🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 9 352
  • 357
  •   1
Отговори
# 345
Динчер е много учуден, че тя не помни нищо.
Ех, ако Нисан беше казала на Ешреф за снимката!

# 346
Типично в на Кадир стила, спасява се и ти се спасявай. Голям звер е!

# 347
  • Ямбол
До тука странното е,че Нисан не помни нищо от миналото си явно.Започва да сънува кошмари явно те първа започва паметта и да възобновява спомените и.Динчер и каза,че искал да и направи изненада и затова имал тази снимка от екипа били му я дали.Той поиска снимката да и я върне,но тя каза,че няма да върне снимката.Кадир си плю на петите понеже му се живеело и заряза Ешреф,той се обади на неговите хора и съответно му помогнаха.Внучката на майка Хафизе май иска или да избяга или ще и ограби златото понеже видя къде го крие.Нисан се видя в парка с Ешреф тока попита плакала ли е ? Тя му каза,че малко е плакала защото много и е липсвала,но той се досети,че тя го лъже понеже доста добре я познавал.Ахх щеше да е интересно да покаже снимката на Ешреф ,ама кой няма да стане до последно ще се отлага истината за Руя.Те първа сега Нисан започва да се рови докато сама стигне до нея.Помоли за помощ Ърмак до колкото разбрах отиват при бившата секретарка на Динчер. Гюрдал си търси пак изгора голям образ.

# 348
Нисанче, пак е следят.

# 349
Прокурорката поиска обяснение от Чийдем защо се среща с Ешреф.
Тя и каза, че го е използвала за информация, защото и Ешреф мрази наркотиците.
"Да го наемем тогава" - прокурорката. Grinning
После и каза, че това е неприемливо, защото тя е полицай. Каза и да престане. Чийдем я попита дали се страхува, че дъщеря и ще има лош имидж.
 Тя отговори, че тя цял живот се е борила срещу престъпниците и няма да позволи сега Чийдем да промени това.
После Чийдем се срещна с Кадир, защото разбра, че той я е следил.Каза му, че не работи с Ешреф срещу него. Но на въпроса дали отново са партньори му отговори, че прокурорката и създава проблеми.
Внучката на Хафизе и трябваха пари и видя база си от къде ги взема.  Предполагам, че ще ги обере и ще изчезне.
Нисан е поискала от Ърмак да намери някакъв адрес и двете тръгнаха натам.
Но Нисан не и казва нищо, защото Ърмак ще каже на Ешреф.
Той я потърси по това време по телефона и тя го излъга, че ще се среща с приятели.
Между другото Нисан сънуване много странен кошмар в колата.

# 350
Нещо не ми се получават много преводите Sad
От малкото разговори, които преведох разбрах само, че Ешреф е разпитал Ърмак за срещата ѝ с Нисан и че се видяха...

# 351
Останах с впечатление, че не е доволен, че Нисан действа сама.
А тя защо не му покаже снимката

# 352
И аз това се чудя, но покаже ли снимката всичко става ясно 😀
Вкъщи имаме един лаф, ако всичко се разбере, как ще са 120 епизода 😂

Момичета, съжалявам, но заспивам...
Лека нощ и до утре Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 22:17 от Lale2020

