🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 686
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, благодаря за фрага и превода!
Lale,Nezi👏
Diva, много хубави гифчтата си ни донесла. Аз харесвам такива неща- целувки, прегръдки, любов да има.
Ешреф  отвлича Нисан и я завежда  в някаква вила, иначе няма да имат спокойствие. Зрели хора са!
Имат нужда от любов.

Определено са имали споделена интимна нощ Нисан и Ешреф.
Любовта без действие не е любов. Нищо чудно до края на сезона да изкочи малко Ешрефче.😀
В този  фраг  са заложил само на Нисан и Ешреф.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 00:02 от eliet

# 481
Добро утро в деня на Ешреф!

Феновете са развълнувани- халвета идва!

Надявам се,че тази седмица зрителския интерес ще е завишен. Фраговете бяха едновременно загатващи, объркващи, любопитни, чувствени!
Четох някъде, че Ешреф нарича Нисан- Тек,  не защото се е оженил за нея, а в смисъл на единствена.
Напълно възможно е.
Тя наистина се превърна в основна част от живота му, напоследък.

Всъщност стана така, както искахме-,Ешреф се влюби в Нисан, преди да разбере, че тя е Руя.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 482
Добро утро!☕
Да си пожелаем една страхотна серия довечера!

Щастлива и късметлийка сряда ви желая!

# 483
На най-престижните награди в Латинска Америка, PRODU ,наградата, победител в категория „Най-добра актриса в чуждестранен език“ стана Demet Ozdemir с изпълнението си в сериала  "Farah"
Да я поздравим! Hands Clap

# 484
  • AMS
Привет и благодаря за споделеното!!!
Нося песента на Сезен Аксу в еп. 22 >>>

Vay Yine Mi Keder / Ах отново ли тъга

Всяка раздяла е трудна
От хиляди години казват така
Сърцето ми няма да го научи
Състоянието ми е каквото го виждате

Човек, дори малко, не помъдрява ли ?
Не пораства ли, рано или късно ?
Няма ли да затихнат тези коварни огньове,
Които бушуват в мен като във вулкан ?

Ах, отново ли мъка ?
Но стига вече !
Отново черните нощи са на прага....
Ах, моя страдаща душа
Посред зима
Е дори по - зле

Тези трудни дни
Разбира се, ще отминат някой ден
Всички са наясно
Колко всички съжаляват

Човек, дори малко, не помъдрява ли ?
Не пораства ли, рано или късно ?
Няма ли да затихнат тези коварни огньове,
Които бушуват в мен като във вулкан ?

# 485
Във феноменалния сериал на Kanal D Eşref Rüya, дълбоката, неописуема страст на Фарук към Айтен,  плени милиони.
Любовта му се разля от сцената, разпространи се в публикации в онлайн медии, вестникарски колони, стихотворения и песни. Думите на Фарук, родени от пепелта на раздялата, резонират дълбоко със зрителите, докато той е предаден от Айтен, неговата някогашна спътница.

Репликите, изречени от Фарук: „Вече няма укор на езика ми, нито надежда за завръщане в мен“, ярко изразяват вътрешната му ярост, отчаянието му и безмерността на любовта му.

# 486
Здравейте, момичета!
Благодаря, Нези за превода на фрага!
Имам въпрос към всички: Ок ли сте с начина, по който нося превода на репликите или предпочитате да разказвам горе-долу какво става, както и Нези прави?
Питам защото разговорите са дълги и стават дълги постове, не знам колко ви е удобно за четене. За мен няма значение как ще ги нося Simple Smile

# 487
Lale, благодаря за въпроса!
За мен лично ми е ОК каквото разкажеш, наистина ми са дълги преводите за четене.
Нека и други момичета да си кажат мнението. И все пак не се съобразявай с мен, аз ходя и на танци в сряда вечер и не винаги успявам да гледам онлайн. Каквото сваря това  и ви прочитам, но наистина ви благодаря за труда които полагане с Нези.
АЗ гледам серията с превод другия ден или когато мога.

# 488
Lale, според мен с преводите е по-добре, защото иначе ще разказваме едно и също.
А и Roxy се включва.
Това, което ти носиш, е нещо по-различно и някой от гледащите може да види, ако го интересува конкретен разговор.
Аз тази вечер сигурно няма да издържа и ще започна да гледам, но не гарантирам, че ще успея да гледам до края.
Утре ще ставам много рано.
Ако все пак, някой изчака края и има фраг, сутринта, ще го преведа.

P s. Честно казано мислех, че днес може и да няма серия, запади трагедията, която се е случила с турския товарен самолет.
Но засега телевизиите не са съобщили за промяна в програмите си.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 16:08 от NeZ_9

# 489
Няма проблем, Нези! Аз съм с два часа назад от вас и ще го донеса фрага, ако някой до тогава не го е донесъл.
Не знаех, за случващото се в Турция. Ще погледна новините довечера. Дано да няма жертви.
Ps. Те затова турците всяко лято си пътуват с коли от Европа, казват, че се страхуват от самолети, в такъв разговор попаднах веднъж. Имат лош спомен с пътнически самолет една година. 
Господ да пази всички пътуващи!🙏

# 490
Има жертви, Ели...Confused

Момичета, приятно гледане!
Ще се включа по някое време.
Diva, можеш ли да сложиш пак онзи линк?
Lale, в крайна сметка, както нa теб ти е удобно, така направи.
Ако, никой не те е редувал, може с редактиране да допълваш. Hug

На мен и тази линия ми е много интересна!

# 491
С този епизод започва обратно броене до края на сезона, сякаш всички линии вече са по-интересни, ако съдя от последните два фрага.

Относно доносничеството на Нисан, помня, че Йомер беше разказал за момента, в който Ешреф и Нусрет се срещнаха в къщата му и дойде полицията, така му спасиха живота. Пак имаше някакъв времеви ориентир, дали не каза "година по-късно", което е точно сега. Дано не протакат много и тази история, защото Нисан никога не го е предала реално, съгласи се, за да спаси Афра, после по-скоро му е помагала, отколкото обратното. Откакто се влюби, пък съвсем вече нищо не каза. Дано Ешреф и влезе в позицията.

Приятно гледане на епизода довечера, момичета! 🔥

# 492
  • AMS

Eşref Rüya - 22-ти ни епизод тази вечер няма да бъде излъчен.

На нашите героични войници, загинали в борбата, им желаем от Аллах милост,
а на семействата им и на нашия народ – дълбоки съболезнования.
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1988626811924676863

# 493
Така си и мислех...
Жалко за загиналите!  Cry
Ще чакаме до другата седмица, значи.

# 494
Съжалявам за загиналите! Жалко!

Нези, приятно пътуване и приятно гледане на "UYKUCU"!
 Да си изкараш добре и да се заредиш с хубави емоции.( и никакви проблеми по границите)

Общи условия

Активация на акаунт