🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 8 313
  • 313
  •   1
Отговори
# 30
Момичета благодаря за новата тема! Simple Smile
Много са красиви и двамата 😍

# 31
Момичета,
Нищо не се знае, кой, как, защо,...
Важното е, че е там  Аслиханче Simple Smile
Това е достатъчно, и.  ... не, не е реклама...
😉

# 32
Гери Аз ги мисля нещата и такива неща ми правят впечатление.Но си права може би е нужно да ги гледам само повърхностно и отгоре-отгоре. Професионална деформация - какво да се прави.....

Доста колеги от ЕшрефРуя дойдоха да го подкрепят.Танер Румели също пусна стори ,в подкрепа на Чачо.

# 33
Със сигурност ще намерим цялата пресконференция в you tube, но ето първите някои неща, които Чаатай каза.
Едно малко откъсче:
Личи си колко много е развълнуван 

Между другото добре дошли на всички!
За нас е много важно,че сте тук!
Кубилай бей, здраве на ръцете ви!
Както казах, бях много развълнуван, когато прочетох текста, и всичките шестима, включително дизайнера и художника, вярваме, че това наистина е страхотен сценарий. Голямо благодаря и на Полат бей.
Невероятно щастливи сме, че го споделихме с толкова ценни хора, че  обучи такъв талантлив екип.
Много сме щастливи, че можем да споделим това.
Тук го прекъсват:
И така, нека научим от вас как беше по време на процеса на подготовка. Какво всъщност направихте и как се подготвихте?

Да, имаме екшън сцени. Всъщност има две физически екшън сцени, но те са малко по-емоционални. Имаме и някои екшън групи, които произтичат от другата страна, по-скоро като охрана. Всичко се въртеше само около физически действия.
Нека погледнем от друг ъгъл. Има някои екшън камери и ще разберете, когато видите кадри от физическите екшън камери. За нас летните жеги са нещо като трансформация. Те са точно в средата на горещите дни, но всички ние обичаме толкова много работата си и се доверяваме толкова много един на друг, че  даваме най-доброто от себе си за това.

# 34
Даваме най доброто от себе си.... Това е Чаатай, и точно това винаги сме виждали от него Simple Smile
А тук с Елчин и Баръш Simple Smile съвсем нямам съмнения ...

# 35
Нези, много благодаря. Аз чувам само дородем дородем тешекюр. Да разбирам, че накрая казва беше ни горещо, много се изпотихме, вие ще видите, но ние сме професионалисти и не се оплакваме.

Бофче, не казвам да мислиш по-повърхностно, а да не вадиш заключения от само едно парче от пъзела. Моята работа ме е научила на нищо и нищого да не се доверявам, и че няма маловажни детайли. Просто в тази ситуация няма как да се направи заключение, а всичко са догадки.
Тук дори и да коментираме и да сме сигурни в някакви неща, това е в следствие на нещо публично, което сме видяли. А каква е истината зад затворени врати ние няма как да знаем. Затова ти казвам не бързай.

# 36

Преди всичко, много ви благодарим, че дойдохте тук въпреки суровите метеорологични условия. Надяваме се да се насладите на времето си. Смятаме, че свършихме чудесна работа. Още веднъж ви благодаря.

Голям сладур! Heart

По отношение на Аслъхан, не мисля, че трябва да стои до родителите на Чаатай.
Тя не му е жена.
Това не означава, че не се познават, не са си говорили преди, или след премиерата.
Смятам, че е напълно естествено да седне до колежка или приятелка.

Ако беше до тях, представете си какви слухове щяха да тръгнат.
А и самото и присъствие причинява такъв дискомфорт на "тази, която не ни чете".( но пък е запомнила израза "дали Аслъхан ще върне жеста" ) Grinning
А представeте си, да стои до майка му.Grinning GrinningGrinning

Между другото, на премиерата на Аслъхан, мъжът, който снимаше по време на шампанското, който се поздрави с Чаатай е брат на Аслъхан.
Аз останах с впечатлението, че тогава се запознават.
Може и Аслъхан още да не е представена, но защо не тази вечер. Wink

# 37
# 38
Да не забравяме и Ешреф Тек

# 39
Май само новите ,като мен не знаят за какво говориш Нези и коя е тази дето не ни чете JoyJoyJoy Преследвач ли си имаме в темата ? Или са някакви стари истории Joy

Гери и ти си права.Просто си мислих,че щом вече не се крият и тя е там ,някакси ще е по забележима така да се каже.Оставяме темата,тя си знае.

# 40
# 41
  • Ямбол
Фрага е хубав,но е объркващ има части в него от трейлър 1 . Ще видим какво ни чака ☺️🤔
Гери благодаря за фрага. 🌹

# 42
Фрага ще го видя по- късно.
Сега съм на друга вълна.

Има много професии, които се считат за свещени, и мисля, че ние сме занаятчии, хора на изкуството, по-скоро, така го виждам аз. От моята гледна точка, като Чаатай, въпросът е в това какво считаш за свещено, а аз не мисля, че правя нещо толкова свещено.
Как да не го обичаш! Толкова е скромен ! Heart

Прекрасни партньори

И пак- кавалера и шарфа на Елчин

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:19 от NeZ_9

# 43
Завистници ще кажат, че скромността е за тези, които нямат други качества. Аз ще кажа, че той няма нужда да се самоизтъква. Ние имаме очи да видим и сърце да почувстваме.

А колежката направо я спаси от това да ѝ се заплете роклята и да развали цялото представяне на момичето. Тя ми изглеждаше малко притеснена. Сигурно и тя много се вълнува.

# 44
Момичета, много благодаря за темата!
Страхотна е, стилна и красива като вас!Да си я изпишем с  прекрасно настроение и  много усмивки!

Ох, изпуснала съм всичко! С мойта часова разлика винаги съм назад.

Общи условия

Активация на акаунт