# 353
Както винаги, много неща се случиха.
Нисан потърси отново бившата асистентка на Динчер, но той се беше добрал до нея преди Нисан.
Представи всичко като част от изненада,  в която и тя е участвала.
Но не мисля, че Нисан му повярва.
Тя започна да си спомня някаквш странни неща.
Ешреф, който винаги е някъде наблизо беше разбрал,че с Ърмак са ходили някъде.
Предупрди Ърмак повече да не крие от него.
Същото каза и на Нисан, когато се видяха в таксито-че е разбрал, че любимата му жена го е излъгала.
Тя го помоли да и се довери.
Той се съгласи...засега.
Имаха интересен разговор, доста дълъг, но в един момент стигнаха до полицията. Тогава тя го попита, как би реагирал, ако тя е била доносник. Той каза, дори да не се опитва да се шегува с това, че това, което никога не би простил е предателство.
Разказа и за шофьора си,  за който е разбрал,че е работил с Чийдем. И какво се е случило с него.
Нисан предложи да сменят темата.
Другото важно нещо, което се случи е, че Кадир организира така, че Чийдем да разкрие голямо престъпление.
А преди това, майка и и началника на полицията и бяха казали, че тя няма да работи по случая с наркотиците.
Кадир и каза, че иска да и покаже, че неговата страна е правилната и тя трябва да се държи за нея.
Фарук получи обаждане, че Айтен е в болницата. Разбра, че е жертва на домашно насилие.
Когато я изписаха дойде мъжът и. Имаха разговор на четири очи.
Подозирам, че Фарук ще му види сметката,  още повече, че онзи е някакъв човек на Кадир.
Ешреф запали едшн камион със стоката на Кадир.
Динчер, организира участие на Нисан.
Каза, че от  всички места я искат и той е избрал едно още за същата вечер.
Тя не каза на  Ешреф, но той разбра от Ърмак и отиде.
Навсякъде имаше охрана, за да не  пуснат Ешреф.
Но, както знаем той си има хора навсякъде.
Докато гледаше как Нисан пее имаше хубави думи от Йомер, но те трябва да се чуят, преразказани нямат същия ефект.
Е, по едно време му се  наложи на Ешреф да се разправи с охраната,но  пак се върна да я гледа, този път зад кулисите.
Нисан го видя,беше много щастлива.
Изпя новата си песен, посветена на Афра.
Но видя в публиката голям букет с бели маргарити, същия  като от нейния кошмар.
Секунда преди да припадне Ешреф я хвана.
Тя му каза да не я пуска. Той каза- никога.
Май така ще свърши.
Това е много сбит преразказ.
Другото ще го видите утре.
Ако има фраг и накой е на линия, сложете го, ще го преведа.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:14 от NeZ_9

# 354
  • Ямбол
Момичета епизода свърши Нези е описала главното.Епизода беше хубав на мен ми хареса.Все още не е излязъл теста за бащинство сигурно в другия епизод ще имаме яснота. Мъжът на Айтен е същият,който прави наркотици за Кадир.Ако пуснат фраг тази вечер ще го кача. Лека вечер за сега ☺️

# 355
Да, Roxy, забравих да кажа нещо интересно- котато Ешреф заведе Хъдър в дома му, Неджля каза на Хъдър:
"Може би сина ти те спаси"
А после стана дума за Кадир,  Хъдър се чудесен как човек от сираците е станал такъв, а Ешреф каза:
"Кръвта му е лоша " и Неджля и Хъдър се спогледаха.
А Нисан в друг разговор  попита Ешреф никога ли не е искал да знае кой е баща му, а Ешреф отговори, че той има само един баща и тона е Якуп баба.
Имаше доста заигравки на тема бащи и синове, да видим какво ще излезне.
Кошмарите на Нисан :

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 23:28 от NeZ_9

# 356
Здравейте момичета, не успявам да съм с Вас, благодаря ви за всичко споделено.
Удпях да прочета малка част, ще се върна за останалото....
Красива и спокойна вечер Simple Smile

# 357
Няма още фраг, аз по- късно лягам от вас. Ако има ще го донеса.
Изпуснала съм любимите ми маргаритки, гледах на части серията, утре ще я изгледам с превод и ще и се насладя.
Тая вечер се насладих на Народните танци.

О, и други фенове са се добрали до Чачо и то с внучката. Мъжът с маска, страх го е  човека, а жените усмихнати, до Ешреф Тек са.

ЧААТАЙ много се раздава тая година на никой не отказа снимка.
Благодаря ви за разказите и преводите!
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт