шпа, но се сдухах, че Инсето няма да е успешно. Знам, че те са с малък % успеваемост ама надежда винаги има. Особено, че при нас няма никакъв проблем.
Вече не знам къде да отидем и какво да пуснем 🤯

# 571
То Е нещо съвсем естествено и като гледам колко хора станаха родители в рамките на година от сватбата, вероятно и доста просто… но някои от нас нямаме този късмет.

Инсетата имат шанс колкото полов акт при добро таймиране. Айде, може би една идея повече, че нали обработват материала и го поставят по-близо до целта. Недобрата успеваемост се дължи основно на факта, че ги правят масово двойки с репродуктивни проблеми, често след дълго време неуспешни опити. Ако погледнеш статистиките примерно на еднополови двойки без проблеми, на които просто им трябва донорски материал, ще видиш, че не са никак зле и доста от тях си забременяват за 3-4 опита макс. Не помня каква беше точно успеваемостта, но се водеше, че ако при 4 правилно таймирани и проведени инсеминации бременност няма, значи вероятно има някакъв проблем…

# 572
О, ние сме още на първата 😅 Не знам от къде вече да го извадя това търпение 🫠🫠
То не е и като да имам друг избор…
Благодаря за отговора ❤

# 573
А като си говорите за артрит (знаете, че аз все още съм с недоказан такъв) как според вас влияе дипрофос/флустерон на опитите за забременяване? 🫩

# 574
  • Sofia
А като си говорите за артрит (знаете, че аз все още съм с недоказан такъв) как според вас влияе дипрофос/флустерон на опитите за забременяване? 🫩
Когато бяха зле нещата при мен поставяхме 2 дипрофоса. На мен и без друго не ми беше добре и бая ме боля, та точно в този период си бяхме дали почивка от идеята за бебе. Аз и с много неща се трових тогава - различни лекари изписваха различни неща. Та няма да е лошо да изчакаш 1-2 месеца да се поизчистиш, но не знам и аз какво да ти кажа.

# 575
Не съм си слагала от предния декември (точно тогава обаче бях забременяла и го сложих преди да разбера, че съм бременна) и януари всичко приключи с аборт и ми е чудно дали инжекцията е оказала някакво влияние....

# 576
Слънце нали си проверяваш в приложението за резултатите? Аз чаках да ми се обадят от ембриологията, но уви, само качиха в Joystick-a резултатите .

Днес ми е драскането и биопсията на мен. Стискайте палци! Настроена съм за без болка, ама нали незнанието е по-страшно JoyJoyJoy

# 577
Проверявам, писна ми да го презареждам този Joystick. Grinning В събота стават три седмици и не знам даже кога да очаквам.  Успех на теб!

# 578
Мисля че до понеделник най-късно ще е излязло! Стискам палци резултата да е прекрасен Heart

На мен днес ми излезе и резултата от изследванията за тромбофилия, смятам че е приемливо добре Simple Smile)))

# 579
  • На изток от Ада
Момичета мога ли да пусна прогестерон сега 7 дни след о и хормони декември?
Декември ми дава о около 24 12. ....Та 7 дни след о 31 12 или 1. 1.
Понеже имам час за 22 декември

# 580
Според мен можеш, да.
Монита, от което разбирам добре изглеждат нещата, само този Factor V HR2 не го знам. Как мина процедурата?

# 581
Монита, фактор 5 лайден е високорисков и изисква фракси/клексан от трансфер/+тест. Консултирай се с хематолог.

# 582
Наси, и аз бих пуснала така, нищо че не са един и същи цикъл, пак предполагам ще служи за някакъв ориентир, дали са ок хормоните.
Ти къде намери час за 22 декември, аз по това време вече ще съм запразнила Laughing .

Монита обаче май няма Лайден, но все пак нека хематолог се изкаже за нуждата от НМХ. Като знам, колко често се изпизват като презастраховане. Аз си го имам този лайден хомозигот, та даже не се и чудя, дали бих имала нужда.

# 583
5 по принцип е лайден, но може и да е друг този, не знам. Аз съм хетерозигот лайден и съм на терапия, въпреки че последно една измислена хематоложка каза, че не трябвало. Трябва консултация с читав хематолог.

# 584
  • На изток от Ада
Ми тирамису в супердок. То няма мн избор има за 15 ,17 и 22.  Мм иска около обяд.
А аз не искам на 17 12 РД ми е

Общи условия

Активация на акаунт