🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,

Не мисля, че някой е направил нещо след намушкването. Може да е журналистическа измислица. Но ще е интересно ако Ешреф се сети за инициалите.

Утре вечер ни чака първо това.

# 586
Аз мисля, че е напълно възможно.

# 587
Има и такива предположения:

"В тази сцена Ешреф намушква мъжа в рамото. Това не е смъртоносен удар, мъжът не умира, той е само ранен.
Нисан вижда как Ешреф намушква мъжа през прозореца, идва да го погледне, осъзнава, че е жив и го убива с ножа, който Ешреф е оставил там, защото не мисли, че е възможно мъжът да умре. Руя (Нисан)е тази, която обвинява Ешреф, след като го е убила.
Тъй като е убила мъжа, тя не иска да вижда никакви следи от миналото си и мисля, че сякаш е потиснала всичко, погребвайки травмите си в подсъзнанието си."

Помните ли, че Динчер и  изпрати ножа в кутия?
Защо би го направилил?

# 588
Ешреф видя ли ножа?

# 589
Мисля, че не.
Нали го изпратиха на Нисан в дома и и тя изпадна в ужас.
А може и майката на Динчер да е довършила мъжа си. Ако е знаела какво прави с Нисан.
Все още не знаем защо е изпаднала в това състояние. Може и то да се дължи на шок.
А Динчер търси отмъщение, защото по едно и също време е загубил и баща си и майка си.
Thinking

# 590
Много интересни теории. Аз още като видях намушкването на Ешреф, не помислих, че ще е смъртоносно. Сякаш очаквах още.
Това за майката и аз си го помислих, не ми се вярва да е Нисан. Чак толкова да подтиснеш спомен, че си убил човек...

А Ешреф, ако разбере, че Динчер има връзка с Будур, ще навърже две и две според мен.

# 591
Мисля, че съвсем скоро ще разберем.Wink
--------

На второто издание на церемонията "Film-San Awards for Cinema and TV Series", която се проведе снощи в зала за събития Rami Library, Султангази, "Eşref Rüya" се отличи със 7 награди:

Най-добър телевизионен сериал: Eşref Rüya – Tims & B Productions

Най-добър телевизионен мениджър: Метин Ялдъз – Ешреф Руя

Най-добър монтаж на телевизионен сериал: Ömer Cebeci – Eşref Rüya

Най-добра музика за телевизионен сериал: Aytuğ Yargı – Eşref Rüya

Най-добра операторска работа: Вейсел Тексахин – Ешреф Руя

Най-добър поддържащ актьор: Толга Текин (Müslüm) – Eşref Rüya

Най-обещаващ млад актьор: Сейхан Кузей Кискаджъоглу (Омер)

Поздравления за победителите! "Eşref Rüya" наистина заслужаваше да бъде награден за най-добър сериал.

Сериалът "Eşref Rüya" е спечелил общо 18 награди досега, като е най-награждаваният сериал този сезон. Той е получил и 27 номинации, като е най-номинираният сериал за награди този сезон.
Демет е поздравила спечелилите в Инстаграм стори

Наградите за най-добър актьор и най-добра актриса в телевизионен сериал спечелиха Озан Акбаба и Синем Юнсал от „Uzak Şehir".

# 592
На Ешреф като герой, много би му отивало да е лежал в затвора за престъпление, което не е извършил. И то на такава крехка възраст, без изобщо да подозира. И целият му живот да се стече така, заради нещо, което си мисли, че е направил, а не е. Все едно е имал представа за себе си, която е била грешна през голяма част от съществуването му.
Ако Нисан е убила бащата на Динчер, Ешреф пак щеше да поеме вината и и да излежи присъдата. Сигурна съм.

Нямам никакво търпение за сряда вече! Sweat Smile

# 593
И аз така мисля, Хриси.
Реално погледнато, Ешреф, след като намушка онзи, избяга и не е могъл да види дали е умрял или не.
Така че, в момента, в който е обвинен, приема, че той го е убил.
Твърде възможно е да е Нисан, и точно това да означават капките кръв в съня и.

# 594
Това което малкият Ешреф направи с ножа много прилича на действието, което професионалистите правят, за да убие животно бързо и без стрес. Няма да влизам в подробности.
не ми се вярва някак Нисан да го е довършила. Динчер излиза и намира баща си, майката излиза и вижда, че синът ѝ е намерил баща си. Не ми се вярва да му пререже гърлото пред детето. Е, това би обяснило защо той в момента е толкова объркан.

Всъщност имам странно усещане, че няма да ни разкажат миналото в такъв детайл. Можеше поне историята с Чийдем да я пообяснят. Сега някой реплики звучат двусмислено.

# 595
По-скоро майката на Динчер да го е направила, да е отвратена от действията на мъжа си, и след това от стрес да е загубила говора си. Нещо подобно съм гледала и в друг турски сериал.
Нисан е била тогава също дете, толкова смела, ами може, той се е гаврил с нея.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 18:54 от eliet

# 596
Възможно е и това, Гери, но все пак тази загуба на паметта на Нисан,  както и това, че е превахнала бенката ми се струват съмнителни.
Има и още нещо- Динчер, появявайки се, се насочи първо към Нисан.
Реши да я прави известна певица и т.н.
Това означава, че я е следил по някакъв начин във времето. Чак по- късно, когато разбра, историята за Ешреф и Руя, реши, че ще отмъщава и на двамата.
Аз съм по-склонна да вярвам, че, ако има друг замесен това ще е Нисан.

# 597
Нези, аз по-скоро разбрах историята, че Динчер винаги е искал да накаже и двамата, но Ешреф е бил таргет номер едно. Даже Нисан е по-скоро инструмент, чрез който ще нарани Ешреф силно.
В неговите очи историята е нещо от рода на Ешреф убива баща му, влиза в затвора, Нисан го чака и двамата заживяват щастливо.

Не знам как попаднах в такъв алгоритъм в тик ток, хората говорят точно за загубена памет в действие на травма в детството. Доста жени споделят, че до ден днешен се чувстват неудобно в присъствието на бащи/ доведени бащи/ други членове от семейството и не могат да обяснят защо.

# 598
Хриси, аз също така си мислех.
Но днес се замислих, че той реално се свърза първо с Нисан, без още да знае за това, че тя е Руя.
Със сигурност обаче ги е наблюдавал и двамата, защото все пак знаеше, че има нещо между тях. Предизвика Ешреф в затвора именно с Нисан.
Иска ми се да не е Ешреф убиецът и да е нещо по- интересно. Wink
С тези двете също

# 599
А Динчер знаеше ли изобщо за Руя преди Нисан да му каже? За него те са си заедно от деца и се помнят от тогава.
Даже в момента, в който разбра, че Нисан няма никаква идея, че Ешреф е бил в живота ѝ и преди, тогава Динчер сякаш си попромени плана за действие.

Общи условия

Активация на акаунт