🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 8 238
  • 311
  •   4
Отговори
# 15
Прекрасна е Елчин

И най-накрая едно от нещата, което чакахме

# 16

Мацката от Ичерде е казала,че се виждат от време на време и е дошла да го подкрепи

Допълвам се да кажа,че Елчин е много хубава и е точно типа мацка на Чачо,дребничка,слабичка и по-голяма.Ако беше сингъл можеше и да си паснат,за нея не знам каква и е ситуацията.

# 17
Предния пост се редактирах, затова пак ще сложа снимката
Много са хубави

Чаатай и Елчин

# 18
После ще го слушам, сега само го показвам

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 21:57 от NeZ_9

# 19
КРАСИВИИИ !!!

# 20
  • Ямбол
Ето и снимка от сладкарката приготвила торта за Галата.Струва ми се доста малка.

# 21
Благодаря за новата темаааа, Момичета ❤️

Прекрасен е Чачи,

# 22
  • Ямбол
Много са хубави и двамата в черно на всичкото това червено много изпъкват.

# 23
И Аслъхан дойде,явно не е минала по килима,а е влезнала тайничко.

# 24
Докато се включа, вие старата тема сте изписали и новата на втора страница.
Нези, Цвети, браво и благодаря!

Нашето момче е много хубаво. Как само му отива смокинг. Илкнур не се е изхвърлила.

Русата не мисля че е приятелка на ММК. Тя е съдружничка на Илкнур. И съм забелязала, че носи кръстче.

Айсун ми иде да я нахраня. Ако така изглежда на снимка на живо е скелет.

Аслихан е до “бившата”. А Бенсу му е била партньорка, но не и бевша. За Сумие се шегувам, защото имаше такава жълтина преди време.

# 25
Красиви, талантливи,

Елчин е сериозно обвързана от доста години  Simple Smile

# 26
Когато си галантен, но все пак този шлейф ти е малко странен Grinning

# 27
На премиерата на филма Спящия, BurakSağyaşar каза за героя EşrefTek, изигран от неговия колега ÇağatayUlusoy , „Чаатай носеше ролята като костюм“ и заяви, че няма да има никой друг в тази роля.

Повече от сто местни и международни представители на пресата присъстваха на премиерата на филма „Uykucu“ с участието на Елчин Сангу и Чагатайн Улусой.

Продуцентът Полат Ягджъ определи проекта като безкористна продукция, целяща да възроди киното.

# 28
Момичета аз малко съм изненадана честно да си призная.Очаквах Аслъхан да седне при семейството и приятелите му,а тя е отделно със Сюмейе.Не ме разбирайте погрешно,не търся скрит смисъл,но съм изненадана определено.

# 29
Вижте кой още е там да го подкрепи. Момче в крайно дясно.

Бофче, не го мисли толкова. Ние не виждаме къде точно е седнала тя. Виждаме едно място до нея и нищо повече. Може да са през едно място, да не са седнали още.

Общи условия

Активация на акаунт