🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 661
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Нези, Айсун и Аслъ бяха също облечени с тази марка. Естествено и двете дизайнерки. Това си беше  почти модно рувю на марката.
Разглеждала съм снимки на Сибел. Беше ми направило впечатление, че носи кръстче като бижу на много от снимките. И имаше рожден ден тези дни.

# 571
Да, Гери, така си беше. Wink
------------
"Esref Rüya", с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, е номиниран за най-добър сапунен сериал на наградите „Златна роза“! Церемонията ще се проведе в понеделник, 1 декември 2025 г., в King's Place в Лондон.

# 572
  • AMS
Цитат

Eşref Rüya е номиниран в категория „Най-добра драма“ на наградите „Златна роза“!
Церемонията ще се състои на 1 декември 2025 г., понеделник, в King's Place в Лондон.

Привет и благодаря за всичко споделено!!!

"Ще си вземем нашето, няма друг изход" >>>

"Чийдем е разбита от новината, която научава, и целта ѝ е Нисан!"

Ели, Хазал не е участвала в "Пепел от рози" / Каква е вината на Фатмагюл.
Участва в Забраненият Плод / Забранена любов / Aşk-ı Memnu

# 573
Дива, да така е,  в "Забранения плод" с Каванч и Берен, объркала съм се. Извинете ме! Заглавия на филми и книги Много трудно запомям, даже все съм в грешка. Историята я разказвам от до, ама имена бъркам.

Много се радвам за наградата.
А, дали лично се връчва такъв тип награда? Чачо дали ще иде да си получи наградата?

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 18:37 от eliet

# 574
Съмнявам се, Ели.
---------
Преди повече от две седмици публикуваха снимка от снимачната площадка на „Eşref Rüya“, която публикувам отново по-долу, на която Чаатай е с един от служителите на мястото, където се провеждаха снимките.

Мястото се казва „Büyük Valide Han“ и е най-големият исторически хан в Истанбул, разположен в квартал Еминьоню във Фатих, търговският район на Истанбул. Каменното му строителство започва през 1651 г. по инициатива на съпругата на султан Ахмед I, Кьосем Валиде Султан.
„Büyük Valide Han“ дълго време е бил кервансарай, което означава място, където керваните са спирали по търговските си пътища. Ханът е функционирал не само като място за спане и хранене, но е имал и търговски функции, помещавайки занаятчийски работилници (особено за текстил), бижутерия и металообработване, складове, магазини и дори печатници, където за първи път е отпечатан Коранът. Общо 210 стаи, разпределени на няколко нива, в 3 двора.
Тук е снимана къщата на Якуп Баба от филма „Ешреф Руя“, където са заснети всички сцени с рождените дни на сираците или другите събирания в къщата на Якуп Баба. Включително сцената, в която сираците се хранят на покрива, също на „Бююк Валиде Хан“. Всъщност, този покрив е атрактивна гледка за туристите.

Тук са заснети сцени от няколко филма и сериала, като например „Ялъ Чапкънъ“, „Деха“ или дори „Скайфол“ с Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

# 575
На тази сладка фенка определено се е зарадвал.

# 576

Хубави думи на Can Ulkay за Чаатай Улусой

"Чаатай е човек, който обича киното.
Иска постоянно да учи и е отворен за непрекъснато развитие, за да бъде добре осведомен и добре подготвен в тази област. Той има идеи, амбиция и страст... Винаги иска да създаде нещо за киното. Разбира не само какво се случва пред камерата, но и зад нея, и иска да участва и там...
Чаатай е невероятно трудолюбив. Работейки с него като актьор, е много ценно да водим разговори с него, да обсъждаме много теми за киното и за живота."

# 577
Момичета,
Тук съм, не колкото преди...но се опитвам да ви чета " инкогнито" от работата...
Но , колко съм успяла...
Ще се върна...
Незиии, пълниш ми душата ❤️ знаеш 😉

Тази снимка е специална ..

Обичам Чаатай с дете в ръце....има магия.... умее го нашето момче... любящ и щастлив  .. надявам се скоро да бъде баща Simple Smile

МОМИЧЕТА,...
Скрит текст:
Благодаря Ви, добре съм. .... тази година ме завъртяха в диагнози и прегледи....притеснения и болници.... СЛАВА БОГУ, за сега ...всичко е наред Simple Smile 🍀❤️

# 578
Nanni, радвам се, че писа. Мислех те!
Имаш чай, да знаеш! Kissing Heart
Roxy, ти как си мила? Надявам се,че и при теб всичко е наред! Hug

---------
Монтажиста Йомер е получил награда за най-добър монтаж за Eşref Rüya.

Да му е честита наградата! Напълно я заслужава!

# 579
Да му е честита наградата. Наистина работата е много професионална. А като се сетя как има сериали, които приличат на ученически проект и ми става тъпо. Но и те си имат своите фенове.

Нани, животът не е само горе. Важното е да си с ясното съзнание, че нищо не може да е вечно. И неприятностите пано или късно отстъпват на хубавото.

# 580

„Ah yar“, песен, изпълнена от Демет Йоздемир от сериала „Eşref Ruya“, вече е надхвърлила 3 ​​милиона слушания в Spotify и YouTube!
Клипът в YouTube има над 3,4 милиона гледания.

Музиката е достъпна на всички дигитални платформи.

„Helal ettim benden aldığiın her şeyi“ подсказва, че тя се е помирила с това, което е загубила, давайки благословията си на този, който е прекратил връзката.
"Ah Yar" от Демет Йоздемир
Употребата на метафори е очевидна, когато тя споменава „zaman siler bu izleri azar azar“, което се превежда като „времето постепенно заличава тези следи“. Тази поетична образност отразява вярата в лечебната сила на времето, повтаряща се тема в много песни за разбито сърце. Главната героиня осъзнава, че е безсмислено да се вкопчва в това, което вече не съществува, и че случилото се и е донесло само болка. Повторението на „zarar sana yazar“ подчертава идеята, че болката е записана в историята на връзката, но също така намеква, че това е болка, която може да бъде преодоляна.
Сбогом и изцеление в „Ah Yar“ на Демет Йоздемир
Песента „Ah Yar“ на Демет Йоздемир е дълбоко размишление върху процеса на пускане и изцеление след неуспешна връзка. От самото начало повторението на „Ah-ah-ah-ah“ установява меланхоличен и носталгичен тон, който се поддържа през целия текст. Главната героиня на песента изразява решението си да освободи партньора си, символизирайки акт на прошка и приемане на случилото се.
Демет Йоздемир, известна предимно като актриса, демонстрира в тази песен музикален аспект, който изследва универсални емоции като болка и освобождение. Нейният стил съчетава елементи от турската поп музика с емоционално изпълнение, което резонира с тези, които са преживели разбито сърце. „Ah Yar“ е свидетелство за емоционалната устойчивост и способността да се продължи напред, дори когато спомените остават.

# 581
Благодаря за всичко което споделяте!
Ще си позволя да я повторя и аз тая снимка.
Щастлив е Чаатай,  обича той децата!(Сладурката се е затичала към Чаатай аби и той от радост с едната ръка я гушнал)

Nanni, в живота има всичко, минаване и оправене да има!
Дано всичко е наред и с Roxi.🙏

Лека и спокойна нощ!

# 582
Добро утро! Blush

Рисунка на деня“
Знам, че рисунките, които публикувам, не са ежедневни, но ще  го направя като рубрика, за да мога да ви показвам, когато  намеря нови.

Днешната рисунка е направена от турска художничка на име Нурхан. За съжаление не мога да ви кажа нищо за нея, защото не успях да я намеря.
Тя е избрала сцена от епизод 9 на „Ешреф Руя“, в която сираците се събират в къщата на Якуп Баба, за да обсъдят стоките, които Нусрет доставя. Изображението е от края на сцената, когато Ешреф пита Якуп Баба за здравето му.

Надявам се, че всички сте в добро здраве.
А Чаатай едва сега последва в Инстаграм собствената си марка чайове.

Скрит текст:
Днес мога да пратя по един чай на три от вас, които не са го опитвали.
Само ми пишете на ЛС, адрес, на който да го изпратя. Hug
Желая ви прекрасен ден!

# 583
Добро утро, момичета!
Времето неусетно мина, утре ни чака поредна страхотна серия на "Eșref Rüya".

Скрит текст:
Nezi, както винаги много мило от твоя страна!

Желая Ви успешен, ползотворен и щастив Вторник!
(При мен зимата дойде- freezing 🥶)

# 584
Още малко снимки от предстоящия епизод

И още нещо, което ми попадна във Фейсбук

"В случая с убийството на 33-годишния Л.К. чрез прерязване на гърлото му в селска къща в Бурдур, извършителят, 14-годишният Е.Т., беше осъден на 12 години затвор. Е.Т., който призна вината си в съда, но не обясни причината, беше изпратен в поправително заведение. Инцидентът стана важна тема за публичност в региона, докато силите за сигурност продължават разследването."

Мислите ли, че може друг да е убиецът, а Ешреф само да е поел вината, заради Руя?
Защото той го наръга в гръб, а тук пише, че му е било прерязано гърлото...
Може би някой е довършил започнатото от Ешреф.

Общи условия

Активация на акаунт