Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 787
  • 809
  •   1
Отговори
# 765
  • На изток от Ада
Здравейте! При мен явно нещата приключиха, днес си прокървих като при цикъл.. какво да очаквам сега? Няма болки.
Ако изчакам до понеделник( имам час за преглед) дали би се случило нещо?
иди на аг.

# 766
  • Sofia
Happylife: Имали ли сте преглед преди това с остановяване на самата бременност, виждало ли се е нещо? Ние имахме една биохимична в 6 седмица. Не бях стигнала до преглед, но знаехме, че няма да го бъде заради падащите хормони. При мен всичко си протече нормално и нямаше проблеми след това, освен, че яйчниците ми бяха на доста бавни обороти 2 - 3 месеца, много бавно растяха фоликулите, цикъла беше леко разместен и тнт...

# 767
Happylife: Имали ли сте преглед преди това с остановяване на самата бременност, виждало ли се е нещо? Ние имахме една биохимична в 6 седмица. Не бях стигнала до преглед, но знаехме, че няма да го бъде заради падащите хормони. При мен всичко си протече нормално и нямаше проблеми след това, освен, че яйчниците ми бяха на доста бавни обороти 2 - 3 месеца, много бавно растяха фоликулите, цикъла беше леко разместен и тнт...

Да. Беше потвърдена бременност.

# 768
  • Sofia
Тогава върви в понеделник да видят какво се случва, дали с този цикъл си се изчистила или ще се наложи да правите и други интервенции. Дано всичко е наред и не се налага нищо допълнително. Стискам палци скоро да имате положителни резултати.

# 769
  • На изток от Ада
Rouina това не е цикъл.
Хапи възможно е да е кървене а не аборт и затова иди на аг.

# 770
  • Sofia
Rouina това не е цикъл.
Хапи възможно е да е кървене а не аборт и затова иди на аг.
Наси, тя по-назад в темата пише, че е ходила и се е установило, че плода не се развива. Следователно мисля, че нещата не са на добре щом е и прокървила.

# 771
  • На изток от Ада
Да но посахме и може да.е рано още.
И все пак това не е цикъл. Понякога кървенето започна по късно.

Хапи дано е най -лекото ...

# 772
Много благодаря момичета!🫶🏻
И все пак каквото и да е, не винаги зависи от нас. Важното е да сме здрави, тогава всичко се нарежда и има надежда!🫶🏻

# 773
Съжалявам, Happylife... Вярвам ,че всичко ще е различно един ден🙏
Аз май не си втълпявам , виждам бледи черти, не мога да повярвам, преди време бях писала , ако се сещате , бяхме се отказали , тъкмо този месец казах на моя мъж ,че ще приключваме с опитите, обаче ей така да запразним годината като за последно.. бях се настроила да си осъществявам кариерни планове. Утре сутрин пак ще повторя теста с първа урина. Стискайте палци цистита да се размине.

# 774
Съжалявам, Happylife... Вярвам ,че всичко ще е различно един ден🙏
Аз май не си втълпявам , виждам бледи черти, не мога да повярвам, преди време бях писала , ако се сещате , бяхме се отказали , тъкмо този месец казах на моя мъж ,че ще приключваме с опитите, обаче ей така да запразним годината като за последно.. бях се настроила да си осъществявам кариерни планове. Утре сутрин пак ще повторя теста с първа урина. Стискайте палци цистита да се размине.

Успех!🫶🏻

# 775
  • На изток от Ада
Еспресо виждам нещоо кръвен.

# 776
От малък град съм Наси, нямаме лаборатория по това време. Ще чакам до сутринта с друг тест.

# 777
На втория тест и на мен ми се струва, че виждам нещо. Първият е според мен отрицателен. Стискам палци!

# 778
  • Sofia
Виж, сякаш тия линии вече ги виждам. Не съм толкоз кьорава значи. Има нещо, но пак спокойно можеш да си пиеш червена боровинка и Д-маноза, като манозата по-ефективно работи.

# 779
Еспресо, на кой ден от закъснение си? Аз виждам на белия тест, на другия не съвсем. Пусни кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт