🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 682
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Ямбол
Здравейте и от мен ми момичета! Извинявам се за отсъствието си, но от няколко дни ходя пак по лекари .Моля дайте съвет някакъв бабешки лек как се справяте с кръвното.Има дни когато е много високо има дни когато е много ниско.Нези взело изкарване ти пожелавам.Ще разказваш като се върнеш 🥰.
Поздравления за наградата на Демет наистина го заслужава.Браво 👏.
Жалко,че няма да имаме епизод тази вечер очертаваше се блестящ епизод....
Съболезнования на семействата на загиналите.🥺😢😢
Така ще имам време да ви наваксам с писането поне... Ще си чакаме до другата сряда няма как. Дано Господ не дава повече такива изпитания на тези хора.
Lale благодарна съм ти за преводите,който правиш и за усърдния ти труд.Както за теб е по удобно така. ☺️

# 496
И Чаатай има пост за трагедията

# 497
  • Ямбол
Нези ЧРД на патерици и от мен!Пожелавам ти да си много здрава,много щастлива и обичана.Нека само хубави неща да ти се случват и да сбъднеш всичките си мечти! 🥰🎁🎂
Демет също е споделила

# 498
Roxi, ще ти напиша всички рецепти на  лични. Но няма да е тая вечер.

# 499
Благодаря, още веднъж на всички! Hug

Като част от националния траур, обявен за самолетната катастрофа в Грузия, отнела живота на 20 деца, телевизионните канали спират програмите си тази вечер. „Esref Rüya“ на Kanal D, който трябваше да се излъчи тази вечер, ще излъчи повторение на епизод 21, вместо 22. „Sahipsizler“ (Бездомникът) на Star TV, който трябваше да излъчи 38-ия си епизод, също ще излъчи повторение на епизода. Все още не е известно дали третият епизод от новия сериал на ATV, „Kuruluş Orhan“, ще се излъчи като нов епизод. Сряда, 12 ноември, програма за излъчване за седемте основни канала: Show TV: Bereketli Topraklar (Повторение) TRT 1: Vahşetin Çağrısı (Чуждестранен филм) Kanal D: Eșref Rüya (Повторение) ATV: Kurulus Orhan (Нов епизод – статусът не е определен) Now TV: Saçkarlar (Повторение) Star TV: Sahipsizler

Трагедията е голяма! Турския народ няма как да не е съпричастен. (както и всеки друг народ)
Ще имаме цяла седмица на разположение да коментираме и да обсъдим всичко подробно.
Отдавна не сме го правили.
Това е и шанс за изостаналите, да наваксат.

Roxy, ходила ли си на лекар? С това шега не бива, хубаво е да се консултираш със специалист. А бабешките лекове, са бонус.
Ели, благодаря ти! Планирам да гледам Uykucu, да. Надявам се, нищо да не попречи на плановете ми.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 20:52 от NeZ_9

# 500
  • Ямбол
Нези ходих на лекар правих изследвания за счетоводната жлеза.Но се оказа,че всичко е наред.В понеделник съм на кардиолог.Да видим там какво ще ми кажат.

# 501
Здравейте Мимичета,
 Не съм ви изчела, включвам се защото и аз бях по доктори, че и в болница.... Sad
Нооо,

Честит Рожден Ден, Нези ❤️
Здрава, щастлива, обичана и благословена!
Скрит текст:

За повече сбъднати мечти и лични срещи с нашия любимец!
Нези,
Вземи по един чай  и този път Simple Smile
Весело и спокойно да ти е 🙂❤️

Жалко за епизода, но голяма трагеди...
Всички споделиха, включително Чачо и Аталайчо ....

Честита награда на Демет Simple Smile
Рокси,
Скрит текст:
 Повече спокойсрвие, чесън, канела...
Йога - дишането е изкючително важно ❤️ стискам  палци

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:25 от nanni_123

# 502
Момичета, много е жалко това, което се е включило. Въпросното съобщение го виждам цял ден, но не си направих труда да го преведа, защото е шаблон. И Аслъхан го беше споделила, но реших, че е нещо политическо.

Мисля, че това отлагане им дава време да наваксат със снимането. А и хората ще станат още по-нетърпеливи.

Лале, аз нямам проблем с дългите преводи. Може на теб да не са ти удобни, тогава не ги прави. Ние се възползваме наготово. Не ни мисли нас. Както ти е удобно на теб.

Нани, Рокси, взимайте се в ръце и се оправяйте.
Нези, пожелавам да споделиш още поне една снимка.

# 503
Добро утро, момичета!
Вече си изпих кафето и след малко тръгвам.
Nani, много ти благодаря!
Тези дни те мислех, защото не се беше включвала отдавна.
Надявам се, че всичко вече е наред! Hug
Чайче ще имаш! Kissing Heart
Roxy, стискам палци и за теб. Дано да е нещо временно!
bof4eto, откакто стана ученичка, не ти остава време за нас! Wink
Хриси, добре си се завърнала! Blush
Ели, виж кой е в Лондон- Серенай и Мерт Wink

Гери, благодаря ти за помощта! Heart
Момичета, много сте мили! Знам какво ми пожелавате, но и само филма да гледам, ще съм доволна.
Разбира се, ще навестя и дома на Нисан, може пък и да имам късмет да снимат нещо.
Ще се включвам, когато мога,  а вие поддържайте нашето местенце, докато ме няма. Kissing Heart
Малките ни приятели са били на някакво събитие вчера.

Ешреф аби намери своята Руя

Хубаво е, че тримата станаха добри приятели!

Желая ви прекрасен ден! Heart

# 504
Добро утро!

Хубаво е, че децата са се събрали. Малкия Ешреф прави много препратки към батко си Ешреф. Дано и малката Нисан да няма против. Това с батко Ешреф, че е намерил своята Руя, трябваше Юмер да го каже. Като разказ за историята им.

Нези, чакам репортаж от прожекцията. Не държа да разказваш историята, предпочитам да се изненадам, но пълен ли е бил салона, хората как реагират. Такива неща.

# 505
Добро утро!☕
Днес е Световният ден на добротата 💛
Добротата е дреха, която пасва на всички,
защото за душата  размери няма

Nezi, enjoy!
Истанбул - аз се влюбих в това място и се надявам да имам възможност пак да отида. До тогава да съм усвоила по-добре езика! Истанбул е страхотен и магията на този град ме плени!

Nanni,Roxi, бързо възстановяване ви желая!
Ох,  колко ще е хубаво да е срещна Серенай! На работа съм днес!
Те обикалят по центъра. Ако Чачо обаче е тука, взимам си  off и отивам на лов.
Аз между другото си купих билет за театралната постановка на Салих Бадемджи и се надявам да видя там и някоя друга турска знаменитост.

Успешен и благословен ден, момичета!♥️

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 09:40 от eliet

# 506
Здравейте!

Нези, леко пътуване и да донесеш много емоции в БГ
Нани, Рокси, болестите да останат бързо зад гърба ви.

# 507
Снощи не гледахме така чакания хелвет.
Мен ако питате и тези помирисвания на коса стигат за турски сериал излъчван в национален ефир.

За незапознатите, помирисването на коса е равносилно на страстна целувка и други подобни. Няма сериал без мъжът да каже нещо за аромата на любимата си. И тук го имахме.

# 508
Здравейте, момичета!
За мен наистина няма значение как ще ви го нося. Затова ви попитах, как ви е по-удобно на вас. Нези е права, че ако разказвам ще говорим едно и също. Иначе повечето от вас знаят, че превеждам с ChatGPT така, че реално само копирам и пействам разговорите Simple Smile
Продължавам си както досега Simple Smile

# 509
Лале, ти си по-бърза от Нерон с преводите. А и твоите ми е по-лесно да ги чета. Много бързо говорт понякога и нищо не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт